как да играя ps2 на android без закъснение (най-новата 2020)

Искате ли да изпитвате носталгия по играта на PlayStation 2, известна още като PS2? Тук ApkVenue отзиви как да изтеглите ISO и как да играете PS2 игри на Android, успешно и без закъснение!

Кой не познава конзолата за игра PlayStation 2, известна още като PS2 ? Като най-продаваната конзола за всички времена, тази конзола има легендарен статус.

На тази игрова конзола има и много вълнуващи заглавия на игри, които заслужавате да играете. И така, мислили ли сте някога да го възпроизведете по това време?

За щастие ApkVenue има решение за вас! Просто следвайте ръководството за това как да играете PS2 на Android по-долу, можете да играете PS2 игри директно на мобилния си телефон, банда!

Ръководство за това как да играете PS2 на Android офлайн

За да можете да играете PS2 игри на Android, на първо място трябва да изтеглите Android PS2 емулатора, който ApkVenue е обсъждал преди.

Как да играете PS2 игри на Android с помощта на емулатора също е лесно, тъй като е в комплект с BIOS и можете веднага да го използвате без сложни настройки , знаете ли.

Примери като Play! и RetroArch, който може да бъде изтеглен безплатно, или DamonPS2 Pro, който изисква да платите за неговите първокласни функции .

Източник на снимки: youtube.com

Тогава какво още ти трябва? Очевидно някои от най-добрите игри на PlayStation 2, като Marvel vs. Capcom 2 или емблематичната GTA: San Andreas .

Ако все още имате оригиналната касета за игри PS2, можете директно да създадете ISO файл, като използвате приложение като UltraISO, което можете да изтеглите по-долу.

Ако нямате такъв, можете веднага да го изтеглите безплатно чрез PS2 ISO сайтове за изтегляне на игри, като CoolROM , RomsMania или PortalRoms .

За пълен преглед можете да прочетете и статията: Колекция от безплатни и най-нови връзки за изтегляне на игри за PS2 през 2020 г.

Без повече шум, тук ApkVenue ще ви обясни ръководство за това как да играете PS2 на Android безплатно, което можете да следвате веднага, банда!

Как да играете PS2 игри на Android ( Актуализация 2020)

Въпреки че вашият мобилен телефон с Android има много по-малка опаковка от компютър или лаптоп, играта на PS2 на Android не трябва да се разваля , знаете ли!

За това как да играете PS2 на Android без забавяне, всъщност е лесно, тоест просто купете евтин игрален мобилен телефон, чиито спецификации вече са свирепи, банда!

TechMint препоръчва да използвате мобилен телефон с Android с Octa-core чипсет и 4 GB RAM . За да проверите спецификациите на мобилен телефон с Android, вижте метода по-долу!

ВИЖТЕ СТАТИИ

И така, след това ApkVenue веднага ще обсъди как да играете PS2 на Android без корен, използвайки емулатора на PS2 Android, Play! .

1. Как да играете PS2 на Android плавно с Play!

Играйте! не само един от най-добрите емулатори на PS2 на Android, но и един от най-леките и лесни за използване, банда.

Как да играете PS2 игри на Android също е относително лесно, което можете веднага да следвате в следващите стъпки.

 • Стъпка 1: Изтеглете емулатора на Android PS2, Играйте! , които можете да изтеглите чрез връзката по-долу.
Apps Entertainment Purei ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Стъпка 2: Изтеглете ISO файлове от няколко сайта, които ApkVenue споменава преди. Ако файлът все още е в .zip форма , извлечете го с приложението ZArchiver, което можете да изтеглите по-долу.
ZDevs ИЗТЕГЛЯНЕ Помощни програми за приложения
 • Стъпка 3: Отворете приложението Play!, Докоснете иконата на менюто в горния ляв ъгъл и изберете менюто Несортирано, за да видите списък с игри на мобилния си телефон .
 • Стъпка 4: Ако играта ви не излезе, докоснете иконата на менюто, докоснете Настройки -> Настройки на потребителския интерфейс и докоснете опцията Rescan Storage .
 • Стъпка 5: На несортирания екран изберете играта, която сте въвели на мобилния си телефон. Игнорирайте файла SLUS-XXXXX, тъй като това е файл на BIOS за PS2.

Note:


Di contoh ini, Jaka menggunakan game Marvel vs. Capcom 2.

 • Стъпка 6: Изчакайте, докато процесът на зареждане приключи и можете да играете любимата си PS2 игра на Android.

Note:


Secara otomatis, HP kamu akan berubah ke orientasi landscape ketika menggunakan emulator ini.

 • Стъпка 7: Ако сте доволни от играта, плъзнете надясно по екрана, за да отворите менюто, докоснете опцията Изход, за да излезете от приложението.

Как Наистина е лесно, как да играете PS2 на Android с помощта на приложението Play! ? Ако имате проблеми, има втори начин, който ApkVenue ще обсъди следващия.

2. Как да играя PS2 игри на Android чрез RetroArch

Освен Игра! , има и многофункционален емулатор RetroArch, който може да играе игри от други класически конзоли и не се ограничава само до PS2 игри, банда.

За това как да играете PS2 игри на Android с помощта на това приложение, следвайте стъпките по-долу от ApkVenue!

 • Стъпка 1: Изтеглете емулатора RetroArch PS2, който можете да получите на връзката по-долу, банда.
Изтеглете Libretro Productivity Apps
 • Стъпка 2: Уверете се, че ISO на играта, която играете, вече е на вашия мобилен телефон и отворете приложението RetroArch .
 • Стъпка 3: На главния екран докоснете опцията Load Core и на следващия екран докоснете опцията Download a Core .
 • Стъпка 4: Превъртете надолу по екрана, за да намерите опцията Sony - Playstation 2 (Play!) . Докоснете тази опция и изчакайте изтеглянето да завърши.
 • Стъпка 5: След като изтеглянето завърши, докоснете иконата Назад, за да се върнете на главния екран, докоснете Load Core и този път изберете опцията Sony - Playstation 2 (Play!)

Note:


Seperti yang dapat ditebak, RetroArch pada dasarnya juga menggunakan emulator Play!

 • Стъпка 6: Ще бъдете върнати на главния екран. Докоснете Зареждане на съдържание и отидете до папката, в която е запазена играта ви. Докоснете играта, за да започнете да играете.

Note:


Di contoh ini, Jaka menggunakan game Marvel vs. Capcom 2.

 • Стъпка 7: Можете веднага да играете. Удовлетворете пропуска си с любимата си игра за PS2, банда!
 • Стъпка 8: В средата на играта докоснете иконата талисман RetroArch в горния център, за да отворите менюто. Докоснете Затвори съдържание, за да спрете възпроизвеждането.

Това е ръководство за това как да играете PS2 игри на Android офлайн, като използвате приложението RetroArch . Сега можете да играете любимите си PS2 игри навсякъде, банда!

Бонус: Изтеглете най- добрия емулатор на PS2 за Android, освен Play! & RetroArch

Освен Игра! и RetroArch, които ApkVenue прегледа по-горе, има много повече от най -добрите емулатори на PS2 Android, които можете да опитате.

Започвайки от платени с премиум функции, можете да видите изцяло статията, която ApkVenue написа по-долу, банда.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Видео: Препоръчани най-добри игри на PlayStation 2 (PS2) за всички времена

Е, това е ръководството за това как да играете PS2 на Android . Можете лесно да играете страхотни игри като Resident Evil 4, DragonBall Z: Budokai Tenkaichi 3 и други.

За съжаление, до момента няма начин да играете PS2 игри на Android без емулатор, така че независимо дали искате или не, все пак трябва да следвате указанията от ApkVenue, банда!

Коя PS2 игра бихте искали да играете? Хайде, запишете списък с вашите препоръки в колоната за коментари по-долу!

Прочетете също статии за PlayStation 2 или други интересни статии от 1S .