как да активирам Office 2016 & 365 за постоянно

На вашия компютър е инсталиран Microsoft Office 2016/365, но пробният период изтече? Тук ApkVenue ви казва как да активирате най-новата 2020 Office 2016/265 за постоянно.

Кой тук изобщо никога не е използвал програми на Microsoft Office? Независимо дали става дума за Microsoft Word, Excel, PowerPoint, тази програма е много полезна за живота ни.

За да използваме обаче пълния потенциал на г-жа. Office, първо трябва да активирате тази програма, банда. Подобно на други платени програми, Office ще бъде заключен, когато изтече пробния период .

Ако искате да знаете как да активирате Office 2016, 365 и други серии, попаднали сте на правилното място, банда. Вместо да чакате дълго време, по-добре просто погледнете следващата статия!

Как да активирам Office 2016, 2019 и т.н. & Как да активирам Office 365 за постоянно

Заключен Microsoft Office ще ви затрудни да свършите работата си. Не можете да запазвате или отваряте документи и се появява известие, което ви казва да въведете вашия продуктов ключ или сериен номер .

Има много серии от Office, които можете да използвате. Въпреки това начинът за активиране на Office 2013, 2016 и 2019 се оказва един и същ, банда. Това, което го отличава, са само характеристиките на софтуера.

Освен г-жа Office, ApkVenue също ще ви каже как да активирате Office 365 или Ms. Офис срещу заплащане. Вижте го !

Как да активирам Office 365 чрез акаунт в Microsoft

Office 365 е пакет за услуги за продукти на Microsoft, който има формат за изчислителни облаци. Това означава, че се нуждаете само от интернет връзка и не е необходимо да инсталирате различни приложения на Office на вашия Windows.

Можете да използвате услугите на Office 365, като плащате месечна или годишна абонаментна такса. Office 365 често се използва в офиси, защото може да се използва за няколко компютъра едновременно.

Когато купувате нов лаптоп, обикновено получавате лиценз за Office 365 за първата година. Ето как да активирате Office 365 в акаунт на Microsoft.

 • На първо място, първо трябва да закупите услуги на Office 365, като отидете на сайта на Microsoft . Можете да създадете нов акаунт в Microsoft или да закупите Office 365 чрез стария си акаунт в Microsoft.

 • След като приключите с закупуването на акаунт в Office 365, отворете всеки продукт на Microsoft Office, който е на вашия компютър или лаптоп.

 • Щракнете върху бутона Активиране с икона на заключване, за да започнете да активирате Office 365 на Ms. Офис.

 • Кликнете върху опцията за вход, като използвате акаунт в Office 365. След това въведете акаунта на Microsoft, който сте регистрирали по-рано, за да закупите Office 365.
 • Тъй като Office 365 може да се използва на повече от 1 компютър, уверете се, че все още имате слот за компютър, който може да бъде регистриран с вашия акаунт в Office 365. Ако не, можете да деактивирате Office 365 на друг компютър.

Как да активирам Office 2016, 2019, 2013 и др. Чрез Продуктов код в Програмата

Освен използването на акаунт в Office 365, има и начин да активирате Office чрез продуктов ключ . Методът е същият като този по-горе, с изключение на това, че има малка разлика в стъпките.

В тази статия ApkVenue ще даде пример с г-жа. Word 2019. Ето как да активирате Office 2019 чрез продуктовия код в програмата Ms. Офис:

 • Отворете една от г-жа Office, който е инсталиран на вашия компютър / лаптоп.

 • На началната страница щракнете върху бутона Активиране, който използва иконата за заключване.

 • Изберете бутона Enter Product Key в следващото меню. Ще получите този продуктов ключ, когато купите Ms. Офис на дребно. Можете също така да закупите продуктовия ключ на Ms. Офис чрез приложения за електронна търговия.
 • Въведете 25-цифрения продуктов ключ в изброената колона. След това щракнете върху Осребряване онлайн в полето, наречено Добавяне на този ключ към акаунт .
 • Въведете идентификатора на вашия акаунт в Microsoft за активиране на Office. Ако нямате такъв, можете да го създадете чрез опцията Създаване на нов акаунт .
 • След като всичко приключи, щракнете върху Finish Activation, след което Office вече е активиран на вашия компютър / лаптоп.

Как да активирам Office 2016, 2019, 2013 и др. Чрез Продуктов код на сайта

Следващата опция е как да активирате Office чрез продуктовия код на сайта на Microsoft. Можете да използвате тази алтернативна опция, ако нямате инсталирано приложение на Microsoft Office на вашия компютър / лаптоп.

Не е нужно да се притеснявате да търсите начини за активиране на Office 2010 един по един, как да активирате Office 2013 или как да активирате Microsoft Office 2016, защото този метод може да се използва във всяка версия на програмата.

 • Отворете сайта //setup.office.com/ в избраното от вас приложение за браузър. Можете също да посетите този сайт, за да закупите лиценз за г-жа. Всеки офис.

 • Изберете Вход , след което въведете идентификационния номер и паролата на вашия акаунт в Microsoft.

 • Можете също да изберете да създадете нов акаунт в Microsoft, като щракнете върху опцията Създаване на нов акаунт .

 • Въведете 25-цифрения код на продукта, който вече имате. Когато приключите, изберете Напред.
 • Изберете региона на държавата, която искате, след което щракнете върху Напред .

 • Можете да изберете Автоматично подновяване, като плъзнете бутона, докато стане зелен. Ако активирате тази опция, трябва да въведете номер на кредитна карта. Щракнете върху Напред.

 • Готово, де!

Как да активирате Office 2016, 2019, 2013 и т.н. безплатно с KMSPico

Последният метод е незаконен, тъй като използва програма на трета страна, наречена KMSPico, за да активира Office 2016, 2019, 2010 и 2013 г. По този начин не е необходимо да купувате скъпи продуктови ключове .

Трябва обаче да знаете, че ApkVenue не ви препоръчва да използвате тази програма, защото нарушава авторските права и може да ви накара да се справите със закона.

KMSPico е програма за активиране, която можете да използвате за активиране на Office и операционната система Windows . Ето как да активирате Office безплатно с помощта на KMSPico:

 • Изключете антивирусната програма, която имате на компютъра си.

 • Изтеглете най-новата KMSPico, като отворите уебсайта //official-kmspico.com/ .

 • Извлечете файла KMSPico в директорията, която искате.

 • Щракнете с десния бутон върху файла KMSPico, след което изберете Изпълни като администратор .

 • Изберете опция за активиране на Office. Изчакайте процесът да завърши.

Това е колекция от начини за активиране на Office 2016, 2013, 2016, 2019 и дори 365. Въпреки че продуктите са разнообразни, всички те могат да бъдат завършени по един и същ метод.

Ще се видим отново в друга интересна статия от ApkVenue. Не забравяйте да оставите следа от коментари в наличната колона.

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Prameswara Padmanaba