5 начина за проверка на smartfren кредит: квота и активен период [2021]

Объркани ли сте как да проверите кредита на Smartfren според последните политики през 2021 г.? Това са 5-те най-лесни начина да проверите квотата, кредита и активния си период!

Смартфонът без кредит е като зеленчук без сол, ще има вкус. Не можете да си купите интернет квота, дори не можете да провеждате телефонни разговори. Така че, опитайте този път да проверите кредита за Smartfren от ApkVenue!

Може би чувствате, че не се нуждаете от кредит, защото у дома има Wi-Fi мрежа, която може да бъде подсилена с интелигентни трикове . Но ако сте извън къщата, наистина имате нужда от нея!

Следователно, не изчерпвайте кредита си, защото сте забравили да го проверите или не знаете как. Ето защо ApkVenue ще ви каже как да проверите най- новия и най-пълен кредит за Smartfren !

Проверете кредита и квотата на Smartfren, като използвате Dial Up

Искате ли да намерите практичен и безпроблемен начин за проверка на кредита и квотата на Smartfren? Ако е така, можете да изберете метода за проверка на кредита, като използвате dial up .

Също така не се нуждаете от бърза интернет връзка, защото всичко се прави само с 2G мрежа. Хайде, вижте стъпките по-долу!

 1. Отворете приложението Телефон на HP.

 2. Въведете кода за проверка на импулса Smartfren * 999 # и натиснете бутона за повикване .

 3. Вижте оставащия кредит Smartfren, показан на екрана.

Проверете кредита и квотата на Smartfren чрез SMS

Освен dial-up , можете също да използвате SMS за проверка на вашия кредит Smartfren без допълнителни приложения.

Методът също е не по-малко лесен от предишния метод и изобщо не се нуждаете от интернет връзка. Подходящ е за тези от вас, които се нуждаят от интернет квота!

Ако е така, нека просто обърнем внимание на ръководството за това как да проверите кредита на Smartfren със следния SMS.

 1. Отворете приложението Messages на телефона си.

 2. Въведете SMS във формат CEK и го изпратете на 999 .

Проверете Smartfren Credit с помощта на телефонни оператори

Ако сте тип човек, който е мързелив да пишете, можете просто да се обадите на оператора, за да разберете оставащия кредит, който имате.

Спокойно, изобщо е безплатно! Така че, не е нужно да купувате пакети за обаждания Smartfren, за да спестите кредит.

За тези от вас, които искат да знаят как да проверяват кредита Smartfren ръчно по телефона, ето ръководството!

 1. Отворете приложението Телефон на HP.

 2. Натиснете 999, след което докоснете иконата за повикване .

 3. Изчакайте гласа на оператора да се появи, след което натиснете цифрата 1 на клавиатурата.

 4. Вслушайте се в оставащия кредит на Smartfren, който имате.

Проверете кредита и квотата на Smartfren с помощта на приложението

Ако винаги сте свързани с интернет, ApkVenue препоръчва да използвате приложението MySmartfren . Готиното е, че чрез това приложение можете да разберете кой Smartfren интернет пакет също се използва, знаете ли.

Всъщност можете също да разберете вашия номер Smartfren и неговия активен период. Poko е пълен пакет! Без да се налага да се задържате повече, ето как да проверите кредита Smartfren чрез приложението MySmartfren.

 1. Изтеглете и отворете приложението MySmartfren.
Производителност Smartfren Apps ИЗТЕГЛЯНЕ
 1. Влезте с вашия телефонен номер Smartfren.

 2. Вижте оставащия кредит, показан на главната страница на приложението.

С това приложение не само кредит, може да се покаже цялата информация, свързана с вашия номер, включително останалата квота на Smartfren за интернет, която имате.

За информация само чрез приложението можете да проверите Smartfren Unlimited 4G кредит. Можете също така да закупите интернет пакети практически тук. Условието е, разбира се, че трябва да имате достатъчно оставащ кредит, банда!

Как да проверите кредита на Smartfren чрез уебсайта

Последният метод, който можете да направите, за да проверите оставащия си кредит Smartfren, е да посетите официалния уебсайт на my.smartfren.com .

Но преди това първо трябва да създадете акаунт, за да имате достъп до него и да проверите оставащия кредит. За повече подробности, ето стъпките.

 1. Посетете сайта //my.smartfren.com/ на вашия мобилен телефон или лаптоп.

 2. Въведете своя потребителски име / имейл и парола за влизане или щракнете върху Регистрация, за да регистрирате нов акаунт.

 3. Проверете оставащия си кредит Smartfren на началната страница на MySmartfren.

Как да проверите номера на Smartfren

Преди да знаете как да проверите кредита си за Smartfren, разбира се, трябва да знаете номера на картата, който използвате, нали?

Не рядко мнозина все още не знаят как да проверят използвания номер Smartfren, било защото номерът е труден, или поради фактора на забравата.

Следователно, за да не се объркате, ако искате да попълните кредита си или да попитате приятели за номера си, ApkVenue е написал най - краткия и подробен начин за проверка на вашия номер Smartfren в следващата статия на Jaka.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да проверите активния период на Smartfren

Самото ръководство за проверка на кредит Smartfren е доста лесно и може да бъде последвано от всеки, особено за нови потребители.

Много хора обаче все още са объркани как да проверят активния период на Smartfren, който все още е валиден. Не е невъзможно изведнъж картата ви да изгори, защото не сте напълнили достатъчно кредит, нали?

Самият Джака е написал подробна и пълна статия за това как да проверите активния период на Smartfren . За тези от вас, които са любопитни как, моля, прочетете статията на ApkVenue по-долу.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да проверите квотата на пакета за данни на Smartfren

Вече разбирате как да проверите най-новия кредит Smartfren 2021, но не знаете как да проверите пакета? Леле, прекалено много си, банда!

Броят на пакетите от интернет квоти, предлагани от Smartfren, наистина е много примамлив, защото цената е достъпна, но не забравяйте да я проверите.

За тези от вас, които са любопитни как да проверят най-новия пакет Smartfren, ApkVenue го е обсъдил в отделна статия, която можете да получите чрез връзката по-долу. Моля, прочетете и обърнете внимание!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това е колекция от начини да проверите най - новия кредит на Smartfren през 2021 г., който можете да опитате, банда!

Има много методи, които можете да настроите според вашето удобство. Но за пълнота на предоставената информация методът чрез приложението MySmartfren със сигурност е победител.

Ако обаче нямате кредит или активен интернет пакет, други методи могат да бъдат алтернатива. Надяваме се, че тази статия може да ви бъде полезна, добре!

Прочетете също статии за Кредит или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah