10 математически приложения за pc и hp

Най-добрите математически приложения могат да ви помогнат практически да си направите домашното. Разгледайте най-добрите препоръки за математически приложения за 2020 за компютри и мобилни телефони тук!

Приложението по математика е може би едно от задължителните приложения, които трябва да имате на вашия смартфон. Особено ако имате слабости в тази една тема.

Не да питате за математически отговори , а като инструмент за вас, когато изпитвате затруднения с домашните, за да практикувате подготовка за изпит, банда.

В момента има доста приложения за математика в прогимназията, гимназията и началното училище, които можете да намерите в интернет, въпреки че не всички от тях са с добро качество.

Затова този път ApkVenue ще ви даде няколко препоръки за най-добрите математически приложения за персонални компютри и смартфони, които можете да изберете. Виж това!

Колекция от най-добрите приложения по математика, способна да отговаря с лекота на въпроси!

Това приложение за работа по математически задачи има много функции, банда. Като се започне от съдържанието на колекция от формули , той може да се използва като калкулатор , до онлайн приложение за отговор на математически задачи, като се снима .

О, да, тук ApkVenue обобщи приложенията, налични на HP, както Android, така и iPhone, както и версиите за персонални компютри и лаптопи, за да ви улесни.

Вместо да се бавите повече, ето препоръки за математическо приложение, което трябва да опитате, банда.

Приложение за математика за компютър

Не разполагате само с колекция от компютърни игри, трябва да имате и математическо приложение за компютър, което знае, че един ден ви е необходимо, за да изпълнявате училищни задачи.

В сравнение с математическите APK-та за смартфони, приложението MTK за компютър наистина е по-малко. Но малко не означава нищо, банда.

Ето някои от най-добрите приложения за отговор на математически задачи на компютър.

1. Microsoft Mathematics (Най-доброто приложение за математика за компютър)

От няколко математически приложения за персонални компютри, мисля, че продуктът на Microsoft, наречен Microsoft Mathematics, все още е най-добрият до момента, банда.

Microsoft Mathematics е полезен за решаване на сложни математически задачи много лесно и лесно за разбиране от учениците.

Освен математиката, Microsoft Matemathics предлага и модули за физика и химия, знаете ли.

Освен версията за компютър, можете да опитате и Microsoft Math Solver, който се предлага за устройства с Android и iOS.

Минимални спецификации Математика на Microsoft
операционна система Windows XP SP3 / 7/8 / 8.1 / 10
Процесор Процесор Intel Pentium или AMD Athlon @ 1.0GHz
Памет 2GB
Графика 1GB VRAM
DirectX DirectX 9.0
Съхранение 100MB

Изтеглете Microsoft Mathematics тук:

2. Калкулатор за деца

Това може да е по-подходящо за тези от вас, които търсят SD математически приложения на компютър, банда.

Виждате ли, калкулаторът за деца не е нищо повече от обикновено приложение за калкулатор, той просто има привлекателен и цветен потребителски интерфейс (UI), който може да привлече вниманието на малките деца.

Междувременно в това приложение не се предлагат разширени математически теми като тригонометрия, смятане или други.

Минимални спецификации Калкулатор за деца
операционна система Windows XP SP3 / 7/8/10
Процесор -
Памет 128MB или по-висока
Графика -
DirectX -
Съхранение 2MB безплатен твърд диск

Изтеглете Калкулатор за деца тук:

3. Редактор по математика

Изглежда малко по-различно, този Math Editor не е приложение за отговор на математически проблеми като това, предложено в предишните две приложения, банда.

Тъй като това приложение функционира само за писане на математически задачи или като драскулки само при изчисляване.

Така че, не очаквайте, че ще можете да поискате математически отговори с това едно приложение, а!

Минимални спецификации Редактор по математика
операционна система Windows XP SP3 / 7/8/10
Процесор -
Памет -
Графика -
DirectX -
Съхранение -

Изтеглете редактора по математика тук:

Приложение за математика за смартфони

По-удобно ли е да управлявате приложението чрез смартфон? Тихо! В допълнение към компютрите има и много APK за математика, които можете да използвате на мобилен телефон с Android или iPhone.

Кои са някои от тях? Ето пълен списък с най-новите и най-добрите математически приложения .

1. Photomath (може да отговори на математически проблеми чрез фотографиране)

Първо, има Photomath, който има добре известна репутация сред учениците. Работата е в това, че Photomath може да ви помогне лесно да отговаряте на въпросите по математическите формули.

Това приложение, което може да отговори на математически задачи, като се снима, изисква да направите снимка на въпроса, който искате да разрешите, и автоматично ще получите отговора.

Освен това можете да използвате Photomath безплатно и да работите без интернет мрежа, знаете ли. С повече от 100 милиона изтегляния, разбира се, не можете да се съмнявате.

О, да, за тези от вас, които търсят елементарни математически приложения , Photomath предоставя и основни математически теми, които със сигурност са много полезни.

Подробности Фотомата
Разработчик Photomath, Inc.
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Photomath тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Приложения за продуктивност Microblink

2. Калкулатор на MyScript

Освен Photomath, има и приложение MyScript Calculator, което може да ви помогне да правите математически задачи по доста уникален начин.

Тук не е нужно да пишете, а просто да драскате на екрана на смартфона, така че писането ви веднага да се преобразува в математическо уравнение.

За съжаление способността на MyScript Calculator да помага за решаване на математически задачи все още е ограничена.

Това приложение за отговори на математически задачи може да се използва само за основна математика, експоненциална, тригонометрична и алогаритъмна система.

Подробности MyScript калкулатор
Разработчик MyScript
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер Варира според устройството
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 4.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете MyScript Calculator тук:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

3. MalMath

След това има приложение за отговор на математически въпроси, наречено MalMath, което може да помогне да се отговори на въпроси за гимназисти в колежа.

MalMath е снабден с редица уроци как да го използвате, особено за начинаещи, които използват това приложение за първи път.

И тук ще ви бъде подпомогната виртуална клавиатура, оборудвана с различни математически символи за въвеждане на формули.

По-късно ще ви бъде казано стъпка по стъпка при решаването на тези математически въпроси. Лесно за разбиране, докато упорствате!

Подробности MalMath: Решавач стъпка по стъпка
Разработчик MalMath-приложение
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 13MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете MalMath тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

4. Mathway

След това има Mathway, който можете да направите като алтернатива на ученето и помагането при математически задачи, започвайки от основната математика, алгоритми, смятане и други.

По отношение на своя потребителски интерфейс , Mathway изглежда по-опростен и по-систематичен. Така че може би не е подходящо за вас да търсите приложение, което е малко спокойно, банда.

Но спокойно, доста е лесно за използване! Можете да използвате това приложение по математика, като просто направите снимка на проблема и Mathway ще ви отговори като частен преподавател.

ApkVenue също обсъди как да използвате математическото приложение Mathway на официалния уебсайт, което можете да видите в следната статия:

ВИЖТЕ СТАТИИ
Подробности Mathway
Разработчик Mathway
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 39MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Mathway тук:

Apps Productivity Mathway ИЗТЕГЛЯНЕ

5. WolframAlpha

За тези, които изпитват затруднения при изчислението на тригонометрията, има приложението WolframAlpha, което съдържа безброй начини за решаването му, банда.

Можете да получите достъп до приложението WolframAlpha, за да ви помогне да си направите домашното или да вземете изпити.

Освен математика, WolframAlpha разполага и с база данни за други предмети като физика, химия, биология и много други. Пълна!

За съжаление, WolframAlpha е платено приложение, така че трябва да похарчите пари, за да купите приложението в Google Play или App Store.

Подробности WolframAlpha
Разработчик Wolfram Group
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 8.7MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете WolframAlpha тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

6. Сократичен (MTK приложения и други теми)

В сравнение с други математически приложения, Socrat , разработена от Google, има най-атрактивния потребителски интерфейс , знаете ли.

Както всичко останало, можете да получите отговори, като направите снимка на въпросите, които искате да разрешите в това приложение.

Уникално, Socrat е оборудван с AI технология, която бързо и точно ви помага да решавате математически задачи.

Сократик също така предоставя различни други предмети, като физика, химия, на историята, подобно на онлайн приложенията за обучение.

Подробности Сократично от Google
Разработчик Google LLC
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 11MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Socrat тук:

Сократични приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Cymath

Приложението за математически отговори, Cymath наистина ще работи, ако сте останали с домашното по математика, което правите, банда.

Тук можете да решите различни видове математически задачи, като направите снимка с помощта на камера за мобилен телефон и я въведете в приложението.

Cymath също е добър в предоставянето на стъпки за завършване на няколко теми, като алгебра, смятане и други, които са лесни за разбиране за потребителите.

Подробности Cymath - Решаване на математически задачи
Разработчик Cymath LLC
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 2.6MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Cymath тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Видео: Други препоръчителни приложения за математика и наука за изучаване на Android. Направете ви Auto Smart!

Как Интересувате ли се от препоръката за кандидатстване по математика от ApkVenue? О, да, ApkVenue подготви и видео за 7-те най-добри приложения за математика в YouTube. Хайде, слушай!

И така, това са препоръките за най-добрите математически приложения на Android, iOS и PC, които могат да ви помогнат да научите и да отговорите на трудни въпроси.

Но не забравяйте, ApkVenue препоръчва да не използвате колекцията от приложения по-горе за измама, особено по време на изпит, банда. Успех и надявам се полезен!

Прочетете също статии за ученето или други интересни статии от Andini Anissa .