как да изтриете за постоянно акаунт в michat (най-късно 2020 г.)

Уморихте ли се да играете MiChat и искате да се отървете от цифровия си отпечатък? Вижте следната статия, за да разберете как лесно да изтриете вашия акаунт в MiChat за постоянно

В разгара на разговорите за дейности у дома, както днес, приложенията за чат са най-популярната опция за общуване. Въпреки че WhatsApp доминира в този сектор, има множество други приложения за чат, които предлагат разнообразие от отлични функции.

Един от тях е MiChat , банда. Това приложение ви позволява да намерите нови приятели и дори приятелки чрез близката функция . За съжаление, ограниченият достъп и малкият брой потребители бързо ви отегчават.

Ако вече не искате да играете MiChat, тогава четете правилната статия. В тази статия ApkVenue ще обсъди как лесно да изтриете акаунти в MiChat.

Какво е MiChat?

Преди ApkVenue да влезе в основната дискусия, може би има някои от вас, които не са запознати с MiChat. MiChat е безплатно приложение за чат, което можете да използвате за комуникация с приятели, семейство и приятелки.

Не само това, можете също така да срещнете нови приятели, които са около вас, дори да намерите партньор, банда. Освен това, това приложение е и много по-леко от WhatsApp.

Можете да изтеглите MiChat чрез Google Play Store за потребители на Android или чрез App Store за потребители на iPhone. Това приложение също е безплатно, банда.

Социални приложения и съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

За съжаление има отрицателни неща, съдържащи се в MiChat, банда. ApkVenue не препоръчва на тези от вас, които са непълнолетни, да използват това приложение.

Една от причините, поради която много хора стоят настрана от това приложение, е, че това приложение често се използва за негативни неща като онлайн проституция.

Към месец Рамадан като сега, за нас е добре да стоим настрана от негативните неща и да търсим награди колкото е възможно повече. Възможно е изтриването на акаунта ви в MiChat да бъде първата стъпка към пречистването ви.

Как лесно да изтриете акаунта в MiChat

Въпреки че новата функция за търсене на приятели в MiChat е много полезна, срамно е, че все още има няколко потребители. Като се замислим, много по-популярното приложение за чат Line също има подобна функция.

Ако сте уморени от използването на MiChat, всъщност можете да изтриете това приложение от мобилния си телефон. За съжаление вашият регистриран акаунт няма да бъде изтрит сам.

За да бъда честен, няма функция, която да ни позволява незабавно да изтрием акаунт в MiChat като Facebook. Можете обаче да опитате някои от методите по-долу, банда.

О, да, ако търсите и начин да изтриете акаунта си в MiChat Lite, можете да използвате и този метод, знаете ли.

1. Как да изтрия акаунт в MiChat чрез промяна на профила

Първото решение за изтриване на акаунта ви в MiChat е да замените профила си с фалшиви данни, така че когато акаунтът ви се появи в списъка за търсене, други хора да не разпознаят този акаунт като ваш.

 • Отворете и стартирайте приложението MiChat.

 • Ако сте разговаряли в чата с това приложение, изтрийте цялата си история на чата, като натиснете за няколко момента в чата си, след което изберете изтриване на чата. Това има за цел да изтрие всички ваши цифрови следи в MiChat.

 • След това отново влезте в главното меню. След това кликнете върху раздела „ Аз“ .

 • Щракнете върху иконата, показваща вашата снимка, за да влезете в страницата на вашия профил. Променете личната си идентичност възможно най-креативно. Можете да промените снимката и името с любимия си аниме герой.

 • Можете също да промените пола в приложението, идентификатора на MiChat, хобитата, региона и всички функции, които могат да ви опишат изрично.

 • Когато приключите, можете да се върнете в менюто.

 • Подобно на WhatsApp, Facebook и Instagram, MiChat също има функция, наречена Моменти, където можете да публикувате всички неща, които искате, включително снимки, текстове, видеоклипове и т.н.

 • За да го изтриете, отидете на главната страница, след което изберете раздела Моменти . Натиснете за момент публикацията си, след което изберете опцията за изтриване. Ако използвате снимка на корицата, не забравяйте да я замените също, банда.

 • След като вашата самоличност е премахната от вашия профил, сега е моментът да предотвратите откриването на вашия профил от други. Въпреки че вашата самоличност е променена по такъв начин, човекът, който е запазил вашия номер, все още може да види истинската самоличност на вашия акаунт.

 • Номерът е да кликнете върху раздела Аз , след което да изберете опцията Поверителност .

 • На страницата Поверителност се уверете, че опциите Find Me by MiChat ID и Find Me by Phone Number са изключени, като плъзнете бутона вдясно от двете опции.

 • За да сте сигурни, че цялата ви история на чата е изтрита, върнете се в менюто „ Аз “ , след което изберете опцията „ Настройки “ .

 • Кликнете върху менюто Chats , след което изберете Clear History Chat .

 • Последната стъпка за изтриване на този акаунт в MiChat е излизането от акаунта. Номерът е да отворите раздела Аз , отворете опцията Настройки и след това изберете Изход .
 • След като излезете, можете безопасно да изтриете приложението MiChat.

2. Как да изтрия за постоянно MiChat акаунт

Ако не се чувствате в безопасност, използвайки метода по-горе, можете да следвате следващия начин за постоянно изтриване на вашия акаунт в MiChat. Този метод не е непременно 100% успешен , но не ви навреди да го изпробвате.

За да изтриете окончателно своя акаунт в MiChat, можете да опитате да създадете имейл с искане за изтриване на акаунт, който се изпраща до Помощния център на MiChat, който има имейл адрес [email protected] .

Трябва да обясните причината, поради която искате да изтриете акаунта си в MiChat. Освен това ApkVenue препоръчва да изпратите имейл на английски, банда.

След като получите отговор от MiChat, следвайте инструкциите, за да изтриете акаунта си. Но не очаквайте много, защото MiChat рядко отговаря на имейли.

Това е статията на Jaka за това как да изтриете за постоянно вашия акаунт в MiChat. Дано горната статия ви помогне, банда!

Ще се видим отново в друга интересна статия от ApkVenue. Не забравяйте да оставите следа от коментари в наличната колона.

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Prameswara Padmanaba