забравих паролата на apple icloud? това е начинът да го върнете

Забравили ли сте паролата iCloud на вашия iPhone или iPad? ApkVenue има най-безопасният начин да нулирате паролата, когато забравите паролата си за iCloud. (Актуализация 2020)

За тези от вас, които имат продукти на Apple, трябва да сте запознати с iCloud . iCloud с продукти на Apple са две неща, които не могат да бъдат разделени.

Забравената парола за iCloud може да бъде сериозен проблем за потребителите на продукти на Apple. Ако забравите паролата за акаунта си в iCloud и искате да я възстановите, изглежда можете да опитате следните методи.

Така че от този ApkVenue е подготвил стъпките, които трябва да се направят, когато забравите паролата за iCloud. Следва пълното ръководство за възстановяване на изгубен или забравен акаунт в iCloud.

Как да отворите iCloud Забравена парола

Какво е iCloud? iCloud е облачна услуга, направена от Apple, която беше публикувана на 6 юни 2011 г. в Сан Франциско.

iCloud позволява на своите потребители да синхронизират снимки, музика, видео и други документи с iPhone, iPad, iPod и други продукти, произведени от Apple.

Като едно от най-важните неща за потребителите на Apple, загубата на парола за iCloud със сигурност не е добро нещо. Ето ръководство за това как да възстановите загубена или забравена парола за акаунт в iCloud.

Как да възстановите паролата за акаунт на Apple iCloud

Има няколко начина, по които можете да направите, когато забравите паролата си за iCloud и искате да получите достъп до нея отново. Тези различни алтернативи са създадени умишлено от Apple, за да улеснят потребителите.

Този път ApkVenue ще обсъди няколко начина за отваряне на iCloud, които са забравили паролата в тази статия, и просто трябва да изберете кой метод е най-лесният и практичен за използване.

Тъй като услугата iCloud, до която имате достъп, е интегрирана с Apple ID, ако забравите паролата си за iCloud, това е същото като да забравите паролата си за Apple ID.

Следователно, как да отворите iCloud, който този път е забравил паролата, косвено ще се пресече с Apple ID, който използвате.

Как да възстановите достъпа до акаунта Забравена парола за iCloud чрез браузър

Първият начин, по който ApkVenue споделя, когато забравите паролата си за iCloud, е използването на услуги от Apple, които могат да бъдат достъпни чрез браузър.

Въпреки че той може да бъде достъпен чрез браузър, има няколко допълнителни инструкции, които трябва да следвате по имейл или други настройки за сигурност, които сте въвели.

Ето стъпките, които трябва да следвате, когато забравите паролата си за iCloud и искате да я нулирате чрез браузъра.

  • Стъпка 1 - Отворете //iforgot.apple.com/password/verify/appleid страницата чрез браузър на вашето устройство Apple.

  • Стъпка 2 - Въведете Apple ID или имейл адрес, който сте използвали в полетата, предоставени за отваряне на следващите инструкции.

  • Стъпка 3 - След като Apple ID е въведен успешно, щракнете върху опцията за нулиране на паролата и щракнете върху продължение .

  • Стъпка 4 - Ще има няколко опции за нулиране на паролата, която използвате, TechMint препоръчва да изберете опцията Получаване на имейл , за да получите имейл, свързан със смяната на паролата ви.

  • Стъпка 5 - Отворете входящия имейл от Apple, щракнете върху нулиране на паролата и следвайте стъпките, както е указано, за да промените паролата си.

Следвайки инструкциите, дадени от екипа на Apple до завършване, вашият Apple ID акаунт ще смени паролата и ще трябва да влезете отново.

Когато успешно влезете в устройството, което използвате, можете отново да влезете в услугата iCloud, забравяйки предишната парола.

Как да отворите акаунт на Apple, който е забравил паролата си за iCloud чрез приложението Find My iPhone

Вторият начин, който можете да направите, когато забравите паролата си за iCloud, е да използвате официалното приложение на Apple, наречено Find My iPhone.

Това приложение е създадено като приложение за защита, което може да проследява местонахождението на вашия iPhone и може да се използва и за промяна на паролата за Apple ID, когато вашият iPhone е загубен.

Ето няколко стъпки, които трябва да предприемете за достъп до данните, които имате, когато забравите паролата си за iCloud.

За да използвате този метод, трябва да използвате друго устройство на Apple, то не може да се използва на устройство, което е забравило паролата за iCloud.

  • Стъпка 1 - Изтеглете и инсталирайте приложението Find My iPhone.

  • Стъпка 2 - Отворете приложението Find My iPhone и влезте с помощта на Apple ID, който е забравил паролата.

  • Стъпка 3 - Въведете забравен Apple ID или парола и следвайте следващите стъпки в съответствие с инструкциите на това приложение.

Можете да използвате този единствен метод, когато имате достъп до други устройства на Apple и ако нямате първия метод, той може да е по-подходящ за вас.

Приложението, използвано в този втори метод, използва официалното приложение на Apple, така че не е нужно да се притеснявате за сигурността на вашите данни.

Това е лесен начин да възстановите изгубен или забравен акаунт в Apple iCloud. Тези два начина са обсъдени умишлено, за да имате сравнение, което е по-добро.

Apple наистина предлага алтернативен начин за възстановяване на забравена парола за iCloud, но е добра идея да архивирате паролата си в определени документи.

Надяваме се информацията, която ApkVenue сподели този път, да бъде полезна и ако все още сте объркани, можете да попитате в колоната за коментари. Късмет!