6 начина за хакване на най-новия Instagram (ig) (актуализация 2020)

Най-ефективният начин за хакване на Instagram през 2020 г. и как да го предотвратим и открием. Гарантирано да работи на 100%!

Понастоящем как да хаквам Instagram широко се разпространява в интернет. Трябва да сте по-бдителни за сигурността на вашите акаунти в социалните медии.

Instagram (IG) е приложение за социални медии, собственост на Facebook , но сега IG изглежда по-популярно сред младите хора, знаете ли. Instagram продължава да се актуализира, за да увеличи броя на потребителите на приложения.

Предвид многото уникални функции, като филтри за игри в Instagram Story , не е чудно защо много млади хора се влюбват в тази една социална медия.

Името е светът, има хора, които се възползват от тази ситуация за зли неща, като хакери, които все повече търсят начини да хакват Instagram, банда на други потребители!

За вашите лоялни потребители на Instagram, не забравяйте да се обърнете към дискусията за това как да намерите най- новата парола за Instagram от ApkVenue.

Колекция от лесни начини за хакване на акаунти в Instagram (Актуализация 2020)

С толкова много хора, които сега изкарват прехраната си в Instagram, един от които е като стават популярни и популярни знаменитости , сигурността на акаунта в Instagram е много важна, банда!

Една малка стъпка, акаунтът ви може веднага да стане жертва на хак от злонамерени лица, които просто искат да ви съсипят живота.

Ако виждате, сега има много фалшиви услуги като Instaleak и Foxmuz, за които се твърди, че предоставят лесни начини за хакване на Instagram.

Тази услуга обаче не се различава много от Binomo, защото съдържанието й е само лъжа, различна от метода на хакване на IG , който ApkVenue ще обсъди тук.

Източник на снимката: cyclonis.com

1. Как да проникна IG с метод за забравена парола

На първо място, ApkVenue ще ви каже как да прониквате IG акаунти, които често се правят от хакери , а именно като използвате метода на забравената парола .

По принцип този метод е същият като това как да проникна Facebook, който ApkVenue е използвал преди, защото използва същия метод.

Хакерите трябва само да натиснат функцията „Забравена парола“ в акаунта си в Instagram. След това Instagram определено ще изпрати известие по имейл или WA, че сте „забравили паролата си“ и трябва да я промените.

Note:


Pembahasan dari Jaka di sini bukan untuk mengajari kalian bagaimana cara hack IG orang lain tapi hanya sebagai edukasi saja.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Стъпка 1 - Изберете менюто Забравена информация за вход

 • На вашето устройство всичко, което трябва да направите, е да отворите Instagram и да отидете направо до Забравили данните си за вход? Потърсете помощ за влизане, което се намира в долната част.
 • След това въведете името на акаунта на жертвата в Instagram и докоснете бутона Напред .

Стъпка 2 - Изберете метод за достъп до акаунт

 • След това ще бъдете насочени да изберете метод за достъп до акаунт, за да изпратите връзката за възстановяване на акаунта на жертвата в Instagram. Тук ApkVenue препоръчва да се използва WhatsApp .
 • Изберете метод и Instagram автоматично ще изпрати връзка за възстановяване на акаунт в Instagram до WhatsApp номера на жертвата, свързан с IG.

Стъпка 3 - Отворете Recovery Link

 • Продължете да осъществявате достъп до устройството на смартфона на жертвата, сега просто трябва да отворите съобщението WhatsApp от Instagram и да щракнете върху връзката, за да нулирате паролата на IG акаунта на жертвата.

Стъпка 4 - Създайте нова парола

 • След това всичко, което трябва да направите, е да попълните полетата с новата парола, която сте създали сами и да натиснете бутона Reset Password .

Стъпка 5 - Въведете нова парола за Instagram

 • Обратно на вашето устройство, сега просто трябва да опитате да влезете в акаунта на жертвата в Instagram с новата парола, която сте създали.
 • Ако успеете, ще бъдете помолени да въведете защитен код. Изберете метод с номер на мобилен телефон и докоснете бутона Send Security Code .

Стъпка 6 - Въведете кода за сигурност

 • Кодът за защита ще бъде изпратен на номера на мобилния телефон на жертвата и трябва само да го въведете в предоставената колона. Ако е така, просто докоснете Изпращане .

Стъпка 7 - Успешно хакване на акаунти в Di- Instagram

 • Изчакайте, докато процесът на влизане приключи и сега можете да получите достъп до акаунта на жертвата в Instagram с новата парола, която сте създали, банда.
 • И накрая, не забравяйте да изтриете всички следи и известия в Instagram. Както за съобщения в WhatsApp, SMS, така и за известия по имейл, така че жертвите да не са съмнителни.

2. Познаване на парола

Източник на снимки: techworm.net

Второ, има метод за отгатване на парола , известен още като хакерите с лесен език, които ще се опитат да познаят акаунта в Instagram, използван от жертвата.

Този метод също често се комбинира с Brute Force Attack , където хакерите ще се опитват многократно да пробият дупки в сигурността, когато потребителите влязат в своите акаунти.

Обикновено хакерите ще изпробват комбинации от пароли, които са уязвими за хакване . Например азбучен ред, последователност от номера, дата на раждане или също други важни подробности.

За да се преборите с метода за хакване на IG, който може да се направи без това приложение, уверете се, че паролата, която използвате, не е от типа пазарна парола, която е лесно да се отгатне, банда!

3. Приложение Auto Likes & Auto Followers (Най-честата хакерска игра на IG)

Източник на снимката: socialnoor

За тези от вас, които имат стремеж да станат знаменитости , разбира се, вече знаете колко важни са параметрите като последователи и харесвания на вашия акаунт.

За съжаление, вместо да използват честност чрез качествено съдържание или настоящи надписи в Instagram, мнозина избират преки пътища, банди.

Те използват приложението за автоматично харесване и автоматично последователи . Е, въпреки че приложението всъщност е използвано като фишинг капан от хакерите на Instagram не носят отговорност.

Така че, не бива да се изкушавате веднага от примамката на подобен автомобил. Защото всъщност може да ви накара да загубите вашия IG акаунт!

4. Фишинг и кейлогъри

Източник на снимки: privateinternetaccess.com

Въпреки че са стари, техниките за фишинг и кейлоггер все още се използват много широко като начин за лесно хакване на акаунти в Instagram, банда.

Тези два метода могат да се използват едновременно, където хакерът ще изпрати линк, съдържащ фишинг страница, за да хване жертвата в капан. Например чрез подаръчни съобщения или имейл предложения, които нямат смисъл.

Ако жертвата въведе паролата и имейла за влизане в Instagram на тази страница, хакерът ще получи тази важна информация.

Вместо да бъдат печеливши за жертвата, данните за вход като потребителско име и парола за Instagram могат лесно да бъдат откраднати, банда.

5. Използване на повторно използване на парола

Източник на снимки: Kirbside Consulting

Тогава, когато използвате една и съща парола за множество акаунти в социални медии, шансовете хакери да проникнат във вашия акаунт в Instagram ще бъдат още по-големи.

С Използване на повторното използване на пароли техниката , хакерите лесно ще се включи в профила си в Instagram, ако преди това си други профили в социални медии са били хакнати .

Всъщност решението е наистина лесно. Затова отсега нататък никога не създавайте една и съща парола за многото акаунти, които използвате в интернет.

По-добре използвайте няколко пароли наведнъж. Дори ако се страхувате да забравите, има няколко приложения за управление на пароли , например, както следва: Препоръчителни най-добри приложения за управление на пароли на телефони с Android .

ВИЖТЕ СТАТИИ

6. Социално инженерство

Снимката е предоставена от: Lifehacker

Може да се каже, че социалното инженерство е най-новият метод, използван в света на хакерството , и не е задължително всички хакери да го овладеят.

Обикновено този метод на хакерство ще започне с редовен чат през колоната с коментари или DM жертвата, за да разбере неговите навици и психология.

След като знае навиците и поведението на жертвата при създаването на парола , по това време хакерът ще поеме акаунта на жертвата в Instagram.

Ето защо отсега нататък трябва да внимаваме, ако не е известно някой да задава лични и лични въпроси, банда!

Подписва, че акаунтът ви в Instagram е хакнат

Източник на снимки: thinkholmes.com

След като разберете различните начини за хакване на Instagram, които хакерите обикновено правят , сега изглежда, че трябва да проверите, имате ли някакви признаци на хакване или не?

Сега, за да разберете, разбира се, има някои признаци, които можете да наблюдавате, като например:

1. Често получаване на известия за сигурност

Instagram не означава, че няма функции за сигурност за вашия акаунт, така че е много лесно за хакерите да проникнат.

Това приложение за чат, както и социалните медии ще продължат да ви уведомяват, ако има опит за разбиване на парола, която се счита за подозрителна.

Ето защо трябва често да отваряте имейлите си, за да разберете дали акаунтът ви е в беда или не, момчета .

Освен това можете да добавите разумно удостоверяване в две стъпки, за да предотвратите проникването на хакери във вашия IG акаунт.

2. Има променени данни

Променените данни тук означават информация, която рядко може да разберете. Като снимки на профила, биоданни, адреси и връзки под профила.

От време на време не боли да проверявате дали има промяна в горните раздели. Ако все пак съществува и се чувствате сякаш никога не сте го правили, трябва да сте бдителни!

3. Броят на последователите се увеличава

Един от недостатъците на това, че вашият Instagram е хакнат от някой друг, е, че акаунтът ви се продава от търговци, които купуват и продават последователи . И какъв ефект?

Е, един от най-големите възможности е броят на получат следните увеличения и не познавате сметките ви следват момчета .

Леле, опасно е, нали? Ето защо проверите броя на следените често .

4. Има публикации на подозрителни снимки и видеоклипове

Ако този със сигурност ще бъде наистина видим. Проблемът е, че ако публикувате снимки или видеоклипове, разбира се, ще получавате харесвания и коментари от акаунтите на приятелите си.

Но за съжаление този метод рядко се прави от хакери . Причината е, че жертвата определено ще е наясно и ще знае, че акаунтът му е отвлечен от някой друг.

5. Не мога да вляза в акаунта в Instagram

И накрая, разбира се, най-големият риск е, че не можете да влезете в акаунта в Instagram, който имате. Защо?

Така че може би хакери или хакери са успели да проникнат във вашия акаунт в Instagram и имейл. Така че лошото е, че хакерът може да е променил различна парола .

Ето защо тя е била припомни от самото начало, че трябва да се разграничат те пароли за всеки акаунт имате момчета .

Как да предотвратите хакване на акаунти в Instagram

В сравнение с Facebook, Instagram понастоящем е сравнително лесен за хакване. Всъщност можете да направите някои прости неща, така че хакерството на Instagram да не работи във вашия акаунт.

Тук просто трябва да активирате няколко настройки, да промените паролата и никога да не правите някои от нещата, които ApkVenue прегледа по следните точки.

 • Активирайте удостоверяването Двуфакторно или Двуфакторно удостоверяване . Тук можете да изберете да използвате телефонен номер или специално приложение за сигурност.
 • Използвайте уникална парола и имайте високо ниво на защита, например, като използвате комбинация от главни букви, малки букви, цифри и уникални знаци, като „@“ и други.
 • Никога не запазвайте парола, когато влизате в настолния сайт на Instagram . Уверете се също, че използвате инкогнито браузър, за да сведете до минимум нивото на риска.
 • Никога не запазвайте информация за вход , когато използвате Instagram на чужд смартфон .
 • Уверете се, че използвате официалното приложение и сайт на Instagram. Никога не използвайте приложения на трети страни, например Instagram MOD, приложение за автоматично харесване и автоматични последователи .

Е, това е методът за това как да хакнем IG или да хакнем акаунта на някой друг в Instagram, както и как да го открием и предотвратим.

Интересувате ли се да опитате? Или още по-притеснен за сигурността на вашия личен акаунт, банда.

Не забравяйте да споделите мнението си в колоната за коментари по-долу и да споделите тази статия, за да продължите да получавате най- новите актуализации от JalanTikus.com.

Прочетете също статии за Instagram или други интересни статии от Рейналди Манасе