10 от най-добрите екшън аниме на живо, които да гледате на празника си!

Успехът на аниме често води до негова екшън версия на живо. Този път ApkVenue ще даде препоръки за най-добрата аниме банда на живо

Не много отдавна по кината беше показан филмът Alita: Battle Angle , който всъщност е базиран на аниме със същото заглавие. Отговорът, даден от общността, беше разнообразен, някои похвалиха онези, които мразеха.

Освен Алита, всъщност има много филми, направени въз основа на аниме адаптации. Някои се считат за провали като Dragon Ball , но някои се считат за успешни.

ApkVenue ще ви даде препоръки за 10 - те най-добри екшъна на живо за всички времена, които трябва да гледате, особено ако се чувствате като хиляда!

Най-доброто аниме на живо днес

В този списък ApkVenue ще даде препоръки за адаптация на аниме на бандата! Така че, ако един филм има няколко филмови заглавия, ApkVenue ще го направи една точка, а не отделно за филм.

Готови ли сте да видите списъка, който е направил ApkVenue? Нека просто да разгледаме най-доброто аниме заедно с успешната версия на екшъна на живо !

1. Руруни Кеншин (част 1-3)

Този от първи ранг е издигнат от легендарния аниме Руруни Кеншин, известен още като Самурай X. Самият екшън филм е разделен на три филма, които и двамата получават положителни отговори.

Разбира се, този филм се фокусира върху батосай на име Химура Кеншин , изигран от Такеру Сатох . В първия филм той се бори срещу Удо Джин-е, който е работил за Такеда Канрю .

За втория и третия филм Кеншин ще се изправи срещу един от най-емблематичните си врагове, Макото Шишио . В последната битка, която се проведе на кораба на Шисио, Кеншин беше подпомогнат от Сайто, Аоши и Сано.

Битките, които се случват между героите, наистина илюстрират вълнението на аниме стила, така че не е грешно, ако този филм се счита за един от най-успешните екшъни на живо .

Информация Руруни Кеншин
Руруни Кеншин Част I: Произход


7,6 (17,776)


Екшън, драма, история

Руруни Кеншин Част II: Адът от Киото


7,7 (10 452)


Екшън, Приключенски, Драма

Руруни Кеншин Част III: Легендата свършва


7,6 (7 324)


Екшън, Приключенски, Драма

2. Забележка за смъртта (1-3)

Забравете адаптацията на Netflix, която често се презира, защото анимето Death Note има няколко екшън филма на живо, които са толкова достойни за гледане.

Death Note има най-малко три филма на живо , а именно Death Note (2006), Death Note: The Last Name (2006) и Death Note: Lighting the New World (2016).

Освен това, в това аниме има и отделен филм, озаглавен L: Change the World (2016) и телевизионен сериал, озаглавен Death Note: New Generation (2016).

Информация Смъртна бележка
Смъртна бележка


7,8 (26 613)


Престъпление, драма, фентъзи

Смъртна бележка: Фамилното име


7,3 (14 307)


Приключение, престъпност, драма

Смъртна бележка: Осветете новия свят


5,8 (2030)


Престъпление, драма, ужас

3. Капка зайче

Следващото аниме, което беше назначено на големия екран под формата на екшън на живо, беше Usahi Drop или Bunny Drop . Тази екранизация е издадена през 2011 година.

Разказва историята на Дайкичи Кавачи, който среща младо момиче на име Рин . Смешното е, че се оказва, че тази Рин е незаконна дъщеря на дядо си, така че цялото семейство отказва да се грижи за нея.

Затова Дайкичи реши да се грижи за него, въпреки че беше самотен мъж, който никога не е имал опита да се грижи за дете. Този филм е пълен със смисъл за семейството на бандата!

Информация Бъни Капка
Бъни Капка


7,4 (1,173)


Комедия

Други препоръки за действие за аниме на живо

4. От мен към теб

От мен до теб или на японски, наречен Kimi ni Todoke е романтично аниме, което е направено на живо екшън версия през 2010 г.

Това романтично аниме за екшън на живо разказва историята на срамежливото момиче на име Куронума Савако , което трудно се разбира, защото се смята за подобна на призрак.

След това той се заинтересува от Kazehaya Shouta , най-популярното момче в класа си, което изглежда винаги разпространява положителна аура на всички.

Информация От мен за теб
От мен за теб


7,1 (1,867)


Драма, романтика

5. Бакуман

Въз основа на популярното аниме, филмът Бакуман разказва историята на двама приятели на име Моритака и Акито, които се борят да се превърнат в успешна мангака .

Тъй като оригиналното аниме също е комедиен жанр, в този филм ще ви накарат да се смеете заради нелепите действия на героите.

Информация Бакуман
Бакуман


7,1 (1,165)


Комедия

6. Паразит (1-2)

Parasyte или в аниме версията, наречена Kiseijuu: Sei no Kakuritsu е следващият екшън аниме филм, който ApkVenue ще ви препоръча.

Този филм е разделен на две части, а именно част 1 и част 2 . Най-общо казано, двата филма разказват историята на извънземна инвазия под формата на паразит, който прониква в човешкото тяло.

Докато един от паразитите не се приземи върху тялото на Шиничи Идзуми . Вместо да вземе мозъка си, той се премести в дясната ръка на Шиничи. Така неизбежно и двамата трябва да живеят рамо до рамо.

Информация Паразит
Паразит: Част 1


7,0 (3 370)


Екшън, драма, ужас

Паразит: Част 2


6,5 (1,849)


Екшън, драма, ужас

7. Острие на безсмъртния

Острието на безсмъртния (на японски: Mugen no Junin ) е адаптация на аниме в екшън на живо, която дава вълнение на японски самурай

Историята се фокусира върху Манджи , самурай, който получава проклятие да живее вечно. Беше му писнало от живота му. Той може да избегне проклятието си при едно условие: да убие хиляда лоши хора.

Информация Острие на безсмъртния
Острие на безсмъртния


6,8 (11 570)


Екшън, драма, фентъзи

8. Ганц

Двама млади мъже загинаха при влакова катастрофа, в резултат на което те бяха транспортирани в друг свят и намериха черна топка, известна като Ганц .

И двамата трябва да изпълняват различни мисии, за да убиват извънземни, за да получат шанс да живеят отново.

Този филм има алтернативна версия, озаглавена „ Друг Ганц“, и продължение, озаглавено „ Ганц: Перфектен отговор“ . И двата филма излизат през 2011 година.

Информация Ганц
Ганц


6,5 (6,423)


Екшън, ужас, научна фантастика

Още един Ганц


5,9 (274)


Мистерия, Sci-Fi

Gantz: Перфектен отговор


6,3 (3,435)


Екшън, ужас, мистерия

9. Гинтама (1-2)

Кой не знае това аниме? Известен като едно от най-забавните аниме досега, разбира се, Gintama има версия за екшън на живо, която е не по-малко болезнена.

До този момент Gintama има два филма на живо , първият от които беше пуснат през 2017 г., а продължението току-що излезе по кината през 2018 г.

Ще бъдете посрещнати с типичните вицове от Гинтоки и приятели и в двата филма. Както каза Джака в началото, трябва да се приготвите за болки в стомаха, защото се смеете твърде много!

Информация Джинтама
Джинтама


6,4 (1 444)


Екшън, Приключенски, Комедия

Gintama 2: Правилата са направени, за да бъдат нарушени 6,7 (330)


Екшън, Приключенски, Комедия

10. Училище за убийства (1-2)

Последният аниме филм на живо, който ApkVenue ще ви препоръча, е Assassination Classroom, който се състои от два филма.

Самото аниме е популярно и разказва за клас, воден от жълто същество като октопод на име Коро-сенсей . Учениците от този клас имат една мисия: да убият учителя, който е съсипал две трети от месеца!

Информация Училище за убийства
Училище за убийства


6,3 (1,414)


Екшън, Приключенски, Комедия

Училище за убийства: дипломирането


5,8 (511)


Екшън, Приключенски, Комедия

Това е бандата на 10-те най-добри екшън аниме филма, които ApkVenue препоръчва за вас! Ясно е, че тези филми, ApkVenue, гаранция, че те няма да пропаднат като адаптация на Dragon Ball, който е получил дъжд от критики.

Коя е вашата любима банда? Или имате други препоръки за филми? Споделете в графата за коментари!

Прочетете също статии за аниме или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah