5 начина за бързо изтриване на снимки във Facebook наведнъж

Имате ли много позорни снимки във FB? Ето как лесно да изтриете снимки във Facebook чрез приложението или без приложението (Update 2020)

Като една от най-популярните социални медии, която съществува отдавна, разбира се, има много наши снимки, разпръснати във Facebook акаунти . Независимо дали става въпрос за снимки, които сами качвате , или за маркирани от приятели и роднини.

От многото снимки, не на последно място снимките принадлежат на позорния псевдоним, смущаващ и искат да изтрият този момент. Дори за някои хора те дори искат да изтрият всички снимки във своя Facebook.

Затова този път ApkVenue ще ви даде съвети как да изтриете за постоянно снимки във FB (Facebook) . Като как? Хайде, вижте изцяло в тази статия.

Колекция от начини за постоянно изтриване на снимки във FB (Facebook)

В тази статия ApkVenue ще ви каже как да изтриете снимки във Facebook. Започвайки от селективно изтриване на псевдоними един по един, до изтриване на всички снимки като цяло.

Не само чрез приложението, ApkVenue е подготвил и алтернативен начин за изтриване на всички снимки във Facebook чрез браузър, а също и приложението FB Lite.

Как бързо да изтриете снимки във FB на мобилно устройство (приложение)

На първо място, ApkVenue ще ви каже как да изтриете снимки във Facebook с помощта на приложението Facebook. Този метод се счита за най-лесният и отнема само по-малко от 1 минута.

Ето стъпките:

 • Стъпка 1: Изтеглете приложението Facebook на мобилния си телефон, ако нямате такова. Можете да изтеглите чрез връзката, която ApkVenue предоставя следното:
Приложения Социални и съобщения Facebook, Inc. ИЗТЕГЛИ
 • Стъпка 2: Инсталирайте приложението, след което влезте с вашия акаунт във Facebook.

 • Стъпка 3: След като влезете, отидете на главната страница на приложението. Кликнете върху снимката на вашия профил, за да отворите вашия FB профил.

 • Стъпка 4: На страницата на профила превъртете надолу, докато намерите Снимки . Щракнете върху бутона.

 • Стъпка 5: Решете кои снимки искате да изтриете. Ако е така, кликнете върху снимката .

 • Стъпка 6: Щракнете върху бутона от менюто, който има символ от 3 точки в горния десен ъгъл. След това изберете опцията Delete Photo, за да изтриете снимката.

Как бързо да изтриете снимки във FB с помощта на браузър

Ако случайно използвате лаптоп или компютър, не е нужно да се уморявате да отваряте мобилния си телефон, за да следвате как да изтриете снимката на вашия FB профил .

Можете също така да знаете, можете да изтриете снимки директно от сайта на Facebook . Любопитни ли сте как? Хайде, вижте, банда!

 • Стъпка 1: Отворете приложението за браузър, инсталирано на вашия компютър или лаптоп. ApkVenue препоръчва използването на Google Chrome , банда. Тук ApkVenue дава връзката за изтегляне:
Google Inc. Браузърни приложения ИЗТЕГЛИ
 • Стъпка 2: След като инсталирате, отворете приложението Google Chrome, след което въведете адреса на Facebook ( //www.facebook.com/ ) в полето за адресната лента . Натиснете Enter, за да отворите сайта.

 • Стъпка 3: Влезте с вашия FB акаунт. На главната страница щракнете върху иконата със стрелка надолу в горния десен ъгъл, след което изберете опцията See Your Profile .

 • Стъпка 4: На страницата на профила кликнете върху раздела Снимки, за да отворите колекцията от снимки във вашия FB акаунт. След това изберете снимките, които искате да изтриете.
 • Стъпка 5: Кликнете върху снимката, за да отворите пълния размер. След това щракнете върху иконата на точка 3 горе вдясно, след това щракнете върху опцията Изтриване на снимка, за да изтриете снимката.

Как да изтриете снимки във FB наведнъж (албум)

И така, какво, ако искате да изтриете няколко снимки във FB наведнъж? Използването на метода по-горе е разбира се много сложно, защото трябва да избирате снимки една по една.

Е, по този начин ApkVenue ще ви научи как бързо да изтривате снимки във FB , а именно да изтривате снимки в албума наведнъж.

За този метод можете да го направите в приложението или в браузъра. За този урок ApkVenue обаче ще покаже как бързо да изтриете снимки във FB с помощта на браузър.

 • Стъпка 1: Отворете вашия FB профил , след което изберете раздела Снимки .

 • Стъпка 2: Изберете раздела Албуми , след което изберете албум, от който искате да изтриете всички снимки.

 • Стъпка 3: Уверете се, че албумът е албум, който сте направили сами. Не можете да изтривате албуми, създадени от други хора.

 • Стъпка 4: Щракнете върху иконата на точка 3 в горния десен ъгъл, след това щракнете върху опцията Delete Album, за да изтриете албума. Снимките ви ще бъдат изтрити наведнъж.

Как да изтриете снимки на FB Lite

FB Lite или Facebook Lite е алтернатива за онези от вас, които използват картофени мобилни телефони, но искат да имат възможност за Facebook безпроблемно. FB Lite също е по-ефективен в квота, знаете ли.

Е, сега ApkVenue иска да ви научи как да изтривате снимки на FB Lite незабавно. Как да? Следвайте го до края, банда!

 • Стъпка 1: Изтеглете приложението FB Lite чрез лика, който ApkVenue предоставя по-долу:
Приложения Социални и съобщения Facebook, Inc. ИЗТЕГЛИ
 • Стъпка 2: Инсталирайте FB Lite, след това го отворете, за да влезете с вашия акаунт.

 • Стъпка 3: На главната страница кликнете върху снимката на вашия профил, за да отворите вашия FB профил.

 • Стъпка 4: Превъртете надолу, докато намерите снимки. Щракнете върху бутона.

 • Стъпка 5: Намерете снимката, която искате да изтриете. Уверете се, че снимката е снимка, която сте качили сами.

 • Стъпка 6: Щракнете, за да увеличите снимката. След това кликнете върху иконата с 3 точки в горния десен ъгъл. Изберете опцията Изтриване, за да изтриете снимката.

Как да изтриете снимки във FB (изтриване на етикети)

Facebook има функция, при която можете да запазвате снимки на други хора чрез етикети . Ако други хора ви маркират, снимката ще се появи във вашия профил.

Всъщност това не е начин за изтриване на снимки във FB на други хора, а по-скоро изтриване на етикетите, така че снимките да не се показват във вашия FB. Ето стъпките:

 • Стъпка 1: Отворете Facebook чрез приложение или браузър.

 • Стъпка 2: Отворете профила си и след това потърсете раздела Снимки .

 • Стъпка 3: В менюто Снимки изберете Снимки на вас . Кликнете върху снимката, за която искате да премахнете маркера.

 • Стъпка 4: Кликнете върху иконата с 3 точки, която е в горния десен ъгъл на снимката. След това изберете опцията Remove Tag, за да премахнете снимката от вашия профил.
 • Стъпка 1: Имайте предвид, че тази снимка няма да бъде изтрита за постоянно. Тази снимка ще остане в профила на човека, който ви е маркирал. Просто тази снимка вече няма да се показва във вашия профил.

Ето как да изтриете снимки във Facebook за постоянно и за миг. Сега не е нужно да си правите труда да изтриете всички срамни псевдоними, които някога са съществували във вашия акаунт във Facebook.

Ще се видим отново в следващата статия за Jalantikus!

Прочетете също статии за уроци или други интересни статии от Prameswara Padmanaba