как лесно да проверите квотата / fup на indihome чрез уебсайта

Въпреки че е неограничен, знаете, че Интернет пакетът Indihome има квота. Не го пропускайте, ето как да проверите квотата / fup на indihome чрез уебсайта.

Преди това ApkVenue беше обсъдил пълния списък на най-новите пакетни цени Indihome за 2018 г.

И така, какво ще кажете за тези от вас, които не се абонират за пакета Unlimited от IndiHome? Откъде знаете размера на използването до момента?

Това е лесно, момчета , не е нужно да се притеснявате да идвате в магазините на Indihome, само за да разберете каква е останалата ви квота.

Ето лесни съвети за това как да проверите квотата на IndiHome чрез онлайн препоръки от ApkVenue.

Как лесно да проверите квотата на IndiHome

Дори ако се абонирате за неограничен IndiHome, в действителност все още ще има FUP или справедлива граница на използване, зададена от IndiHome.

Например, ако се абонирате за 10 Mbps, ограничението за използване е 300 GB.

След това скоростта ще бъде намалена с 25% с максимална квота от 400 GB. След това скоростта пада до 40%, без повече ограничения на квотата.

Ако е така, трябва да изчакате , проверете квотата на IndiHome, момчета . Ако все още сте объркани как да проверите квотата на пакета IndiHome, следвайте стъпките по-долу:

Стъпки за проверка на квотата на IndiHome

О, да, как да проверите оставащата квота за влакна IndiHome може да бъде направено само чрез уебсайта IndiHome на //indihome.co.id/usage-info.

Можете обаче да направите този метод както на мобилния си телефон, така и на компютъра си, момчета ! Ето стъпките за проверка на оставащата квота на IndiHome:

  • Първата стъпка е да отворите сайта //indihome.co.id/usage-info.

Първо трябва да си създадете акаунт, за да можете да разберете оставащата си квота на IndiHome. Затова изберете менюто Нямате ли акаунт?

  • Втората стъпка , попълнете списъка напълно и правилно .

Уверете се, че въведеният от вас имейл и номер на мобилен телефон са правилни и можете да изпратите код за потвърждение. И най-важното е да въведете своя идентификационен номер на клиента IndiHome .

  • Третата стъпка , Влезте отново във вашия акаунт.

Когато приключите с регистрацията на вашия акаунт в IndiHome, моля, влезте отново, използвайки имейл адреса и паролата, които сте създали по-рано.

  • Четвъртата стъпка , щракнете върху менюто с информация.

след като влезете , на началната страница ще намерите няколко раздела на менюто. Моля, изберете раздела с информация .

  • Петата стъпка , след това изберете Бонус и информация за използването, за да видите оставащата си квота на IndiHome.
  • Шестата стъпка , въведете своя идентификатор на клиента Speedy .
  • Свършен! Можете да проверите квотата си за IndiHome. Сега можете да проверите Indihome fup, когато и където и да е останалата ви квота на IndiHome.

Това са съветите от ApkVenue за това как лесно да проверите квотата на IndiHome. Надяваме се, че тези съвети могат да помогнат на тези от вас, които искат рутинно да проверяват квотата на IndiHome онлайн, без да е необходимо да се обаждат на обслужване на клиенти .

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com

Прочетете също статии за IndiHome или други интересни статии от Naufal .