7 най-добри снайперски компютърни игри 2020, наистина трябва да го изпробвате!

Уморени ли сте от военни игри и варварски стрелба? Хайде, опитайте препоръките за най-добрите компютърни снайперски игри 2020, които са по-предизвикателни за вас да играете!

Какви компютърни игри играете най-много? ApkVenue е сигурен, че наистина има много от вас, които наистина обичат да играят военни игри и да стрелят.

За съжаление, не много военни игри на компютъра, които представят опита да бъдеш снайперист псевдоним снайпер. Всъщност виждането на врага, бит един по един отдалеч, без да бъде заловен, е много удовлетворяващо.

В тази статия ApkVenue иска да ви даде някои препоръки за най-добрите компютърни снайперски игри 2020, които имат реалистични механизми и добре игра.

Колекция от най-добрите снайперски компютърни игри през 2020 г.

Играта на компютърни снайперски игри не е толкова проста, колкото си мислите. Не просто се целиш и стреляш, но трябва да вземеш предвид много неща.

Започвайки от посоката на вятъра, скоростта на вятъра, надморската височина, вражеското разстояние и много други. Това прави снайперските игри много по-предизвикателни от обикновените военни игри.

Трябва да сте наистина любопитни, нали? Вместо да чакате още малко, просто продължете, нека разгледаме следната статия!

1. Sniper Elite 4

Ако някога сте изучавали история, бихте ли знаели предисторията на Втората световна война, която се е състояла преди десетилетия?

Чрез компютърната игра Sniper Elite 4 ще бъдете поканени да довършите нацистката армия. Готиното е, че елементът на пясъчника в тази игра ви позволява да се възползвате от всичко в играта.

В графиката и геймплея на тази игра не е нужно да се съмнявате. Тази игра също се възползва от системата killcam, където ще видите как вашите куршуми проникват във врага с рентген в забавен каданс .

Подробности Sniper Elite 4
Разработчик Бунт
Издател Бунт
Дата на излизане 13 февруари 2017 г.
Жанр Екшън приключение
Рейтинг 9/10 ( Steam )
Цена Rp. 389 999, - ( Steam )

Изтеглете компютърната игра Sniper Elite 4 чрез следната връзка:

Игри за бунт Стрелба ИЗТЕГЛЕТЕ

2. Хитман 2

Hitman 2 е игра, в която ще играете таен агент с прякор Agent 47 . В тази игра можете да убиете целта тайно или брутално.

Има режим, наречен Hitman Sniper Assassin, в който можете да играете самостоятелно или в група. Вашата мисия е да оцелеете, използвайки само снайперски оръжия.

Освен че убива, тази компютърна снайперска игра също изисква да скриете трупове и да премахвате следи, за да не бъдете уловени от врага.

Подробности Хитман 2
Разработчик IO Interactive A / S
Издател Warner Bros Интерактивно забавление
Дата на излизане 13 ноември 2018 г.
Жанр Действие
Рейтинг 9/10 ( Steam )
Цена Стандартно издание: Rp. 800 000 ( Steam )

Изтеглете компютърната игра Hitman 2 чрез следната връзка:

Warner Bros. Интерактивно забавление Игри за стрелба ИЗТЕГЛЕТЕ

3. Sniper Elite V2 Remastered

Играта на най-добрата снайперска компютърна игра със сигурност може да представлява проблем, ако компютърът ви не е в състояние да поддържа играта. Е, ApkVenue има решение за вас, банда.

Можете да опитате тази лека компютърна снайперска игра, наречена Sniper Elite V2 Remastered . Тази игра е ремастерирана версия, така че има ново съдържание и подобрения във всички сектори.

Ще играете елитен снайперист на име Карл Феърбърн, който е изпратен в Берлин да довърши германските войски в собствената си база.

Подробности Sniper Elite V2 Remastered
Разработчик Бунт
Издател Бунт
Дата на излизане 14 май 2019 г.
Жанр Действие
Рейтинг 6/10 ( Steam )
Цена Rp.159,999, - ( Steam )

Изтеглете PC Game Sniper Elite V2 Remastered чрез следната връзка:

Игри за бунт Стрелба ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Договор за снайперист призрак войн

Ако искате да изпитате какво е да си надежден снайперист, опитайте да играете компютърната игра Sniper Ghost Warrior Contract .

В тази офлайн снайперска компютърна игра ще бъдете поканени да влезете във вътрешността на Сибир, за да завършите договора за убийство, като се възползвате от съществуващите условия.

Също така трябва да се опитате да не бъдете възприемани като враг, защото веднъж хванат, със сигурност ще умрете. Както и да е, наистина предизвикателно, де!

Подробности Договор за снайперист призрак войн
Разработчик CI игри
Издател CI игри
Дата на излизане 13 ноември 2018 г.
Жанр Действие
Рейтинг 7/10 ( Steam )
Цена Rp 199,999, - ( Steam )

Изтеглете PC Game Sniper Ghost Warrior Contract чрез следната връзка:

CI Games Стрелба Игри ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Sniper Ghost Warrior 3

Имате компютър с минимални спецификации и нестабилна интернет връзка, но искате да играете компютърни снайперски игри? Решението е лесно, просто изтеглете леката снайперска компютърна офлайн игра!

Тази игра, наречена Sniper Ghost Warrior 3, има много реалистичен геймплей, знаете ли. Трябва обаче много практика, за да можете да овладеете тази една игра.

В тази игра ще играете американски снайпер на име Джонатан Норт, който е бил разположен в Грузия, за да убие руските войски от границата.

Подробности Sniper Ghost Warrior 3
Разработчик CI игри
Издател CI игри
Дата на излизане 25 април 2017 г.
Жанр Действие
Рейтинг 55% ( Metacritic )
Цена Rp.108,999, - ( Steam )

Изтеглете PC Game Sniper Ghost Warrior 3 чрез следната връзка:

CI Games Стрелба Игри ИЗТЕГЛЯНЕ

6. ARMA 3

ARMA 3 не е FPS игра, а игра за симулация на война. Не само, че убивате много хора, всъщност трябва да изпълнявате мисии и да пазите всички членове на екипа в безопасност.

Друго уникално нещо е, че снайперистът ще бъде сдвоен със наблюдател, чиято работа е да намери и маркира местоположението на врага, който трябва да бъде убит от снайпера.

Тази игра е идеална за тези от вас, които харесват стратегически игри. Ако обичате да играете варварски, ApkVenue не смята, че тази игра е подходяща за вас.

Подробности ARMA 3
Разработчик Bohemia Interactive
Издател Bohemia Interactive
Дата на излизане 12 септември 2013 г.
Жанр Действие, симулация, стратегия
Рейтинг 9/10 ( Steam )
Цена Rp 399 999, - ( Steam )

Изтеглете ARMA 3 PC Game чрез следната връзка:

Интерактивни игри за стрелба Bohemia ИЗТЕГЛЕТЕ

7. Прекъсване на Ghost Recon

Ghost Recon Breakpoint е най-новата компютърна снайперска игра от франчайза Ghost Recon. В тази най-нова игра има нов клас, който можете да изберете, а именно Sharpshooter .

Класът Sharpshooter ще ви даде бонус атрибути при използване на оръжия като DMR или Sniper Rifle . Освен това този клас има и вградени умения, които са наистина полезни за снайперистите.

Тази тактическа игра-стрелец, направена от Ubisoft, също ви позволява да надстроите оръжията си, за да ги направите по-силни, като използвате части от старите си оръжия.

Подробности Ghost Recon Breakpoint
Разработчик Ubisoft
Издател Ubisoft
Дата на излизане 4 октомври 2019 г.
Жанр Тактически стрелец
Рейтинг 57% ( Metacritic )
Цена Rp. 689 000, - ( Ubisoft Store )

Изтеглете компютърната игра Ghost Recon Breakpoint чрез следната връзка:

Ubisoft Entertainment Shooting Games ИЗТЕГЛЕТЕ

Това е статията на Jaka за 7-те най-добри снайперски игри за компютър, които трябва да опитате през 2020 г. Реалистичният геймплей и ярките образи ще бъдат несравнимо игрово изживяване.

Ще се видим отново в следващата статия на ApkVenue! Не забравяйте да оставите следа под формата на коментари в наличната колона, банда.

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Prameswara Padmanaba .