7 сайта за гледане на най-добрата китайска суб индо драма 2020

Искате ли да гледате мандарински индонезийски субтитри, но нямате пари? Ето най-популярните китайски сайтове за гледане на драми с най-пълната колекция

Въоръжени с днешната технология, можете да правите много неща само с притурка и интернет връзка. Започвайки от работа, игра на игри, до гледане на филми.

Във времена на социални ограничения като сега сайтовете за гледане на филми все повече се посещават. Причината е, защото интересът на хората към гледане на драми се увеличава.

Ако ви е писнало да гледате корейски драми, може би гледането на мандарински драми може да бъде правилната алтернатива за вас. Не по-малко вълнуващо от Дракор, нали знаете!

7 най-добри индонезийски суб индонезийски сайтове за гледане на драма

Може би много от вас не са запознати с китайските драми. Всъщност държавата с най-голямо население в света също има стотици качествени филми и драми, знаете ли.

Ако сте част от поколението на 90-те, разбира се, помните Метеорната градина, нали? Въпреки че идва от Тайван, Тайван все още е част от КНР.

Всъщност има много легални сайтове и приложения за гледане на филми, които предоставят стотици качествени заглавия на мандаринска драма. Наречете го Viu , iFlix и Netflix .

За съжаление трябва да платите, за да можете да гледате индокитайски драми на сайта. Човешкото име обаче никога не се изчерпва.

Има много сайтове за гледане на нелегални китайски суб индо драми, които можете да намерите в Интернет. Тук ApkVenue обобщава сайта за гледане на китайска драма с най-пълната колекция.

DISCLAIMER:


JalanTikus hanya memberikan informasi terkait situs nonton drama China yang masih aktif saat ini. JalanTikus tidak bertanggung jawab atas segala risiko yang diakibatkan karena kemunculan artikel ini.

1. DutaFilm

Първият сайт е DutaFilm . Този сайт предоставя голям избор на филми за драми от различни страни, включително Китай, банди.

Колекцията от филми и драми е доста пълна. Тук можете да гледате мандарински индонезийски субтитри с HD качество до насита.

Що се отнася до проблема с рекламата, ApkVenue смята, че сайтът DutaFilm все още е разумен. Рекламите, които се показват, не са наистина досадни и обхващат съдържанието, така че все още да може да му се насладите.

2. GeraiFilm

Следващият сайт за гледане на индонезийски субкитайски драми е GeraiFilm . Опростеният външен вид на сайта ще ви улесни в намирането на любимите си драматични заглавия.

Не само мандарински драми, тук можете да намерите различни филми от различни страни. Като се започне от Холивуд, Корея, Тайланд и дори Индонезия.

Рекламите на този уебсайт са доста досадни поради големия си размер и са много. Името също е нелегален сайт, просто му се насладете, банда.

3. IndoFilm

Изглежда сайтът IndoFilm иска да проследи успеха на Indoxxi, който сега е затворен, банда. Този сайт също предлага хиляди филмови заглавия от най-новото до старото училище.

IndoFilm има доста пълна колекция от филми от различни страни, знаете ли. Можете също да гледате любимите си китайски драми на този сайт.

Според Джака рекламите в този сайт не са много досадни, наистина. Като съображение можете също да инсталирате разширения за блокиране на реклами във вашия браузър.

4. DramaSerial

Както подсказва името на сайта, DramaSerial е рай за любителите на драмата, особено азиатските драми. На този сайт има много мандарински драматични колекции, нали знаете.

По отношение на външния вид този сайт е много приятен за окото. Минималните реклами, добавени с нежен цвят на фона, правят очите ви по-малко възпалени.

Ако ви е писнало да гледате китайски драми, можете да разгледате драми от други страни. Всъщност на този сайт има толкова много японски драми.

5. NontonDrama

Искате ли да гледате индонезийски субкитайски драми до насита? Опитайте текста на сайта NontonDrama . Този сайт предлага китайски драми в HD качество.

Трябва да се дразните, нали, когато гледате филми на чужди езици, но субтитрите са страхотни? Спокойно, сайтът NontonDrama наистина има качествени субтитри.

Ако нямате нищо против многото реклами, не е зле да посетите този сайт. Гарантирано да бъда доволен, така или иначе!

6. Това е Моята драма

Ако обичате да събирате най-добрите филми или драми, можете да посетите китайския сайт за гледане на драми IniDramaku , банда.

Този сайт има колекция, която винаги се актуализира, така че не е нужно да се страхувате да не пропуснете любимата си поредица. Просто трябва да го изтеглите и гледате.

Този сайт подготвя връзки за изтегляне, които винаги се проверяват, за да няма грешки или вируси, които застрашават компютъра ви. Освен това изтеглянето е по-ефективно в квота, отколкото стрийминг, банда.

7. KingDrakor

Eits .., не се заблуждавайте от името. Въпреки че името на този сайт е KingDrakor , той предлага различни филми и драми и от други страни.

Въпреки че този сайт включва най-новите корейски драматични колекции, мандаринските драми на него са не по-малко пълни, знаете ли.

Можете да го гледате на живо или първо да го изтеглите, за да го гледате, когато имате свободно време. Готиното е, че този сайт не е пълен с досадни реклами.

Това беше статията на Джака относно 7-те най-посещавани сайта за гледане на китайски субтитри в индонезийски драми. Пълната колекция и високото качество със сигурност е причината.

Ако имате препоръки за други сайтове за стрийминг, можете да ги напишете в колоната за коментари, банда. Ще се видим отново в следващата интересна статия на Jaka!

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Прамесвара Падманаба