как да предавате игри на живо във Facebook, за HP и PC!

Как да излъчвате игри на живо във Facebook като стример е изненадващо лесно, знаете ли! Тук ApkVenue ви казва как да предавате игри на живо във FB, за да го направите още по-известен!

Как да предавате на живо във Facebook може да ви направи по-известни като известен стример за игри. Освен това, ако наистина се справяте добре с играта.

Не само YouTube и Twitch, понастоящем платформата Facebook има и функция Facebook Gaming , която може да побере стримери за игри от цял ​​свят.

Използвайки го, можете да предавате на живо играта и да я гледате от най-популярните потребители на социални медии.

Искате ли да знаете как да предавате игри на живо във FB ? Хайде, вижте ревютата по-долу за потребители на компютър, лаптоп и Android смартфон , банда.

Колекция от начини за игра за стрийминг на живо Facebook PC и HP

В момента можете да излъчвате на живо във Facebook чрез различни устройства, включително компютри и мобилни телефони. Така че, всъщност не ви е необходим капитал, за да го направите!

В тази статия ApkVenue ще обсъди тези два метода, разбира се с безплатно приложение за стрийминг на живо , което е широко използвано от стриймърите .

Сигурно е любопитно, нали? Ето как лесно да предавате игри на FB страницата чрез компютър и HP.

Как да предавате на живо във Facebook чрез компютър / лаптоп

Може би вече познавате известни Gaming стриймъри или YouTube, като PewDiePie , Ninja и други, банди.

Много от най-новите заглавия на игри през 2020 г., които са играли на PC платформата . Това включва масови игри като PUBG, Fortnite или Minecraft.

За да предавате поточно игри във FB като професионални игри, не ви трябват твърде високи спецификации за компютър или лаптоп.

Освен това приложенията, които ще използвате, обикновено са леки и разбира се безплатни! Искате ли да знаете как да предавате на живо на компютър и лаптоп във Facebook? Вижте стъпките по-долу.

Стъпка 1 - Инсталирайте приложението Open Broadcaster Software Studio (OBS Studio)

 • Първо, трябва да изтеглите и инсталирате софтуер за PC на живо , а именно Open Broadcaster Software Studio (OBS Studio) .

 • Ако нямате софтуера, можете да го получите на връзката по-долу:

Производителност на приложения OBS Project ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2 - Посетете сайта на Facebook за поточно предаване

 • Посетете сайта на Facebook Live Streaming , след което щракнете върху бутона Create Live Stream .

Посетете сайта на Facebook за поточно предаване на живо: Щракнете тук!

 • След това ще се появи екран за подготовка за прякото излъчване на Facebook. Трябва само да копирате клавиша Stream като този на изображението по-долу.

Стъпка 3 - Отворете отново OBS Studio

 • Отворете инсталирания софтуер OBS Studio . След това в главния прозорец щракнете върху менюто Настройки долу вдясно.
 • На тази страница всичко, което трябва да направите, е да преминете към раздела Поток . След това изберете Service: Facebook Live, Server: Default и в Stream Key: поставете копието в стъпка 3.

 • Ако всичко е попълнено правилно, просто щракнете върху OK .

Стъпка 4 - Отворете играта на компютър

 • Отворете играта, която ще предавате на живо във Facebook. Намалете прозореца и се върнете в OBS Studio.

 • След това щракнете върху иконата + в секцията Source и изберете Game Capture . Ако се появи следващият, просто щракнете върху OK .

Стъпка 5 - Изберете прозорец за обслужване

 • В следващия прозорец можете просто да промените Mode: Capture specific window и Windows: Изберете прозореца на играта, който се играе. Ако имате, просто щракнете върху OK .

Стъпка 6 - Добавяне на аудио

 • За да добавите звук от играта, щракнете върху иконата + в секцията Source и изберете Audio Input Capture . Ако се появи следващият прозорец, щракнете върху OK .
 • След това задайте Device: Default, за да получавате звук директно от вашия компютър и игрите, които играете. Щракнете върху OK за следващата стъпка.

Стъпка 7 - Не забравяйте Facecam

 • Ако искате да добавите лицева камера , щракнете върху иконата + на Source и изберете Video Capture Device .
 • Ако нямате уеб камера , можете също да превърнете телефона си с Android в уеб камера с приложение, наречено DroidCam .

 • След това просто трябва да изберете кое устройство да прави видеоклипа. Тук избирате Device: DroidCam Source 3, ако използвате мобилен телефон с Android като уеб камера . Ако имате, щракнете върху OK .

Стъпка 8 - Въведете звук от външен микрофон

 • След това, за да въведете звук от външния микрофон, отново докоснете иконата + на източника и изберете Audio Input Capture .
 • След това изберете устройството, което използвате, за да направите глас , например устройства: Микрофон (DroidCam Virtual Audio) и кликнете OK .

Стъпка 9 - Задаване на оформление

 • И накрая, просто трябва да зададете оформлението на дисплея, преди да започнете да предавате на живо във Facebook Gaming. Ако се чувствате добре, всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху Стартиране на поточно предаване .

Стъпка 10 - Върнете се на страницата за поточно предаване на живо във Facebook

 • Върнете се на страницата Facebook Live Streaming и изчакайте дисплей като този в OBS Studio да се появи.

 • Тук можете просто да зададете описанието, играта и заглавието. За да започнете стрийминг , натиснете Go живо . Лесно е, нали?

Как да предавате игри на живо във Facebook чрез HP

Тогава как да живея игри на Facebook iPhone или Android? Отпуснете се, освен как да предавате на живо Facebook на компютър, можете също да играете на живо във FB чрез HP.

Можете да изпробвате метода на живо PUBG на Facebook, Android или iPhone. Можете също да играете други игри като Free Fire или Mobile Legends от Jess No Limit .

Посредством поточно предаване на живо във FB, което е доста просто за игри, можете да предприемете няколко лесни стъпки като това, което ApkVenue прегледа по-долу, банда.

Стъпка 1 - Инсталирайте приложението Omlet Arcade

 • На първо място, трябва да изтеглите и инсталирате приложение, наречено Omlet Arcade, което можете да изтеглите по-долу.
Omlet Video & Audio Apps, Inc. ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Ако е инсталиран, всичко, което трябва да направите, е да отворите това приложение и да регистрирате акаунт, като докоснете Създаване на акаунт и следвайте следващите стъпки, банда.

Стъпка 2 - Активиране на разрешенията

 • Когато за първи път използвате Omlet Arcade, първо активирайте разрешенията, като докоснете Активиране сега . Плъзнете превключвателя, за да активирате.

 • Ако е така, можете веднага да се върнете към приложението Omlet Arcade.

Стъпка 3 - Изберете Go Live

 • След това всичко, което трябва да направите, е да докоснете иконата + в долната част и да изберете опцията Go Live .

 • Тогава просто трябва да изберете коя игра искате да играете, независимо дали искате PUBG да предавате на живо във Facebook или нещо друго.

Стъпка 4 - Изберете канал

 • След това ще бъдете пренасочени към играта. За да започнете на живо , всичко, което трябва да направите е да се включи в прозрачен Omlet Arcade наслагване бутона .
 • Изберете кой канал искате да излъчвате на живо. В тази статия ApkVenue избира опцията Facebook . Свържете акаунта във Facebook и просто следвайте стъпките.

Стъпка 5 - Регулирайте настройките

 • Преди поточно предаване можете да направите няколко настройки, като описание, качество на записа, на използваното наслагване . Когато сте готови, просто докоснете Старт .

Стъпка 6 - Започнете предаване на живо

 • Ето как изглежда, когато стартира играта на живо във FB чрез HP, където бутонът за наслагване на Omelet Arcade ще бъде в състояние на живо , банда.

Бонус: Как да предавате игри на живо на компютър с приложения, различни от OBS Studio

Искате ли да намерите алтернатива на приложение за стрийминг на живо освен OBS Studio? ApkVenue обсъди и две други приложения, а именно XSplit Gamecaster и Bandicam, които можете да опитате.

И двамата работят добре и за тези от вас, които искат да направят метод на живо във Facebook или да записват, докато играят игри.

Е, за пълен преглед на тези две приложения можете да прочетете статията, която ApkVenue прегледа по-долу, банда. Провери го!

ВИЖТЕ СТАТИИ ВИЖТЕ СТАТИИ

Видео: Урок за игри за поточно предаване на живо във Facebook може да бъде милиони пари!

Е, това е как лесно да предавате игри на живо във Facebook чрез компютър, лаптоп и смартфон устройства .

Стъпките са доста дълги, но честно казано няма да е толкова трудно, колкото това, което сте прочели. Особено ако го следваш правилно и внимателно, банда.

Ако все още имате въпроси от горната статия, не се колебайте да зададете в колоната за коментари по-долу. Успех и късмет!

Прочетете също статии за предаване на живо или други интересни статии от 1S .