25 най-красиви аниме герои 2021 г., секси, Каваи!

Едно нещо, което ни кара да гледаме аниме, е присъствието на красиви 2D жени. ApkVenue иска да ви даде 25 от най-красивите аниме герои през 2021 г. тук!

Опитайте се да посочите най-красивите аниме герои според вас! Джака е сигурен, че отговорът ще варира, защото вкусовете на хората са различни, нали?

Въпреки че има хора, които често им се смеят, защото харесват жени, които не са истински, феновете на аниме все още имат свои собствени любимци, дори до степен да се считат за техния waifu .

За тези от вас, които не са запознати с термина wiafu, Jaka ще ви каже. Waifu е адаптация на думата съпруга, което означава 2D женски персонаж, който е много харесван от някого. Колкото и да им харесва, мнозина ги смятат за „съпруги“.

Е, този път ApkVenue иска да ви даде 25 от най-красивите аниме герои от JalanTikus като ориентир за намиране на вашето waifu !

Улична версия на най-красивите аниме персонажи на мишката

За информация Япония е известна като бишуджо в света . Какво е това? Накратко, bishoujo означава красиво момиче на японски.

В света на анимето bishoujo е синоним на женски персонажи, които често показват сладката си страна на главните герои от мъжки пол. Въпреки че все още показва сладкия женски аниме герой във филмовата сцена .

Говорейки за красиви аниме герои, какви са вашите типове, а? Хайде, вижте списъка по-долу, кой знае какво отговаря на вашия вкус. Направете всички аниме герои kawaii !

ApkVenue обаче се опитва да подреди имена, които не показват класиране и този списък е подреден по азбучен ред, наистина. Не означава, че номер едно е най-красивият аниме герой, а.

1. Akame (Akame Ga Kill)

Първо е Akame от анимето Akame Ga Kill . Тя е описана като красива жена, но има изключителен талант да убива.

2. Ана Кобаякава (Дни на Ниджиро)

Анна Кобаякава е обикновено момиче от гимназията, което е склонно да бъде тихо и трудно се сприятелява с други хора.

В анимето „Дни на Ниджиро“, основано на поредицата за манга, той имаше само една близка приятелка преди да се срещне с бандата си, Хашиба.

3. Asuna Yuuki (Sword Art Online)

Ако този е идолът на милион души! Асуна Юки е главният женски герой в анимето Sword Art Online, който е доста популярен и е добре известен със своята красота.

4. Ayuzawa Misaki (Kaichou wa Maid-Sama)

Имали ли сте някога президент на студентски съвет, но е по-твърд от всички студенти? Ако е така, вероятно той е подобен на Аюдзава Мисаки от анимето Kaichou wa Maid-Sama .

Знаеш ли обаче, Мисаки има голяма тайна. За да издържа бедното си семейство, тя трябва да работи като камериерка в кафене! Ганбате не , Мисаки!

5. Читоге Кирисаки (Нисекой)

Следва Chitoge Kirisaki от анимето Nisekoi . Въпреки че изглежда елегантно отвън, всъщност има силата на горила, знаете ли!

Ако не вярвате, можете да попитате Ichijou Raku, който често е получавал своите хитове! Ууу, колко мощен!

Други красиви аниме герои. . .

Все още ли сте любопитни или не да видите следващата красива аниме фигура? Има герой от Хестия, който може да те накара да си мрънкащ заради каваите , нали знаеш.

Хайде, нека просто продължим напред и да разберем кой е следващият популярен и красив женски аниме герой!

6. Емилия (Re: Нула)

Въпреки че името й изобщо не звучи като нормално японско име, Емилия е главният женски герой на анимето Re: Zero .

През 2018 г. се разпространи много вирусен мем, когато мъжкият персонаж в това аниме, Субару, отхвърли друга жена заради Емилия! Да, наистина женски аниме герои, които могат да правят стопилки, а!

7. Erza Scarlet (Fairy Tail)

Всъщност има много красиви жени от анимето на Fairy Tail . Но от всичко това, според Джака най-красивата е Ерза Скарлет, която има червена коса.

Ерза е известен като магьосник от S класа и е член на страхотния екип на Нацу във Fairy Tail , нали знаете. Екипът е уникален, така че кара феновете да се чувстват като у дома си.

8. Хестия (ДанМачи)

Да, просто име, подобно на името на жената в страната, нали знаеш. Всъщност лицето й прилича на детски аниме герой, но заради фантастичното й тяло можете да го изберете като най -красивата колекция от аниме тапети през 2021 година.

Въпреки че не е женствен аниме герой, един от най-популярните аниме герои с женски главен герой е Hestia от Anime DanMachi , знаете ли.

9. Хината Хюга (Наруто)

Разбира се, ще го напръскате, ако не включите един женски герой от това аниме на Наруто . Тя е Хината Хюга, която има очи на Бякуган.

Хината Хюга, която стана законна съпруга на Наруто Узумаки и искрено направи жертви, така че Джака да бъде включен в списъка на най-красивите аниме герои този път.

10. Inori Yuzuriha (Виновна корона)

Със своя студен поглед, Инори Юзуриха от аниме „ Виновната корона“ успя да омагьоса wibu, за да бъде победена от красотата си.

11. Каори Миязоно (Шигацу уа Кими но Усо)

Красивите аниме герои обикновено идват от романтични аниме , нали? Е, от анимето Шигацу уа Кими но Усо или твоите лъжи през април се оказва, че тук има красив аниме герой Каори Миязоно, който има руса коса!

Тази красива Виолис има необикновена житейска история. Ако сте гледали анимето, ApkVenue вярва, че ще се свиете и ще разпознаете историята на живота му.

12. Кага Куко (Златно време)

Следва Кага Куко от аниме Златното време . С дългата си вълнообразна коса красотата на този герой е още по-очарователна и аурата й излиза навън!

Не освен неговия характер, който е толкова силен и жилав, Кага Куко все още може да ви накара да се влюбите и да ви е трудно да продължите напред, знаете ли. Трябва да внимавате, за да внимавате!

13. Котори Минами (Bokura no Live Kimi to no Life!)

Котори Минами е един от деветте главни герои в аниме Любовния живот . Той е много добър в проектирането на костюми за своята група. Известно е също, че подкрепя съотборниците си!

14. Микаса Акерман (Атака срещу Титан)

Кой казва, че екшън анимето няма красиви женски персонажи? В аниме атаката на Титан, която е пълна с напрежение, има силен Микаса Акерман .

Въпреки че и двамата му родители бяха убити, Микаса не загуби състраданието си, особено за семейството, което се беше погрижило за него, а именно семейство Йегер .

15. Мио Акияма (K-On!)

Ако харесвате срамежливите момичета от гимназията, Мио Акияма от комедийния аниме K-On! този е идеален за това, че е вашият waifu .

Освен това Мио има плах характер, така че трябва да можете да я защитите. О, да, Джака забрави, той не е истинска жена, а!

16. Мизоре Шираюки (Росарио + вампир)

Момичетата с къса коса също са красиви, наистина! Доказателството, Mozire Shirayuki от анимето Rosarii + Vampire на този. Нейният чар е в състояние да привлече фенове на мъжки аниме, тук!

С лилавата й коса и сините очи всяко момче ще се почувства смачкано, когато се изправи срещу нея. Той има склонност към дъвчене на бонбони в устата си.

17. Риас Гремори (гимназия DxD)

Хм, за този, изглежда, че ApkVenue не трябва да обяснява надълго и нашироко. По същество Риас Гремори от анимето DxD в гимназията вече е известна със своята красота.

18. Сабя (съдба / престой през нощта)

С меча в ръка Сабле е в състояние да се превърне в идол на много хора. Твърдостта, която той показва в анимето Fate / Stay Night, всъщност прави феновете му още по-близки.

19. Сенто Исузу (Брилянтен парк Амаги)

Като пазач на увеселителен парк, Sento Isuzu очевидно е твърде хубав. Атрактивността му прави брилянтния парк Amagi, който той заема, за да бъде претъпкан с посетители.

Как така Джака си помисли, че ако има магазин, може да намери красив екип като Сенто Исузу . Освен че може да накара много посетители, ApkVenue може да се чувства и като у дома си, работейки. Ъъъ, какво е Джака!

20. Шана (Шакуган но Шана)

Ако търсите сладко момиче, погледнете Шана от анимето Шакуган но Шана . С яркочервената си коса той все още може да изглежда сладък.

21. Shiina Mashiro (Sakurasou no Pet na Kanoujo)

Шийна Маширо е студент по трансфер от Англия. Той трябва да влезе в общежитие, където жителите са известни като доста уникални.

Както се оказа, самата Шиина беше уникална, защото изобщо не можеше да се грижи за себе си! Това създаде много проблеми на приятелите му в общежитието, включително Сората.

22. Шинка Нибутани (Chuunibyou demo Koi ga Shitai!)

Зад красотата си, Шинка Нибутани от анимето Chuunibyou demo Koi ga Shitai! пазел тъмна тайна, която можела да го смути наполовина до смърт.

По време на средното училище той страдаше от синдром на 8 клас, което го караше да се чувства така, сякаш притежава свръхестествени сили! Внимавайте, защото той вижда това, което вие не!

23. Уинри Рокбел (Fullmetal Alchemist)

Като едно от най-популярните аниме в света, разбира се, трябва да има представител от анимето Fullmetal Alchemist . А избраната беше руса жена на име Уинри Рокбел .

Winry е 15-годишно момиче, което е много квалифицирано в областта на машините, нали знаете. Неговата работа е да изработва или ремонтира изкуствени ръце и крака. Всъщност тя е креативна женска аниме, а!

24. Юзуки Еба (Кими но Иру Мачи)

Комбинацията от синя коса, кафяви очи, бяла кожа с добри пропорции на тялото прави Yuzuki Eba от анимето Kimi no Iru Machi в този списък.

Контрастният външен вид на косата и очите създава аура на красота за феновете.

25. Юкино Юкиношита (OreGairu)

В последната най-популярна аниме последователност има Yukino Yujinoshita от дългото аниме, но често съкратено като OreGairu .

С дългата си черна коса и студено лице, Юкино често се смята за един от най-красивите аниме персонажи сред феновете на аниме.

Това е колекция от 25 от най-красивите аниме герои от JalanTikus от различни аниме жанрове, които можете да видите. Коя е вашата любима? Или имате друг красив герой, който ApkVenue не е споменал?

Можете да идолизирате един от тях, но не забравяйте, че всички те са 2D, известни НЕ ИСТИНСКИ . ApkVenue ви казва само имената на аниме герои и снимки.

Не ви позволявайте да ги харесвате, че не искате да имате връзка с истинска жена!

Прочетете също статии за аниме от Nabila Ghaida Zia.