как да въведете безплатен wifi без парола на андроид телефон

Можете ли да въведете безплатен WiFi без парола? Може би не знаете как да освободите WiFi без парола на мобилен телефон с Android, което ще бъде прегледано по-долу, банда!

Може би това, което знаете досега, за да се свържете със заключена WiFi мрежа , трябва да въведете парола, за да получите достъп до нея, нали?

Но сега има начин да влезете в WiFi без парола, който можете да направите лесно и безплатно директно от вашия смартфон , знаете ли.

Може би ще попитате кое приложение за разбиване на WiFi на Android се използва за този метод?

Вместо да бъдете любопитни, така че този път ApkVenue ще прегледа как да използвате безплатен WiFi без парола на мобилен телефон с Android, който можете да практикувате сами, банда.

Ето как да направите безплатен WiFi без парола на мобилен телефон с Android, наистина е лесно!

В наши дни WiFi мрежите изглежда са станали важни, за да може вашето устройство да се свързва с интернет и да извършва ежедневни дейности.

За съжаление не всеки има късмет да си купи интернет пакет, така че се нуждае от WiFi мрежа, която е защитена най-вече с парола .

И така, затова този път ApkVenue споделя специален метод, за да можете автоматично да въведете безплатен WiFi, без да се нуждаете от парола . Но помнете, на свой собствен риск!

Стъпка 1 - Изтеглете най- новото приложение AndroDumpper

  • На вашия мобилен телефон с Android първо трябва да изтеглите най- новото приложение AndroDumpper, което можете да получите чрез връзката по-долу.

Изтеглете AndroDumpper Android APK Най-новата версия 3.11

Стъпка 2 - Започнете как да свържете WiFi без парола

  • След като инсталирате приложението AndroDumpper, уверете се, че сте на място, което е покрито от WiFi мрежа , за която не знаете паролата.
  • Отворете AndroDumpper и това приложение автоматично ще открие WiFi мрежата около вас, банда.
  • В целевата WiFi мрежа всичко, което трябва да направите, е да докоснете Опитайте да се свържете . Ако се появи предупредително съобщение , можете да го пропуснете, като докоснете Продължи .

Стъпка 3 - Изчакайте да се свържете с WiFi мрежа

  • При успех ще се появят две опции, а именно Без персонализиран ПИН и Персонализиран ПИН. Тук трябва само да изберете опцията No Custom PIN .
  • Така автоматично, AndroDumpper ще се опита да проникне във WiFi с техниката на груба сила . Тук просто трябва да изчакате известно време, обикновено около 10 до 30 секунди .

Стъпка 4 - Успешно използване на WiFi без парола

  • Ако този метод за свързване с WiFi без парола е успешен, ще се появи съобщение „Успешна връзка“, както е показано по-долу.
  • Можете също да сърфирате в целевата WiFi мрежа, която сте избрали по-рано. Достатъчно лесно, нали?

DISCLAIMER:


Cara WiFi gratis tanpa password ini bisa dibilang memiliki tingkat keberhasilan yang cukup kecil. Dari beberapa percobaan, hanya ada beberapa jaringan yang dapat tersambung. Disarankan untuk menggunakan metode bobol WiFi yang lain kalau tidak berhasil, geng.

Има ли начин за безплатен WiFi без парола, който работи на 100%?

Jaka всъщност не може да гарантира, че методът, който ApkVenue осигурява над 100%, работи и може да бъде направен от всеки.

Според Jaka лично, по-добре е да продължите да използвате Halal методи, за да продължите да използвате интернет връзката.

В крайна сметка, използването на безплатен WiFi без парола е незаконно и може да бъде в противоречие със закона или да навреди на други хора.

Затова е добра идея да използвате личния си интернет или да се абонирате за неограничен интернет пакет, за да можете да сърфирате в интернет по всяко време, без да се притеснявате.

Е, така можете да правите безплатен WiFi без парола на мобилен телефон с Android. Недостатъкът на този метод е, че не можете да знаете паролата на WiFi мрежата, която търсите, банда.

Ако искате да знаете точната парола и да я споделите с приятелите си, например, можете да следвате как да разбивате пароли за WiFi на телефони с Android, които ApkVenue е прегледал преди.

Имате ли други скорошни методи? Хайде, не се колебайте да споделите в графата за коментари по-долу!

Прочетете също статии за WiFi или други интересни статии от JalanTikus .