5-те най-добри приложения за подобряване на RAM за всички видове android

Имате проблеми с малък капацитет на RAM? Споко, момчета. Ето най-доброто приложение за подобряване на RAM за всички видове телефони с Android. Гарантирано повече облекчение!

RAM на смартфон е едно от важните неща, които засягат потребителите. Капацитетът на RAM силно влияе върху работата на смартфона .

Колкото повече RAM е вградена в смартфон, толкова по-добра ще бъде неговата производителност.

Често потребителите на смартфони се оплакват от бавна производителност на устройството и правят многозадачните дейности или играта на игри не гладки .

Това е причинено от недостатъчен капацитет на RAM или RAM не е в състояние да побере броя на приложенията, така че капацитетът да стане пълен.

Е, ако често срещате проблеми като този по-горе, ApkVenue има решение за увеличаване на RAM на вашия смартфон чрез следните 5 приложения . Какви са приложенията? Хайде, вижте отзивите!

5 най-добри приложения за усилване на RAM за Android

1. <2 GB RAM бустер (най-бързият)

Това приложение е много полезно за тези от вас, които използват малък смартфон с RAM, но искат да играят игри, класифицирани като тежки. <2 GB RAM Booster (най-бързо) може да рационализира производителността на Android само с едно докосване, без да се налага да правите няколко слоя сложни процеси.

Можете също да използвате това приложение на смартфон, който не е вкоренен . С това приложение капацитетът на RAM на вашия смартфон изглежда се увеличава, тъй като производителността на смартфона е гладка и безопасна за използване дори за игра на тежки игри.

Можете да изтеглите приложението по-долу от тук:

Изтеглете помощните програми на Vivek Warde Apps

2. RAM мениджър

RAM Manager е приложение за оптимизиране и увеличаване на паметта на смартфона. Можете да използвате това приложение, за да направите паметта по-свободна, така че капацитетът на RAM да се увеличи виртуално.

RAM Manager може също да намали изоставането и да увеличи скоростта, така че многозадачните дейности и играта на игри да са гладки.

Освен това в това приложение има няколко функции, които можете да използвате, за да разберете информация за паметта на смартфон.

Можете да изтеглите приложението по-долу от тук:

Помощни програми за приложения Интелигентните проекти ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Smart Booster Pro

Smart Booster Pro ще помогне за решаването на малки проблеми с RAM на смартфона. Това приложение бързо ще почисти кеша и SD картата и ще оптимизира вашето устройство чрез хибернация и деактивиране на приложения, които вече не използвате.

Smart Booster Pro предлага и усилване на RAM по лесен начин за разширяване на капацитета на RAM.

Можете да изтеглите приложението по-долу от тук:

Помощни програми AntTek Mobile ИЗТЕГЛЯНЕ

4. RAM Booster eXtreme

Това едно приложение не само увеличава скоростта, но и контролира RAM паметта на вашия смартфон.

RAM Booster eXtreme извършва почистване само с едно щракване и контролира използването на RAM, така че капацитетът на RAM изглежда се увеличава благодарение на производителността на смартфона, която става все по-гладка и далеч от изоставащи думи.

Можете също така да изберете нивото на усилване от нормално, силно до крайно. Не е нужно да се притеснявате, защото това приложение е безопасно и няма да наруши приложението на смартфона.

Можете да изтеглите приложението по-долу от тук:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ 8JAPPS

5. RAM Expander

Можете да използвате RAM Expander като алтернатива на увеличаването на RAM на смартфона в смисъл, че капацитетът на RAM става по-широк и не пълен. Това приложение ще бъде много полезно за смартфони, които не могат да приемат твърде много приложения.

RAM Expander също е в състояние да създава файлове за размяна на виртуални машини с капацитет от 4 GB . Това ще направи RAM паметта празна, въпреки че е изпълнена с много приложения и ще направи многозадачните дейности и играта на тежки игри по-гладка.

Можете да изтеглите приложението по-долу от тук:

Помощни програми за приложения HighApps Devoloper ИЗТЕГЛЯНЕ

Това са 5-те най-добри приложения за подобряване на RAM за Android . За тези от вас, които имат смартфон с малка RAM, инсталирали ли сте някое от приложенията по-горе? Споделете вашето мнение в графата за коментари!