как да напусна групата без да знаят останалите членове

Искате ли да напуснете групата на WA, но не е добре? Вижте урока на ApkVenue за това как да напуснете WA групата, без да бъдете забелязани по-долу. Гарантирано да работи 100%

Мислите си да напуснете групата на WA, но се страхувате да не бъдете хванати и да се почувствате зле? Спокойно, ApkVenue ще ви каже как да напуснете WA групата, без други хора да знаят .

Като едно от най-популярните приложения за чат в света , WhatsApp (WA) е едно от средствата за създаване на WA групи за различни цели, от обсъждане на работата до това да бъде форум за фендом, за да споделят информация за своите идоли.

Присъединяването към WA група разбира се е изгодно и лесно. Има обаче моменти, в които се чувствате неудобно, защото все получавате известия от групата, особено ако смятате, че групата е много токсична .

Освен че е неудобно, броят на известията може също да забави работата на мобилния ви телефон и да направи смартфона ви още по-горещ .

Сега, вместо да се погребвате, но не искате да напускате групата, по-добре е да видите ръководството на Джака за това как да излезете от групата wa, без да бъдете забелязани по-долу.

1. Как да напуснете WA групата, без да бъдете разпознати, като промените номера

За да напуснете групата WhatsApp, без да ви хванат, има няколко стъпки, които трябва да направите, банда. Е, едно от нещата, които ApkVenue препоръчва, е промяната на телефонния ви номер.

Въпреки че е малко сложно, може да се каже, че напускането на wa групата, без да бъдете забелязан по този начин, е най-мощното и най-малко подозрителното.

Преди да направите този метод, архивирайте първо всичките си чатове, за всеки случай. Начинът за архивиране е, просто отидете в менюто Настройки> Чат> Архивиране на чата , точно както искате да възстановите изтритите WA чатове на телефони с Android и iPhone .

1. Променете номера на WhatsApp

Първият начин да напуснете WA групата, без да бъдете забелязан, е да замените номера на WhatsApp с друг номер. Уверете се, че заместващият номер е все още активен, банда.

 • Докоснете иконата с три вертикални точки в горния десен ъгъл, след което изберете Настройки или настройки.
 • След това на страницата на вашия профил изберете Акаунт . След това въведете опцията Промяна на номера .
 • Въведете стария си номер и номера за замяна на вашия WhatsApp. ЗАПОМНЕТЕ , уверете се, че и двата номера са все още активни. Ако имате натиснете Готово .

2. Изчистване на данни от WhatsApp

Следващата стъпка за внедряване на начин за напускане на групата WhatsApp, без да ви хванат, е да изтриете данни от WA, банда. Ето етапите:

 • Отворете менюто за настройки на вашия смартфон. След това изберете Настройки на приложенията .
 • Докоснете Clear Data от приложението WhatsApp. Тази стъпка ще изтрие всички ваши данни в Whatsapp, банда. И тук сте оставили досадни групи Whatsapp .

3. Въведете отново, като използвате стар номер

СПЕШНО! Не влизайте веднага в Whatsapp веднага щом приключите с изчистването на данни, банда. Изчакайте първо около 30-45 минути. Когато свърши, можете да се върнете в Whatsapp, като използвате стария си номер.

Появата ще бъде същата като при първото влизане в WhatsApp. Просто следвайте целия процес както обикновено. Ако има Restore опция след това изберете Да .

По този начин можете да въведете стария си акаунт, но сте напуснали групата WhatsApp. Така напуснахте групата на WA, без останалите членове да знаят. Наистина лесно, нали?

2. Как да излезем тайно от WA Group, без да променяме номера

Методът, който току-що прочетохте, се оказа ефективен за вас, за да напуснете груповия чат, без да ви хванат. За съжаление трябва да се притеснявате да променяте номера на мобилни телефони .

Да не говорим, че трябва да предоставите и нов номер, който също е активен за процеса на прехвърляне, преди да напуснете групата WhatsApp.

Има няколко други начина, които можете да направите, особено като използвате най -добрия и популярен WhatsApp MOD , където има специална функция за напускане на WA групата, без останалите членове на групата да знаят.

Въпреки това, за тези от вас, които не искат да ви безпокоят, ApkVenue ще ви даде начин да напуснете wa групата, без да бъдете забелязани от администратора и членовете, които не трябва да променят или променят номера на мобилни телефони.

Не се притеснявайте, нямате нужда от допълнителна помощ за приложението, да не говорим за корен на вашия смартфон. Просто следвайте стъпка по стъпка по-долу:

1. Изберете WA Group

 • Отворете приложението WhatsApp на вашия смартфон. След това отидете в групата WhatsApp , която искате да напуснете незабавно.

 • Уверете се, че групата е в досадната категория и със сигурност ще напуснете групата.

2. Включете Без звук

 • Активирайте функцията за заглушаване, предоставена от WhatsApp. Функцията за заглушаване функционира, за да заглуши известията от определени групи или хора за известно време.

 • С други думи, няма да получавате известия от тази група. За да направите това, натиснете групата за няколко секунди> изберете иконата на високоговорителя, която е зачеркната горе вдясно.

3. Изберете Най-дълъг период от време

 • Ще ви бъдат дадени няколко опции за продължителността на времето, в което искате да мутирате групата, а именно осем часа, една седмица до една година.

 • Изберете максималния период от време, който е една година . Ако е така, продължете, като изберете OK .

4. Изчакайте, докато бъде издаден

 • В рамките на този период от време няма да ви безпокоят никакви дейности в групата, освен ако не сте директно разговорени от някой от членовете.

 • Освен това с течение на времето администраторът и другите членове ще ви считат за членове на групата, които не участват активно в групата, така че шансовете да бъдете изгонени от групата са още по-големи.

 • Изчакайте администраторът на групата да ви пусне, докато не станете 100% свободни. Всъщност този метод отнема много време, но тази стъпка е по-добра от предишния метод, банда.

И така, банда, съвети как да напуснете групата wa, без да бъдете забелязани от Jaka. Сега можете да се освободите от ненужните групови разговори в WhatsApp, много измами, до дискурса за събиране, който така и не се материализира.

Въпреки това Джака предположи, че би било по-добре, ако се сбогувате, ако искате да напуснете група. Може дори да станете врагове с приятелите си.

Късмет!

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Рейналди Манасе .