20 най-добри игри за компютър и ps4 с отворен свят 2019

Искате ли да изпитате неограничени приключения? Тук са препоръките за най-добрите игри от отворен свят за 2019 г. за PC и PS4, пълни с рецензии и трейлъри (онлайн и офлайн).

Какво мислите, когато чуете думата „игра от отворен свят “? Безплатно приключение на открито? Или свободата да правиш каквото и да било?

Самата игра на отворения свят е приключенска игра с множество мисии или куестове . Можете също така да правите различни неща, които можете да правите по желание.

В допълнение към сюжета, който ви кара да продължите да играете, свободата, дадена да опознаете необятния свят, със сигурност предоставя и своя опит.

Е, сега ApkVenue има списък с препоръки за най -добрите игри с отворен свят за 2019 г. за компютър и други игрови конзоли на PlayStation 4, които можете да играете в свободното си време!

Препоръчани най-добри компютърни игри с отворен свят 2019 ( онлайн и офлайн )

Игрите с функции от отворен свят обикновено са пълни с различни тайни локации и алтернативни босове, за да добавят към вълнението на играта.

Не само това, графично игрите с отворен свят обикновено предлагат нещо повече. В сравнение с обикновените игри, като бойни игри , спорт и други.

Освен че можете да го играете сами офлайн , някои от най -добрите игри с отворен свят през 2019 г. могат да играят в мултиплейър режим, известен още онлайн .

Списък на най-добрите Open World Online PC Games

Както подсказва името, играта отворен свят онлайн най - добре по - долу трябва да играете този курс въоръжен с интернет мрежа, ако искате да играете с приятели, банда.

Защо трябва да играете онлайн ? Защото по този начин има няколко мисии, които са по-лесни за изпълнение! Любопитни ли сте какви са препоръките?

1. Grand Theft Auto V (GTA V)

Кой не познава тази легендарна игра с отворен свят ? В миналото ApkVenue играеше тази игра много често, когато GTA: San Andreas беше хит в наемите на PS.

Тенденцията за игра на GTA продължава и до днес. Особено в серията Grand Theft Auto V или GTA V тя се превърна в една от най -популярните игри с отворен свят .

Освен режим за един играч за изпълнение на мисиите на трите героя в него, GTA V има и онлайн функция за игра с приятели.

Включително GTA V Roleplay, където ще играете роля в сървър. Можете да получите роли, започвайки от мафията или полицията, знаете ли.

Подробности Grand Theft Auto V
Разработчик Rockstar North
Издател Rockstar Games
Платформа PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Microsoft Windows
Дата на излизане 17 септември 2013 г.
Жанр Екшън приключение
Цена 290 000 Rp, - (Steam)

Изтеглете GTA V тук:

Приключенски игри ИЗТЕГЛЕТЕ

2. Гранични земи 3

Borderlands 3 в същото време актуализира недостатъците, открити в предишната поредица, също невероятно и го добавя с по-интересно съдържание, разбира се.

Ако случайно търсите FPS жанрова игра, която е на бъдеща планета, тогава трябва да опитате да играете Borderlands 3 точно сега.

Можете да използвате мултиплейър или кооперативния режим в тази игра, за да изпълнявате мисии, което понякога ще бъде по-лесно, когато играете с приятели, банди.

Подробности Гранични земи 3
Разработчик Софтуер на скоростната кутия
Издател 2K игри
Платформа PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Google Stadia
Дата на излизане 13 септември 2019 г.
Жанр Екшън ролева игра, шутър от първо лице
Цена 635 000 Rp, - (Epic Games)

Изтеглете Borderlands 3 тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

Други онлайн игри с отворен свят ...

3. Minecraft

Освен Minecraft , не много други игри предлагат проста концепция за проучване, събиране на ресурси, борба, приключения и изграждане на каквото искате.

По-специално, може би тази игра с отворен свят няма конкретна цел. Но в мултиплейър режим можете да играете с потребителски карти на други играчи.

Тук можете да играете различни персонализации на карти на Minecraft , като състезания в стил Mario Kart игри или игра в стил GTA игри.

Подробности Minecraft
Разработчик Mojang
Издател Mojang, Xbox Game Studios, Sony Computer Entertainment
Платформа Microsoft Windows, Android, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
Дата на излизане 18 ноември 2011 г.
Жанр Пясъчник, оцеляване
Цена Rp380 000, - (Mojang)

Изтеглете Minecraft тук:

Mojang Симулационни игри ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Съдбата 2

Destiny 2 е онлайн игра с отворен свят, която разделя кооперативните и мултиплейър функции .

Тази игра също така позволява на играчите да участват и съответните им роли. Destiny 2 също има стил на игра, известен още като геймплей като MMO игра.

Тази игра обаче предлага режим на кампания с обхват и сценарии на игра , които са невероятни и толкова красиви.

Подробности Съдбата 2
Разработчик Бунги
Издател Activision, Bungie
Платформа PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows
Дата на излизане 6 септември 2017
Жанр Стрелец от първо лице
Цена 487 000 Rp, - (Steam)

Изтеглете Destiny 2 тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

5. Ничието небе отвъд

No Man's Sky Beyond е уникална игра, създадена от Hello Games. Тази игра включва свят, пълен с мистерии и изследване на планети в космоса.

Можете да играете тази игра както от FPS, така и от TPS перспектива. Целта на тази игра е да изследва нови светове и да оцелее.

За тези от вас, които обичат игри с жанра на оцеляване , които могат да изследват света свободно, на Sky Отвъд NO MAN'S мултиплейър режим могат да се настанят до 32 играчи.

Подробности Ничието небе отвъд
Разработчик Здравейте игри
Издател Здравейте игри
Платформа PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows
Дата на излизане 4 август 2016 г.
Жанр Екшън-приключение, оцеляване
Цена Rp.249,999, - (Steam)

Изтеглете Ничието небе отвъд тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

Списък на най-добрите игри за отворен свят на компютър

WiFi връзката е бавна или не можете да се свържете с интернет? Спокойно, все още можете да играете най -добрата офлайн игра с отворен свят , която има не по-малко готина история .

Донесената сюжетна линия е доста интересна и ще ви накара да се почувствате като у дома си, играейки. Освен основната мисия, има и странични мисии, които не просто се допълват, но и подкрепят историята.

1. Spider-Man на Marvel

Spider-Man на Marvel този път е за разлика от предишната поредица, банда. Всичко в тази игра изглежда е направено наистина добре от разработчика .

Истински графики с оживена градска атмосфера и напрегната история правят Spider-Man на Marvel една от най -добрите игри с отворен свят 2018.

За съжаление тази игра е достъпна изключително за игровата конзола PlayStation 4. Така че за играчите на компютърни игри можете да хапете само пръсти!

Подробности Spider-Man на Marvel
Разработчик Безсънни игри
Издател Интерактивно забавление на Sony
Платформа Плейстейшън 4
Дата на излизане 7 септември 2018 г.
Жанр Екшън приключение
Цена Rp579 000, - (PlayStation Store)

2. The Elder Scrolls V: Skyrim

След това има The Elder Scrolls V: Skyrim, която е най -добрата игра с отворен свят за всички времена и никога не е била завършена от времето.

Тази игра дава на играчите възможност да изследват света на подземията, да се бият с дракони, да се борят с мародери и други.

Това е, което кара много геймъри като тази игра с отворен свят за PS3. Не само защото светът е неограничен, играчите получават свободата да избират от началото на играта.

Подробности The Elder Scrolls V: Skyrim
Разработчик Bethesda Game Studios
Издател Bethesda Softworks
Платформа PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Microsoft Windows, Nintento Switch
Дата на излизане 11 ноември 2011 г.
Жанр Екшън ролева игра
Цена 532 000 Rp, - (Steam)

Изтеглете The Elder Scrolls V: Skyrim тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Симулационни игри

3. Вещицата III: Див лов

Кой не знае този франчайз , особено от поредицата The Witcher III: Wild Hunt ?

Джака е сигурен, че поне сте чували за заглавието на тази игра. Ако обаче не сте, тогава ApkVenue препоръчва тази игра, за да играете, банда.

От миналото до сега, това трето продължение на франчайза The Witcher все още е най-доброто в своя клас, особено по отношение на предлаганата графика и сюжет.

The Witcher III: Wild Hunt разказва историята на пътуването на Джералд да намери изчезналия си ученик. В тази игра ще бъдете отведени в свят, пълен с мистерии.

Подробности Вещицата III: Див лов
Разработчик CD Projekt Red
Издател CD Projekt
Платформа PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Nintendo Switch
Дата на излизане 19 май 2015 г.
Жанр Екшън ролева игра
Цена Rp. 359 999, - (Steam)

Изтеглете The Witcher III: Wild Hunt тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

Други офлайн игри от отворен свят ...

4. Легендата за Зелда: Дъхът на дивата природа

Какво ще стане, ако тази игра Jaka спечели като най-добрата игра на Nintendo Switch за всички времена? Със сигурност наистина сте съгласни, нали!

The Legend of Zelda: Breath of the Wild предоставя всички елементи в игра с отворен свят , която е много добре направена и има свой собствен характер.

Ще се срещнете отново с Линк и приключения във фантастичен свят. Където можете да ловите, да убивате чудовища, да яздите кон и дори да готвите.

Самата тази игра е достъпна изключително за конзолите Nintendo Wii U и Nintendo Switch.

Подробности Легендата за Зелда: Дъхът на дивата природа
Разработчик Nintendo EPD
Издател Nintendo
Платформа Nintendo Wii U, Nintendo Switch
Дата на излизане 3 март 2017 г.
Жанр Екшън приключение
Цена Rp.850.000, - (Nintendo eShop)

5. Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 е най -добрата игра с отворен свят през 2018 г. и най-очакваната от феновете на играта в света.

Просто погледнете трейлъра по-горе, графиките са най-добрите от всички игри, налични днес. Оформянето на света от Red Dead Redemption 2 е много реалистично и интерактивно.

В това второ продължение историята е настроена по времето преди Red Dead Redemption, известен още като ходене назад. Ще играете ролята на Артур и ще изследвате суровия свят на Запада .

Подробности Red Dead Redemption
Разработчик Rockstar Studios
Издател Rockstar Games
Платформа PlayStation 4, Xbox One
Дата на излизане 26 октомври 2018 г.
Жанр Екшън приключение
Цена 850 000 IDR (PlayStation Store)

6. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Игра, продуцирана от Hideo Kojima чрез издателя Konami, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, е като последния му прощален подарък.

В допълнение, Metal Gear Solid V може да се каже, че е „последното продължение“. Въпреки че има продължение, без Kojima, много фенове на франчайза MGS смятат, че тази игра няма да бъде същата.

В това пето продължение вие ​​все още ще бъдете Змия, която се събужда от кома в болницата.

Междувременно убиец на име Тих планираше да го убие по същото време. Какви загадки ще има в Metal Gear Solid V: The Phantom Pain?

Подробности Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Разработчик Kojima Productions
Издател Konami Digital Entertainment
Платформа PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Microsoft Windows
Дата на излизане 1 септември 2015 г.
Жанр Екшън приключение
Цена Rp.235,999, - (Steam)

Изтеглете Metal Gear Solid V: The Phantom Pain тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

7. Гледайте кучета

Следва Watch Watch 2, който продължава историята на Aiden Pearce в предишната поредица.

Този път обаче ще бъдете Маркус Холоуей, който е хакер от DedSec, който се опитва да свали системата за сигурност на града, наречена ctOS.

С хакерски умения, които са по-напреднали от предишната игра, можете да правите различни страхотни неща, банда. От контролиране на дронове до парализиране на цели градове.

Освен това техниката на паркур , която Маркъс прави, докато тича, е наистина страхотна за гледане, което ви позволява да опознаете целия град.

Подробности Гледайте кучета 2
Разработчик Ubisoft Монреал
Издател Ubisoft
Платформа PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows
Дата на излизане 15 ноември 2016 г.
Жанр Екшън приключение
Цена 206 700 Rp, - (Steam)

Изтеглете Watch Dogs 2 от тук:

ИГРИ ИЗТЕГЛЯНЕ W

8. Assassin's Creed Odyssey

За разлика от предишната поредица, Assassin's Creed Odyssey ще ви отведе в свят с опит в Древна Гърция.

Тук играете персонаж, който е в средата на война между атиняните и спартанците .

Подобно на други франчайзи на Assassin's Creed, в тази офлайн игра с отворен свят можете свободно да изследвате градове, планини, лембанг до съществуващите водни площи.

Подробности Assassin's Creed Odyssey
Разработчик Ubisoft Квебек
Издател Ubisoft
Платформа PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Nintendo Switch, Google Stadia
Дата на излизане 5 октомври 2018 г.
Жанр Екшън ролева игра, Стелт
Цена 689 000 Rp, - (Steam)

Изтеглете Assassin's Creed Odyssey тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

9. Far Cry 5

Far Cry 5 е най-новата игра на Far Cry, която разказва историята на село или лагер, водени от фалшив свещеник от култ, пълен с престъпления.

Казват ви, че сте полицай, назначен да арестува свещеника, но по време на ареста му се случват лоши неща.

В тази игра вие ще бъдете ловувани и атакувани от неговите последователи. Също така ще почувствате напрежение при игра, защото само вие ще се биете срещу всички граждани.

Подробности Far Cry 5
Разработчик Ubisoft Монреал, Ubisoft Торонто
Издател Ubisoft
Платформа PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows
Дата на излизане 27 март 2018 г.
Жанр Стрелец от първо лице
Цена 689 000 Rp, - (Steam)

Изтеглете Far Cry 5 тук:

Екшън игри ИЗТЕГЛЕТЕ

10. Final Fantasy XV

Няма какво много да каже Jaka за играта Final Fantasy XV . Както и да е, просто го играйте!

Освен че тази игра е едно от продълженията на Final Fantasy с най-дълга продължителност на разработка , Final Fantasy XV присъства и като една от най-добрите RPG игри днес.

Има много интересни неща от тази игра, започвайки от бойната механика, които се различават от другите игри.

Присъстват и герои с доста уникални характеристики, реалистична графика, невероятни светове и т.н., банди.

Подробности Final Fantasy XV
Разработчик Square Enix Business Division 2
Издател Square Enix
Платформа PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Google Stadia
Дата на излизане 29 ноември 2016 г.
Жанр Екшън ролева игра
Цена 695 000 Rp, - (Steam)

Изтеглете Final Fantasy XV тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

11. Fallout 3

Fallout 3 също има интересен геймплей . Пространството, дадено за изследване в тази игра, е толкова голямо, че можете да изследвате, само за да спестите време.

Интересното е, че Fallout 3 ви кара да се сблъскате с модерен град, който е бил разрушен.

Можем да изследваме всяка част на Вашингтон , да събираме всякакви оръжия и да убиваме врагове.

Има много начини да завършите Fallout 3, въпреки че не всички от тях ще завършат с победа.

Подробности Fallout 3
Разработчик Bethesda Game Studios
Издател Bethesda Softworks
Платформа PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows
Дата на излизане 28 октомври 2008 г.
Жанр Екшън ролева игра
Цена Rp. 135,999, - (Steam)

Изтеглете Fallout 3 тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

12. Свети ред IV

В тази игра Saints Row IV ще имате супер сили и футуристични оръжия, които може да са малко странни, ако тези обекти са създадени в реалния живот.

Ясно е, че тази игра все още е най-добрата и подходяща, ако имате нужда от анти - основна игра с отворен свят, която е едновременно предизвикателна и вълнуваща за игра.

Подробности Свети ред IV
Разработчик Воля
Издател Дълбоко сребро
Платформа PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Microsoft Windows, Linux
Дата на излизане 20 август 2013 г.
Жанр Екшън приключение
Цена Rp.159,999, - (Steam)

Изтеглете Saints Row IV тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

13. Спящи кучета

Sleeping Dogs е игра, която има механизъм за игра , който разчита повече на безплатна бойна система.

С добър визуален и настройващ градски фон Хонг Конг , разбира се, ще намерите нов и вълнуващ свят за откриване.

Спящите кучета успяват да изглеждат доста очарователни и заслужават да бъдат направени като игра с отворен свят офлайн , която трябва да се играе.

Подробности Спящи кучета
Разработчик United Front Games, Square Enix London Studios
Издател Square Enix
Платформа PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Microsoft Windows, macOS
Дата на излизане 14 август 2012 г.
Жанр Екшън-приключение, Beat em up
Цена Rp 199,999, - (Steam)

Изтеглете спящите кучета тук:

Приключенски игри ИЗТЕГЛЕТЕ

14. Бесен Макс

Гледали ли сте някога най -добрия холивудски екшън филм, озаглавен Mad Max?

Ако е така, това означава, че трябва да играете и тази игра Mad Max , банда. Вие ще бъдете Макс, който тръгва на приключение в пост-апокалиптичен свят, който е суров и пълен с лоши хора.

Светът, създаден в играта Mad Mad, е пълен с пясък, сякаш е на изчезване на Земята. Можете също така да карате типично превозно средство във филмите на Лудия Макс.

Подробности Бесен Макс
Разработчик Студия Лавина
Издател Warner Bros. Интерактивно забавление, Feral Interactive
Платформа PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, macOS, Linux
Дата на излизане 1 септември 2015 г.
Жанр Екшън-приключение, Автомобилна битка
Цена Rp. 135,999, - (Steam)

Изтеглете Mad Max тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

15. Horizon Zero Dawn

Накрая е Horizon Zero Dawn , игра, специално проектирана и ексклузивна за PlayStation 4.

Тази игра е разработена от разработчика Guerrilla Games и публикувана от Sony. Нищо чудно защо тази игра е достъпна само на конзолата PS4.

Horizon Zero Dawn разказва историята на бъдещ свят, изпълнен с машини. Всички съществуващи животни или растения са направени от машини.

В тази игра вие ще станете Алой , момичето-ловец, което пътува в този машинен свят, за да разбере произхода на машините на Земята.

Подробности Horizon Zero Dawn
Разработчик Партизански игри
Издател Интерактивно забавление на Sony
Платформа Плейстейшън 4
Дата на излизане 28 февруари 2017 г.
Жанр Екшън ролева игра
Цена Rp.216,300, - (PlayStation Store)

Бонус: Препоръчани игри за Android за най- добрия отворен свят ( Актуализация 2019)

Освен за компютърни и конзолни платформи , има и най -добрите игри с отворен свят , които също са пуснати за мобилни устройства като Android. Например Minecraft Pocket Edition .

Така че, за да разберете препоръките за най -добрите игри с отворен свят за Android , по-добре прочетете пълните подробности по-долу.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Видео: Офлайн ?! Това е списъкът на най-добрите игри от отворен свят 2019, които трябва да играете!

И така, това са някои препоръки за най -добрите игри с отворен свят през 2019 г., които можете да играете в свободното си време, банда.

Игрите с отворен свят се развиват все повече според желанията на геймърите . включително Death Stranding на Hideo Kojima, който ще излезе в края на 2019 г.

Според вас до каква степен ще се развият игрите с отворен свят в бъдеще? Хайде, напишете мнението си в колоната за коментари по-долу!

Прочетете също статии за играта „ Отворен свят“ или други интересни статии от Даниел Кахяди .