12 най-добри приложения за китара на компютри и телефони с Android

Най-доброто приложение за стволови китари за телефони с Android и компютри / лаптопи, гарантирано ще бъде анти-фалшиво и ще направи слушателите щастливи!

Трябва да имате най-доброто приложение за тунер на китара, преди да изчакате най-добрите индонезийски поп песни ! Защо? Защото може да накара китарния ви разрив или лъжата да изчезне!

Преди това определено трябва да направите настройка на псевдоним на стъблото, за да получите правилния тон. Но не разчитайте само на чувствата си.

Въпреки че за тези от вас, които все още са начинаещи, има едни от най-добрите приложения за китарни стъбла, които са гарантирано точни. Какво става, а? Вижте изцяло в тази статия, банда!

Най-добро приложение за стъбло на китара 2020

Източник на снимката: unsplash.com

На смартфоните, особено на Android, дори на вашия компютър / лаптоп, има няколко приложения, които са доста полезни за настройка или настройка на китара. Методът е доста лесен, просто трябва да съответства на тона на всеки низ в приложението.

Това е много полезно, ако искате да играете, докато слушате песни от най-добрите онлайн музикални приложения .

Сега за ваше внимание, сега ApkVenue ще прегледа, както и ще сподели връзката за изтегляне за колекция от приложения за китара , както за телефони с Android, така и за компютри. Вижте го !

Приложение за стъбло на китара за телефони с Android

На първо място, ApkVenue иска да ви каже най-доброто приложение за тунер на китара, което можете да използвате на мобилен телефон с Android. Въоръжен с достъп до микрофон, следващото приложение ще ви даде инструкции за тон, така че звукът на китарата да не е фалшив.

1. Тунер - gStrings

Първо има приложението gStrings Tuner, разработено от cohortor.org за android. Това приложение има безброй интересни функции, особено за онези от вас, които са музиканти.

В допълнение към настройката на китарата, едно от предимствата на това приложение е, че може да изпълнява настройка за няколко други музикални инструмента, като цигулка, бас, пиано, духови инструменти и много други.

С прост външен вид на потребителския интерфейс, след това различни опции за настройка, със сигурност е наистина интересно. Просто изтеглете това приложение за тунер на китара на мобилния си телефон, банда!

Подробности Тунер - gStrings
Разработчик cohortor.org
Минимална ОС Android 4.1+
Размер 2.4MB
Рейтинг 4,5 / 5 (Google Play)


10/10 (APKPure)

Изтеглете Tuner - sStrings чрез Google Play Store

2. Тунер за направляващи PitchLab (Lite)

Това приложение за тунер на китара предлага визуализациите с избор от няколко режима на показване, които могат да бъдат съобразени с вашите нужди.

Самите функции също са много, като матрици на акорди, етапи на тунера , полифонични тунери, спектограми и много други.

Както подсказва името, PitchLab Guiter Tuner ще предостави точни насоки за настройка на китара и ще ви помогне да свирите на китара.

Предимството е, че потребителският интерфейс е много лесен за разбиране с различни гледни точки, пълен с избор както на акустични, така и на електрически режими на китара. Хайде, веднага изтеглете приложението за китарен ствол за този мобилен телефон!

Подробности Тунер за направляващи PitchLab (Lite)
Разработчик Приложение PitchLab
Минимална ОС Android 4.1+
Размер 1MB
Рейтинг 4,5 / 5 (Google Play)


9,5 / 10 (APKPure)

Изтеглете тук:

PitchLabApp приложения за видео и аудио ИЗТЕГЛЯНЕ

3. GuitarTuna - Безплатен тунер за китара (Най-популярен)

Освен че има прост и атрактивен външен вид , приложение за тунер на китара, GuitarTuna има и „професионални“ функции, които са подходящи за тези от вас, които се занимават сериозно с музика.

Метроном, колекция от акорди за китара и дори мини-игри са включени в това приложение на Yousician. Нищо чудно, че това приложение за китара е наречено най-популярното в света.

Не е нужно да харчите пари, за да имате това страхотно приложение за Android, защото GuitarTuna е гарантирано безплатно.

Подробности GuitarTuna - Безплатен тунер за китара
Разработчик Юсисиан ООД
Минимална ОС Android 4.4+
Размер 54.8MB
Рейтинг 4.8 / 5 (Google Play)


9,9 / 10 (APKPure)

Изтеглете GuitarTuna от Google Play Store

4. Хроматичен тунер за китара

За начинаещи това приложение Chromatic Guitar Tuner е идеално за вас, защото има много опростен интерфейс и как да го използвате.

Потребителският интерфейс Chromatic Guitar Tuner е доста лесен за разбиране от начинаещи. Освен това дизайнът също е уникален и разваля очите.

Освен това, това приложение може да настрои няколко музикални инструмента наведнъж, започвайки от бас, банджо, цигулка и укулеле. Забавно е, можете да използвате това приложение, за да спрете 6-струнната китара укулеле.

Подробности Хроматичен тунер за китара
Разработчик Gismart
Минимална ОС Android 4.0.3+
Размер: ** 19.6MB
Оценка: ** 4,5 / 5 (Google Play)


9,5 / 10 (APKPure)

Изтеглете Chromatic Guitar Tuner чрез Google Play Store

5. Тунер за клуб Cifra

Приложението за Android за китара на Studio Sol е може би най -простото налично приложение за настройка на китара.

Неговите леки размери и ниски спецификации правят този APK китарен ствол може да се използва дори на картофени телефони с Android.

Освен че може да настройва китари, Cifra Club Tuner може да настрои и за бас, бонджо и укулеле. Както и да е, пълен за различни струнни музикални инструменти.

Подробности Тунер за клуб Cifra
Разработчик Студио Сол
Минимална ОС Android 4.1+
Размер 10.1MB
Рейтинг 4.4 / 5 (Google Play)


- / 10 (APKPure)

Изтеглете Cifra Club Tuner чрез Google Play Store

6. Cleartune хроматичен тунер

Cleartune Chromatic Tuner всъщност е приложение за тунер на китара, което има прост начин на работа.

Освен китарата, това приложение може да се използва и за всички други струнни и струнни инструменти. Много многофункционално, де.

За съжаление, това приложение за китара работи добре само на смартфони с екрани, по-големи от 4 инча Затова се уверете, че вашият мобилен телефон с Android го поддържа!

Подробности Cleartune хроматичен тунер
Разработчик Брой битове. ООД
Минимална ОС Android 4.1+
Размер -MB
Рейтинг 4.3 / 5 (Google Play)


- / 10 (APKPure)

Изтеглете Cleartune Chromatic Tuner чрез Google Play Store

7. DaTuner (най-лек и футуристичен)

Това приложение за китара на мобилен телефон има външен вид, който изглежда сложен, но все пак е лесен и лесен за използване.

Потребителският интерфейс на DaTuner изглежда футуристичен, но все още е лесен за използване за начинаещи. DaTuner ще ви покаже и индикация кога мелодията ви на китара е правилна.

Така че това приложение е идеално за използване от начинаещи и професионалисти. Въпреки това точността на това приложение все още трябва да се подобри, защото понякога пропуска .

Подробности DaTuner
Разработчик Приветствайте приложения
Минимална ОС Android 2.3.2+
Рейтинг 4.4 / 5 (Google Play)


7.4 / 10 (APKPure)

Изтеглете DaTuner чрез Google Play Store

8. Пано тунер - хроматичен тунер

Pano Tuner - Chromatic Tuner е приложение за хроматичен тунер, което предлага доста широк диапазон от стъпка на сензора .

Най- разработчик , Kaleloft LLC също твърди, че това приложение е с висока скорост и чувствителност, така че това е гарантирано, че са точни.

Освен това, ретро дизайнът прави това приложение още по-привлекателно. Това наистина трябва да опитате, особено ако искате да го пуснете, докато отваряте най-доброто приложение за текстове на песни за Android .

Подробности Пано тунер
Разработчик Keleloft LLC
Минимална ОС Android 2.3.2+
Размер 6.9MB
Рейтинг 4.6 / 5 (Google Play)


10/10 (APKPure)

Изтеглете Pano Tuner - Chromatic Tuner чрез Google Play Store

9. Про тунер за китара

Както подсказва името, това приложение предлага функции, насочени към професионални китаристи, които вече имат високи летателни часове.

Самият Pro Guitar Tuner има функции като избор на настройки по различни начини и има функция за показване на звука на клавиш.

Pro Guitar Tuner има разнообразни настройки за китара, които могат да се регулират според песните, които искате да свирите.

Подробности Про тунер за китара
Минимална ОС Android 4.1+
Размер 12.0MB
Рейтинг 4,5 / 5 (Google Play)


- / 10 (APKPure)

Изтеглете Pro Guitar Tuner чрез Google Play Store

10. Интелигентни акорди и инструменти

Smart Chords and Tools има безброй функции, като например осигуряване на 200 акорда , 200 предварително зададени настройки и много други функции, направени от експерти по китара.

Освен настройка, това приложение ще ви направи и по-умни в свиренето на китара. Има ръководство за акорд на китара, така че можете да рационализирате свиренето си.

Ако сте настроили , не забравяйте да научите и различни акорди за китара, за да станете музикалните ви умения по-зрели и по-добри.

Подробности DaTuner
Разработчик s.mart Music Lab
Минимална ОС Android 4.0+
Размер 6.1MB
Рейтинг 4.7 / 5 (Google Play)


10/10 (APKPure)

Изтеглете интелигентни акорди и инструменти чрез Google Play Store

Най-доброто приложение за китара за компютър / лаптоп

Е, ако искате да намерите специално приложение за китара за компютър / лаптоп, ApkVenue също има препоръки, наистина. Чуйте отдолу, банда!

1. AP тунер за китара

Имайки доста прост външен вид, AP Guitar Tuner може лесно да се използва за настройка на китарата, която имате.

Можете да използвате приложения, които поддържат различни операционни системи Windows, с вътрешния микрофон на вашия компютър / лаптоп.

Но за максимални резултати е по-добре да използвате външен микрофон. Това функционира, така че звуковата производителност, която излиза, е по-оптимална.

Изтеглете AP Guitar Tuner тук ...

ИЗТЕГЛЕТЕ Музикални приложения

2. Pitch Perfect музикален инструмент

За по- перфектни резултати можете да използвате компютърно приложение за китара, наречено Pitch Perfect Musical Instrument за по-точни резултати.

Но преди да използвате този софтуер, уверете се, че разполагате с достатъчно хардуер, като външен микрофон, например банда .

Защо? Всичко това за по-добро улавяне на звука, особено за да ви помогне да свирите на китара по-добре без лъжа.

Изтеглете Pith Perfect музикален инструмент тук ...

ИЗТЕГЛЕТЕ Музикални приложения

Препоръки за най-добри онлайн и онлайн музикални приложения за 2020 г.

Източник на снимки: pixabay.com

След като го ди китара тунинг добре, време е да изберете песните, които ще бъдат изпети романтична Югозападна партньор с теб PAS неделя вечер.

Можете също да разглеждате различни песни чрез следните препоръки за музикално приложение . Някои са онлайн или офлайн, така че спестете квота, нали?

ВИЖТЕ СТАТИИ

Така че, това са най-добрите препоръки за приложение на китара за телефони с Android и компютри / лаптопи. Гарантирано след използване на това приложение, звукът ви на китара ще бъде още по-мелодичен!

Тогава кой е вашият избор? Нека споделим в колоната за коментари по-долу и не се колебайте просто да го изтеглите, момчета .

Прочетете също статии за музика или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .