10 най-добри приложения за видео субтитри за android

Нуждаете се от приложение за видео субтитри на Android? ApkVenue има 10 препоръки за най-доброто приложение за видео преводач на Android за вас (Update 2020).

Всеки телефон с Android има вграден видеоплейър със своите функции, но за съжаление тези вградени приложения често нямат функциите, които търсим.

Функция, която често не се предоставя в приложението за телефон по подразбиране за Android, е функция, която може да изведе субтитри. Понастоящем приложението за видео субтитри е класифицирано като важно, предвид големия брой чуждестранно съдържание.

Е, този път ApkVenue ще събере 10-те най-добри приложения за превод на видео за Android, където това приложение ще покаже субтитрите на видеото, което възпроизвеждате автоматично.

10 най-добри приложения за видео плейър, които предоставят субтитри за Android

От многото налични в момента приложения за автоматични субтитри някои имат интересни функции и функции, които другите приложения нямат.

Не само като приложение за субтитри, редът приложения, които ApkVenue препоръчва този път, има отлични функции като възможност за повторно синхронизиране на субтитри с видео и много други.

Любопитни ли сте какви приложения са препоръката на Jaka този път? Без повече шум, по-долу е пълна информация.

1. MX Player

Първото приложение, което ApkVenue препоръчва, е приложението MX Player . Това приложение за субтитри за видео наистина поддържа субтитри , дори не и субтитри, които са във формат .srt .

Все още има много формати на субтитри, които могат да бъдат прочетени от това приложение, а именно .ssa, .sub, .txt и т.н., и можете свободно да пренаредите хода на субтитрите в това приложение.

Има и друга функция, която е доста интересна, можете да увеличите или увеличите видеото, което се възпроизвежда в момента. Как Готини функции, нали?

Информация MX Player
Разработчик MX Media & Entertainment (по-рано J2 Interactive)
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (9 035 018)
Размер Варира
Инсталирайте го 500 000 000+
Android Минимум Варира

Изтеглете приложението MX Player тук!

Mx Player

2. VLC Player

Може би вече сте запознати с това автоматично приложение за субтитри , VLC Player е изборът на приложение за видео плейър за потребителите на компютър и сега започва да прониква на пазара на Android.

VLC Player е в състояние да привлече сърцата на много хора благодарение на лекотата на използване и страхотните си функции, а сега можете да му се насладите и на мобилния си телефон.

Това приложение поддържа различни видове видеоклипове и субтитри, така че не е нужно да се притеснявате, ако изтегленото видео или филм не може да бъде възпроизведено тук.

Информация VLC Player
Разработчик Видеолаборатории
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (1 373 898)
Размер Варира
Инсталирайте го 100 000 000+
Android Минимум Варира

Изтеглете приложението VLC Player тук!

VLC Player

3. KMPlayer

KMPlayer е видео плейър, който поддържа много видове видео файлове, които са много пълни, от които има десетки видео формати, които можете да възпроизвеждате с помощта на това приложение за видео преводач.

Започвайки от 3GP, FLV, MP4, MPEG , до WEBM, въпреки че всички те могат да се възпроизвеждат без проблеми чрез това приложение.

В допълнение, това приложение може също да чете субтитрите, които се възпроизвеждат автоматично, така че не е нужно да се притеснявате да правите никакви настройки тук.

Това приложение има много добра репутация, където вече има десетки милиони потребители на Android, които използват това приложение, за да гледат видеоклипове на мобилните си телефони.

Информация KMPlayer
Разработчик PANDORA.TV
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (330 070)
Размер 32MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.3

Изтеглете приложението KMPlayer тук!

KMPlayer

Други приложения за превод на видео ...

4. Без BSPlayer

BSplayer има функции, които са не по-малко интересни от другите видео плейъри. BSPLayer вече поддържа HW декодиране и също има функция хардуерен ускорител .

Освен че може да чете няколко субтитри като ass / ssa, srt, sub и txr , това приложение поддържа много видео формати като MPEG, MP4, FLV и много други.

Това приложение BSPLayer също поддържа OTG, банда, където можете директно да възпроизвеждате видеоклипове от флаш диск, свързан към вашия мобилен телефон.

Информация Безплатен BSPlayer
Разработчик BSPlayer медия
Отзиви (Брой рецензенти) 4,0 (141 814)
Размер Варира
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум Варира

Изтеглете безплатното приложение BSPlayer тук!

Безплатен BSPlayer

5. GOM Player

Това приложение за превод на видеоклипове се използва дълго време от потребителите на компютър, благодарение на атрактивните си характеристики, както и на лекотата на използване.

GOM плейърът вече поддържа много видео формати , така че можете да възпроизвеждате различни видове видео формати в това приложение, без да се притеснявате.

В допълнение, GOM Player разполага и с автоматичен четец на субтитри. Ако запишете субтитрите и видео файловете в една и съща папка със същото име, всичко ще бъде прочетено незабавно.

Информация GOM Player
Разработчик GOM & Company
Отзиви (Брой рецензенти) 4,0 (22 647)
Размер 31MB
Инсталирайте го 5 000 000+
Android Минимум 4.1

Изтеглете приложението GOM Player тук!

GOM Player

6. Истински играч

Преди да пристигне на Android, приложението Real Player вече беше във Windows PC формат , което го прави доста потребители, дори преди да влезе в Android.

Освен че поддържа видео, това приложение може също да възпроизвежда музика и също така да отваря файлове със снимки , така че е много пълно с функциите и функциите, които предлага.

По отношение на възпроизвеждането на видео, приложението Real Player може да чете субтитри , така че е подходящо за вас да изтеглите, когато търсите приложение за видео субтитри.

Информация Истински играч
Разработчик Real Networks, Inc.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 (226 549)
Размер Варира
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум Варира

Изтеглете приложението RealPlayer тук!

Истински играч

7. Mix Video Player

Друга алтернатива на приложението за видео превод е MoboPlayer . Този видео плейър поддържа и различни видео формати, които са много пълни.

Mix Video Player поддържа и различни субтитри като srt, ass и т.н., което ще улесни възпроизвеждането на всички видове субтитри.

Не само това, Mix Video Player може също така автоматично да търси вашите видео субтитри със своята функция за онлайн търсене на субтитри .

Информация Mix Video Player
Разработчик лаборатория за видео плейър
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (4,017)
Размер 20MB
Инсталирайте го 500 000+
Android Минимум 4.1

Изтеглете приложението Mix Video Player тук!

Mix Video Player

8. DX плейър

Приложението за автоматично субтитри за видео, което ApkVenue препоръчва, е DX Player . Въпреки че не е толкова известен като останалите, това приложение все още се поддържа от очарователни функции.

Този видеоплейър има няколко предимства, които другите видеоплейъри нямат, като например заключване на приложение за заключване на желаното видео с парола.

Той не само е заключен, но и можете да скриете видеоклипа, така че да не се показва и за да сте сигурни, това приложение може да чете няколко субтитра.

Информация DX плейър
Разработчик Ден на творчеството
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 (1 347)
Размер 3.5MB
Инсталирайте го 100 000+
Android Минимум 6.0

Изтеглете приложението DX Player тук!

DX плейър

9. Video Player All Format - Xplayer

Прост и оборудван с няколко интересни функции, което прави Video Player All Format - XPlayer може да бъде приложението за видео преводач по ваш избор.

Освен че поддържа добавянето на субтитри, това приложение може да възпроизвежда и много видео формати, които изтегляте на вашия Android смартфон.

Това приложение за видео плейър, създадено от InShot, гарантирано предоставя очарователни функции и ще направи вашето гледане много по-добро.

Информация Video Player All Format - Xplayer
Разработчик InShot Inc.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,7 (626 636)
Размер Варира
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.3

Изтеглете Video Player All Format - Xplayer тук!

Video Player All Format - Xplayer

10. Video Player All Format

Последното приложение, което ApkVenue препоръчва за вас, е приложението Video Player All Format **. Това приложение ви позволява ** да виждате субтитри във видеото, което гледате.

Този видеоплейър не отстъпва на останалите, тъй като това приложение поддържа много видео формати и може да се каже, че е доста пълно .

В допълнение, това приложение поддържа функцията за търсене на субтитри и също така изтегля онлайн субтитри, което ще направи вашите дейности за гледане още по-лесни.

Информация Видео плейър с цял формат - Full HD видео плейър
Разработчик ASD Dev Video Player за всички формати
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (51 509)
Размер Варира
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум варира

Изтеглете приложението Video Player All Format - Full HD Video Player тук!

Видео плейър с цял формат - Full HD видео плейър

Това са 10-те най-добри приложения за видео плейър, които предоставят субтитри за Android, които можете да опитате на вашия Android смартфон.

Това приложение за субтитри за видео има различни предимства и можете сами да изберете кое е най-подходящо за вашите нужди.

Имате ли други препоръки, които ApkVenue не е споменал по-горе? Моля, споделете в колоната за коментари по-долу.