10 най-добри училища за аниме романтика 2020 г.

Харесвате ли романтично училищно аниме, което ви кара да се разстройвате? Хайде, гледайте тази препоръка за аниме романтично училище от ApkVenue. Гарантирано да се направи baper през целия ден.

Обичате ли да гледате романтично аниме, което кара сърцето ви да се стопи? Романтичното училищно аниме може да бъде интересна алтернатива за вас.

Непълна е, ако не сте гледали аниме от романтичната школа, известна още като романтика в японско аниме училище. Любовната история на японски тийнейджър, който е срамежлив по отношение на котките, е наистина интересна за гледане.

За разлика от Индонезия, пикът на любовната история в Япония е по време на училище, особено по време на гимназията. Е, ApkVenue е подготвил списък с най-добрите препоръки за аниме за романтични училища. Елате да видите изцяло!

10 най-добри романтични училищни аниме

Любовните истории в училище имат свои собствени нюанси, които са далеч по-различни от тези в колежа и в света на работата.

Нестабилните герои, участието на връстници, а също и поток от любов, който е обезумел, правят романтичното училищно аниме винаги интересно за вас за гледане.

От многото аниме, които носят тази тема, ето най -добрите препоръки за аниме за романтични училища за вас.

1. Koe No Katachi

Първото най-добро аниме в училище за романтика е Koe No Katachi , това аниме разказва историята на момиче на име Шоко Нишимия, което обича да бъде тормозено от съучениците си, че е глухо.

Въпреки това, шегата на име Ишида надвишава своя връх и в крайна сметка наранява Нишимия. Той беше принуден да напусне училище.

Мина време, докато Ишида заедно с вината си я накара да се превърне в тих човек. Той също се събра отново с Нишимия и се опита да се извини по всякакъв начин .

Този филм ще ви накара да преминете до точката да се търкаляте, банда, защото има толкова много емоционални моменти, които гарантирано ще ви отегчат.

Заглавие Koe No Katachi
Прожекции 17 септември 2016 г.
Епизод 1 (филм)
Жанр Драма, училище, Шунен
Студио Анимация от Киото
Рейтинг 9.02 (MyAnimeList.net)

2. Кланада

Следващото най-добро аниме училище е Clannad, това романтично аниме също е в състояние да накара сълзите ви да се излеят . Каланада приема темата на историята за приятелството и любовта в училище.

Томоя Оказаки е тийнейджър, който смята, че животът му е скучен, докато накрая среща момиче в училището си, което може да промени живота му .

Всички истории за емоции, тъга, радост, досада, всички изживяни от него, променят личността на всеки герой в аниме, за да станат по-зрели. Хайде, гледайте филма, банда!

Заглавие Кланада
Прожекции 5 октомври 2007 г. - 28 март 2008 г.
Епизод 23.
Жанр Комедия, драма, романтика, училище, парче живот, свръхестествено
Студио Анимация от Киото
Рейтинг 8.12 (MyAnimeList.net)

3. Вашата лъжа през април, Любимо аниме романтично училище

Така че анимето „Твоята лъжа“ през април е подходящо за онези от вас, които също са фенове на музиката, особено на пианото. Това аниме много добре модифицира музиката на пиано калцик и също има трогателна история !

Ще срещнете различни герои със съответните им проблеми, докато историята минава, тези проблеми се оказват свързани помежду си .

Има и много неща, които можете да вземете от историята в това аниме училище . Вашата лъжа през април е разделена на 22 епизода, не забравяйте да гледате анимето от самото начало!

Заглавие Твоята лъжа през април
Прожекции 10 октомври 2014 г. - 20 март 2015 г.
Епизод 22.
Жанр Драма, музика, романтика, училище, Шунен
Студио A-1 Снимки
Рейтинг 8,81 (MyAnimeList.net)

Други препоръки за най-добри романтични училищни аниме ...

4. Моята любовна история

Виждали ли сте някога любовна история между гигант и сладка малка принцеса ? В тази комедийна романтична аниме ще станете свидетели на тази необикновена история.

Е, в този аниме училищен романтичен жанр разказва историята на младо момче на име Такео Гауда, което е голямо и обича красив тийнейджър на име Ринко Ямато.

Историята в тази романтична комедийна аниме може не само да ви отегчи, но и да покани смях, който ви кара да не скучаете да гледате. Нека проследим любовната история между тези двама тийнейджъри в училище!

Заглавие Моята любовна история
Прожекции 9 април 2015 - 24 септември 2015
Епизод 24
Жанр Драма, музика, романтика, училище, Шунен
Студио Лудница
Рейтинг 8.01 (MyAnimeList.net)

5. Нисекой: Фалшива любов

Следва Nisekoi: False Love, сложна история за рамаджа на име Raku Ichijou, който е принуден да преживее любовна история с Chitoge Kirisaki.

И двамата са потомци на мощната банда Yakuza , когато двете банди започват да се бият и нещата се нагряват, тогава само те могат да направят хармония.

Хайде, гледайте заедно любовната история на Раку и Читоге, които първоначално мразеха да бъдат скъпи , банда!

Заглавие Nisekoi: Фалшива любов
Прожекции 11 януари 2014 - 24 май 2014
Епизод 20.
Жанр Харем, комедия, романтика, училище, Шунен
Студио Вал
Рейтинг 7,71 (MyAnimeList.net)

6. Бюсуку 5 сантиметра

Кой харесва работата на Макото Шинкай, аниматора зад създаването на анимето Твоето име?

Ако сте един от тях, не забравяйте да гледате и най-добрия филм за аниме романтични училища Byousoku 5 сантиметра или 5 сантиметра в секунда. Това аниме е също толкова смущаващо, колкото и друго аниме, направено от Шинкай.

Разделени на 3 любовни епизода Такаки Тооно и Акари Шинохара, които преживяха близки отношения като тийнейджъри, но трябваше да бъдат разделени, защото трябваше да сменят местоживеенето си.

С течение на времето връзката им изчезна и любовната им история също. Хайде, гледайте това аниме момчета, не забравяйте да си носите кърпичка!

Заглавие Byousoku 5 сантиметра
Прожекции 3 март 2007 г.
Епизод 3
Жанр Драма, романтика, парче живот
Студио CoMix Wave Films
Рейтинг 7,82 (MyAnimeList.net)

7. Kimi no Na wa, най-доброто училищно романтично аниме

Кой не знае това романтично училищно аниме ? Kimi no Na wa успя да се превърне в сензация, когато излезе за първи път.

Разказва историята на свръхестествено събитие, случило се с главния герой, историята в този аниме фантастичен роман продължава да се развива до края, където изобщо няма предположения .

Качеството на анимацията, представена в Kimi No Nawa, също е класифицирано като първокласно , ще загубите, ако още не сте я гледали.

Заглавие Кими Но Нава
Прожекции 26 август 2016 г.
Епизод 1
Жанр Романтика, свръхестествено, училище, драма
Студио CoMix Wave Films
Рейтинг 9.05 (MyAnimeList.net)

8. Кими ни Тодоке

Гледали ли сте някога зловещия филм на ужасите Пръстенът? Е, това аниме има женска роля с прическа, която прилича на ужасен призрак във филма.

Тази жена, която един ден е заклеймена като призрак, се сближава с известен тийнейджър от класа си.

Оттогава те също се сближиха и започнаха романтична история . Елате да гледате техните истории в 25 пристрастяващи епизода!

Заглавие Кими ни Тодоке
Прожекции 7 октомври 2009 г. - 31 март 2010 г.
Епизод 25
Жанр Парче живот, драма, романтика, училище, Shoujo
Студио Производство IG
Рейтинг 8.05 (MyAnimeList.net)

9. Торадора!

Торадора! Това е аниме училище за романтика, което е много вълнуващо да бъдете свидетели поради нелепото поведение на героите .

Торадора разказва историята на необичайно любовно пътешествие от тийнейджър на име Рюуджи Такасу с Тайга Айсака, която има съвсем различен характер.

Тайга е младо момиче, което е намусено и кучкаво, един ден те се срещат в смущаващ момент. Уникално те имат взаимни чувства един към друг.

Неочаквано любовната му история завърши с преживяване, което те не можеха да си представят. Елате да видите смешното им поведение в това училищно романтично комедийно аниме!

Заглавие Торадора!
Прожекции 2 октомври 2008 г. - 26 март 2009 г.
Епизод 25
Жанр Парче живот, комедия, романтика, училище
Студио JC Персонал
Рейтинг 8.31 (MyAnimeList.net)

10. Котоноха но Нива

Последният е Kotonoha no Niwa, известен още като Градината на думите . Това аниме разказва историята на тийнейджър от гимназията, който често прескача, за да се наслади на красотата на парк в град Токио.

Веднъж срещнал жена, която също обичала да бъде в парка. Докато се срещали, между двамата нараствало чувство на любов.

Обаче лошите неща им пречеха и това лошо идваше едно от друго. Нека да разгледаме типичния аниме Макото Шинкай, който има трогателна история с отличителни визуални ефекти, които развалят очите.

Заглавие Котоноха но Нива
Прожекции 31 май 2013 г.
Епизод 1
Жанр Парче живот, психологически, драма, романтика
Студио CoMix Wave Films
Рейтинг 8.15 (MyAnimeList.net)

Това е най-доброто аниме за романтични училища, което може да ви отегчи цял ден. Въпреки че това е само анимация, разказаната история може да докосне сърцето ви, банда.

Любовните истории в училище винаги могат да бъдат интересна тема за повдигане, дори и в аниме.

Сред горното аниме кое от тях ви харесва най-много? Напишете мнението си в графата за коментари, до нови срещи!

Прочетете също статии за аниме романтика или други интересни статии от Даниел Кахяди .