4 начина за регистриране на пакет за симпатия tm (talk mania) 2020

Най-новият метод TM simPATI 2020, пълен със списък с месечни пакети за обаждания на simPATI Telkomsel!

Като оператор с най-добра производителност на клетъчна мрежа в Индонезия, ApkVenue е сигурен, че много от вас са лоялни да използват услугите на Telkomsel като simPATI .

За съжаление този оператор има репутацията на скъп оператор, но всъщност много от най-добрите пакети за обаждания на simPATI се предлагат на много ниски цени, банда!

Най-важният пакет, разбира се, е пакетът Talkmania (TM), който е идеален за тези от вас, които все още използват телефона като любим PDKT метод.

За тези от вас, които все още са объркани как да активирате този TM пакет, тук ще ви обясня как да TM simPATI с няколко метода!

Методът TM simPATI 2020

Наред с развитието на времето, сега има няколко метода на Telkomsel simPATI TM, които можете да изберете в зависимост от вашето удобство, банда.

Преди да активирате TM simPATI, уверете се, че кредитът ви е достатъчен за пакета, който искате, като проверите кредита си в Telkomsel !

Без да губите повече време, ето обяснение на 4 начина, по които TM simPATI все още може да се използва.

1. Чрез SMS

Първият, най-простият начин е чрез SMS кода на TM simPATI. Потребителите просто въвеждат: TM (интервал) ВКЛ изпращат на 8999 и вашият TM пакет ще бъде активиран незабавно.

Моля, обърнете внимание, че при този метод на метод simPATI card TM потребителите не могат да изберат пакета, който искат да активират и е по-показан за тези, които вече са останали, банда!

2. Чрез приложението My Telkomsel

Следващият начин за TM на simPATI е да се използва приложението myTelkomsel, което е лоялен спътник за потребителите на Telkomsel, бандата.

В допълнение към активирането на TM simPATI, потребителите могат да проверят и най-новата ценова листа на Интернет пакета Telkomsel в това приложение.

 • Стъпка 1 - Изтеглете и инсталирайте приложението myTelkomsel чрез линка, който ApkVenue е предоставил по-долу.
Производителност на приложения Telkomsel ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Стъпка 2 - На главния екран докоснете червения бутон Buy Package .
 • Стъпка 3 - В колоната Избор на пакет докоснете иконата Телефон .
 • Стъпка 4 - Изберете между желания пакет за месечен , седмичен пакет , дневен пакет и SLI на пакета .
 • Стъпка 5 - На следващия екран докоснете бутона Buy в долната част на екрана, за да потвърдите покупката си.

Ако кредитът ви е недостатъчен, може би можете да проверите как да прехвърлите кредит на Telkomsel и да поискате дарения от вашите приятели, банда!

3. Чрез USSD

Начинът да се регистрирате за следващия simPATI TM, който ApkVenue ще обсъжда, е да използвате USSD, до който можете да осъществите достъп чрез приложението за набиране на вашия мобилен телефон .

В допълнение към това как да направите TM simPATI, USSD също има роля като начин за проверка на квотата на Telkomsel, която не се нуждае от достъп до интернет, банда!

 • Стъпка 1 - Отворете приложението си за набиране и наберете * 999 # .
 • Стъпка 2 - Изберете между наличните пакети или изберете опцията 5. Още, за да видите списък с други пакети.
 • Стъпка 3 - След като изберете пакета, ще бъдете помолени да потвърдите избора си. Изберете опцията 1. Купи, за да закупите пакета.

4. Чрез уебсайта на Telkomsel

Последният начин за активиране на пакета TM Telkomsel, който ApkVenue ще обсъди, е чрез достъп до официалния уебсайт на Telkomsel.

Тук пакетът TM simPATI ще бъде комбиниран със списъка с пакети за обаждания на US Card, така че бъдете внимателни, банда.

Освен това, когато купувате, ще бъдете отклонени да използвате приложението myTelkomsel, така че е по-добре да използвате приложението веднага.

Vital Records!

Преди да използвате един от методите на TM simPATI по-горе, има няколко неща, които първо трябва да знаете, банда.

 1. Минималният кредит за активиране на TM е 5000 IDR

 2. Тарифите за регион за Talk Mania са различни

 3. Има SMS бонус, даден от Telkomsel за определени области

 4. Активният период на TM е разделен на две, а именно от 00.00-17.00 и 17.01-23.59 часа и двата активни периода могат да имат различни темпове.

Как да TM Kartu As

Освен simPATI карти, можете да получите и евтини TM Kartu As, особено на месечна база. Това допълнително укрепва Telkomsel като един от най-добрите и най-изчерпателни доставчици на телекомуникационни услуги в Индонезия.

Нищо чудно, че толкова много хора се възползват от този пакет, за да правят щастливи обаждания със семейството, приятелките или приятелите си.

За повече подробности относно най-новия метод 2020 As card TM можете да видите ръководството в тази статия на Jaka .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Има 4 начина, по които TM Simpati можете да направите, за да можете да се обаждате колкото искате с приятелите си.

Не е лошо, нали сте толкова спестовен кредит за други неща!

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com

Прочетете също статии за пакетите Telkomsel или други интересни статии от Naufal .