7 сайта, за да направите най-добрите безплатни уебсайтове 2018

Може да намерите уебсайтове, които са милиони или дори милиарди в този свят. Ще бъде необходимост от живота, ето 7 сайта, за да направите най-добрите безплатни уебсайтове с очарователен външен вид. Подходящ за вас с ограничен бюджет.

В интернет можете да разглеждате милиони и дори милиарди уебсайтове по целия свят. Със сигурност можете да получите различни видове информация и нужди, от новини, развлечения до пазаруване за вашите нужди.

Самият уебсайт изглежда е една от човешките потребности в съвременната епоха. Ето защо трябва да побързате да създадете уебсайт. За тези от вас, които имат малък бюджет, ето 7 сайта, за да направите безплатен уебсайт със страхотен външен вид!

  • Стъпки, за да направите уебсайта лесен и безплатен
  • Как да разберете дали даден уебсайт не работи в интернет с лекота

7 сайта за създаване на най-добрия безплатен уебсайт с красив външен вид

1. Wordpress

Как да създадете сайт с безплатен уебсайт, първият е Wordpress . Wordpress е най-широко използваният безплатен уебсайт в света с население от 24 процента.

С поддръжката с отворен код можете да персонализирате настройки, вариращи от теми, шаблони, джаджи и плъгини . В WordPress ще ви бъде предоставена и информация за трафика, заедно с 3 GB място за съхранение и неограничена честотна лента.

2. Блогър

Освен това има Blogger, който можете да опитате като алтернатива на Wordpress. Можете да използвате този уебсайт безплатно, като предлагате лесен за разбиране интерфейс за начинаещи.

Освен това, ако възнамерявате да си осигурявате приходи, Blogger е перфектен, защото е много лесен за инсталиране чрез Google Adsense .

3. Wix

След това има Wix, който е идеален за тези от вас, които са начинаещи в изграждането на уебсайтове. За да коригирате оформлението, всичко, което трябва да направите, е да щракнете и пуснете, така че да е толкова лесно, колкото да направите PowerPoint.

Когато използвате Wix безплатно, ще получите 500MB място за съхранение и 1GB честотна лента.

4. Weebly

Подобно на Wix, как да създадете безплатен уебсайт с Weebly, също така използва персонализиране с щракване и плъзгане, за да коригира оформлението. Можете също така да редактирате външния вид на Weebly директно от мобилното приложение.

Когато го използвате, ще получите 500MB място за съхранение и неограничена честотна лента.

5. Tumblr

След това има Tumblr, който е подходящ за млади хора, които искат да създадат прост безплатен уебсайт. Tumblr ви позволява да го използвате като дневник и е подходящ за лични блогове.

Tumblr е напълно безплатен, без да имате премиум опции. По този начин можете също така да получите неограничен хостинг и честотна лента.

6. Квадратно пространство

Squarespace може да не е най-добрият безплатен уебсайт за тези от вас, които обичат да водят блог. Но Squarespace е повече за тези от вас, които искат да представят чрез уебсайта на клиентите.

Този уебсайт улеснява управлението на съдържание като писане и видеоклипове без умения за кодиране. Ще получите само 2 уеб страници с лимит от 500 посетители.

7. Йола

И накрая, има начин да създадете безплатен уебсайт чрез сайта Yola . Yola ще ви даде възможност да създадете 5 уебсайта безплатно. Yola е идеален за тези от вас, които стартират онлайн бизнес. Yola също така предлага хостинг с капацитет за съхранение от 1 GB, статичен уебсайт и без рекламни банери и изскачащи прозорци .

И така, това са 7 сайта, за да направите най-добрия безплатен уебсайт с очарователен външен вид, който можете да опитате. Ако искате да бъдете по-експертни, можете също да научите умения за кодиране, за да направите външния вид още по-привлекателен. Дано полезно и късмет!

Прочетете също статии за уебсайта или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .