как да докоснете телефонни обаждания на телефон с Android

Започвате да сте подозрителни към собствения си партньор? Просто използвайте начина за докосване на телефонни обаждания на този телефон с Android!

Били ли сте някога подозрителни към партньора си, който често получава телефонни обаждания от непознати?

Особено ако партньорът винаги е уклончив, когато го попитат за това.

Е, за това ApkVenue ще ви даде съвети как да докоснете телефона, известен още като телефонни обаждания на мобилния телефон на Android на вашия партньор.

Гарантирано е, че този метод е доста лесен и може да се направи, без да бъде заловен от собственика на мобилния телефон.

Положителни ползи от подслушването на телефон

Освен че можете да разберете чата или телефонната активност в WhatsApp, можете да разберете и разговорите, които вашият партньор води по телефона.

Отново ApkVenue ви напомня, че всеки съвет за подслушване , който обичам, включително как да докосвате телефона, не е предназначен за зли цели, камо ли за престъпно деяние!

Можете да приложите този един съвет към положителни неща, като например да наблюдавате дейностите на вашето дете / племенник или да знаете лоялността на партньора си чрез телефонно обаждане на неговия смартфон.

Как да докоснете телефон на всички смартфони с Android

Ако вече разбирате целите и предимствата, които искате да получите, като докоснете телефона , значи сте готови да ги приложите.

Е, в това ръководство ApkVenue ще използва приложение, наречено Automatic Call Recorder . Самото приложение се нарича едно от най-добрите приложения за запис на телефонни разговори .

Това приложение е в състояние да записва всички разговори, които са направени, както на вашия мобилен телефон, така и на мобилния телефон на вашия партньор. Не се притеснявайте, банда, качеството на записа гарантирано ще бъде добро и ясно за чуване, наистина!

Без да се налага да се задържате повече, ето как да докоснете входящите и изходящите обаждания на вашия партньор!

Стъпка 1 - Вземете мобилния телефон на партньора си

На първо място, трябва да вземете смартфона или целта на приятелката си за вашето подслушване. Да, това е начинът да се направи и е доказано, че е най-ефективен.

Тъй като искате да отидете на „тайна мисия“ за прихващане на телефонните му обаждания, опитайте се да го вземете дискретно и без знанието на целта или когато целта е неподготвена.

Стъпка 2 - Инсталирайте приложението за автоматично записване на разговори

След като мобилният телефон на приятеля ви е в ръцете ви, незабавно инсталирайте приложението Automatic Call Recorder, което ApkVenue спомена по-рано. Можете да го инсталирате чрез връзката, която ApkVenue даде по-долу.

Apps Productivity Appliqato ИЗТЕГЛЯНЕ

Освен това трябва също да инсталирате скривач на приложения за Android, като примера на изображението по-долу, или други приложения като Application Hider.

Стъпка 3 - Инсталирайте приложението Hider

Това приложение за скриване е полезно за скриване на приложението за автоматично записване на разговори. Така че вашето гадже или цел за подслушване няма да са наясно, че неговият смартфон има това приложение.

Отворете скритото приложение, изберете иконата + в долния десен ъгъл, след това маркирайте приложението Call Recorder и изберете HIDE .

Също така не забравяйте да поставите това скрито приложение на леко скрито място, банда, така че партньорът ви да не подозира нищо.

Стъпка 4 - Настройка на приложението за автоматично записване на разговори

Отворете приложението Automatic Call Recorder, след това дайте на приложението разрешение за достъп до изходящи и входящи телефонни обаждания на смартфона, като щракнете върху GIVE PERMISSION , след което изберете GONE .

Стъпка 5 - Дайте разрешения

Дайте повече разрешения на приложението, за да може да записва звук чрез смартфон и да осъществява достъп до контакти на смартфона, като щракнете върху ALLOW .

Стъпка 6 - Възстановете HP на приятелката си

Ако е така, можете да върнете мобилния телефон на гаджето си на първоначалното му място, разбира се, не се хващайте и от съответната страна!

Стъпките, които сте правили преди, са направили автоматично всяко входящо и изходящо телефонно обаждане на смартфона на гаджето ви, запазено под формата на гласов запис .

Стъпка 7 - Пуснете записания разговор

Вземете обратно назаем смартфона на псевдонима на гаджето си, когато искате да проверите записите на телефонното му обаждане.

Отворете приложението, което сте скрили преди, записът на телефона автоматично ще бъде в ЗАПАЗЕНА колона, пълна с информация за името на повикващия и продължителността на разговора им.

Изберете записа, след което щракнете върху иконата за възпроизвеждане, за да слушате записания разговор.

Свършен! Това е начинът да чувате телефонни обаждания на други хора, особено на приятеля или членовете на вашето семейство. В допълнение към горните приложения, можете да използвате най-добрите приложения за подслушване на мобилни телефони, които ApkVenue е написал всички тук .

Ето как да докосвате телефонни обаждания на смартфон с Android. Вече не е нужно да проявявате подозрение към гаджето си или да се страхувате, че детето / племенникът ви има неправилна асоциация, защото можете директно да наблюдавате входящите и изходящите повиквания на техните мобилни телефони.

За пореден път ApkVenue ви напомня, не използвайте горните съвети за негативни неща. Късмет!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Рейналди Манасе .