3 начина за запазване на снимки от Instagram без приложение

Оказва се, че има много начини за запазване на снимки от Instagram, без да се използват допълнителни приложения. Вижте пълния урок за това как да запазите снимки от Instagram!

Как да запазите снимки от Instagram или как да се спаси Instagram снимки всъщност е доста лесно. Има няколко начина да направите това.

Instagram е една от най-популярните и широко използвани платформи за социални медии днес.

Това приложение е оборудвано с просто приложение за редактиране на снимки и видео с атрактивни филтри, така че е много популярно. В Instagram можем да намерим много страхотни снимки и видеоклипове.

Докато превъртате в Instagram, може да намерите страхотна снимка и да искате да я запазите. За съжаление, за разлика от Facebook, който е много лесен за съхранение и изтегляне на изображения, съдържанието в Instagram се нуждае от специален начин, за да може да бъде запазено.

Вместо да се объркате как да запазите съдържанието, което харесвате, този път ApkVenue ще сподели как да запазите снимки от Instagram без допълнителни приложения . Вижте тази статия изцяло, да!

Ето 3 начина за запазване на снимки от Instagram без допълнителни приложения

Има няколко начина, по които можете да направите, ако искате да запазите снимки от Instagram. Методът, който ApkVenue ще сподели, е много лесен, защото не е необходимо да инсталирате допълнителни приложения.

Това е толкова лесно, колкото изтегляте видеоклипове в Instagram, без да използвате и допълнителни приложения. За да бъдете още по-любопитни, тук ApkVenue обобщи изцяло как да запазите снимки от Instagram.

1. Как да запазите Instagram снимки с функцията Saved Photos

Първият съвет как да запазите снимки от Instagram е да се възползвате от функциите на самия Instagram .

Можем да запазваме снимки, като натискаме иконата Saved Photo при всяко качване в Instagram. Ето как да запазите снимки от Instagram с функцията Saved Photo:

  1. Докоснете иконата на отметка в долния десен ъгъл на снимката, която искате да запазите.

  2. Снимката ще влезе в галерията „ Колекции “ на вашия раздел „Профил в Instagram .

  1. Ако искате да видите всички снимки, които са били запазени преди това, просто трябва да отворите Профила, след което да докоснете иконата за Запазени снимки или колекции .

2. Как да запазите снимки от Instagram чрез сайта Downloadgram

Следващият начин за тези от вас, които искат да запазят снимки от Instagram, е да използват специален сайт, наречен Downloadgram . Този метод наистина изисква помощта на други сайтове, но като положителна страна не е необходимо да инсталирате нови приложения, които могат да заемат място на вашия смартфон само за съхраняване на 1 снимка.

Чрез този сайт можете лесно да запазвате снимки и видеоклипове от Instagram на вашия смартфон . Ето урокът за запазване на снимки от Instagram с помощта на Downloadgram:

  1. Първото е да докоснете иконата с три вертикални точки над снимката на Instagram, която искате да запазите. След това изберете Copy Link .

  2. След това отворете браузър на вашия смартфон и отворете сайта downloadgram.com .

  3. Поставете или копирайте връзката към снимката на Instagram, която искате да запазите, след което щракнете върху Изтегляне .

  1. Изчакайте, докато зареждането приключи. След това ще се появи бутон за запазване на снимки от Instagram.

  2. Докоснете Изтегляне на изображение, за да запазите снимката на Instagram във вашия смартфон . След като изтеглянето приключи, снимката автоматично ще влезе във вашата галерия.

3. Как да запазите снимки от Instagram със снимка на екрана

Третият съвет за запазване на снимки от Instagram е да използвате функцията за скрийншот , която разбира се вече съществува на всички най- нови смартфони с Android.

За да можете да запазвате снимки по Instagram по този начин, стъпките са много лесни. Вижте следния кратък урок:

  1. Когато намерите готина снимка , просто запазете снимката на Instagram с екранна снимка . Всеки мобилен телефон има различен начин за правене на екранни снимки на смартфон .
  1. По-голямата част от пътя към екранна снимка на Android е чрез едновременно натискане на бутоните за сила на звука и захранването . Можете да пренаредите резултатите от екрана си и да коригирате размера на снимките в Instagram, които запазвате.

Ето как да запазите снимки от Instagram без допълнителни приложения от ApkVenue. Методът е лесен и практичен, нали? Не е нужно да се занимавате с изтегляне и инсталиране на други приложения.

Бъдете в крак с най-новата информация и новини от JalanTikus.com. Не забравяйте да споделите тази информация и новини с приятели, за да могат те също да получат нови знания.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Ilham Fariq Maulana