как да отворя акаунт в mi, който е забравил паролата

Не мога да отворя акаунт в Mi, защото съм забравил паролата? Объркан как да го върнете? Вижте тук стъпките за отваряне на акаунт в Mi, който е забравил паролата.

Забравихте паролата за акаунта си в Mi и е трудно да влезете в мобилния си телефон? Ако преживеете това, повярвайте, че не сте единственият, който го е преживял.

Току-що купих най-новия мобилен телефон Xiaomi и искате да влезете в стария акаунт на Mi? Или някога сте забравили акаунта си в Mi, въпреки че там има резервно копие на важни файлове?

Всъщност можете да създадете нов акаунт в Mi. Но това е толкова срамно, защото важните данни в стария ви акаунт просто ще изчезнат, въпреки че можете да върнете всичко това за по-малко от 5 минути.

Не се тревожете. Ако сте заседнали, защото сте забравили акаунта си в Mi и искате да го използвате отново, ApkVenue има мощен начин да заобиколите проблема със забравянето на паролата за акаунта си в Mi.

Какво представлява Mi Account, известен още като Mi Account?

Mi Account или Mi Account служи като „официална самоличност“ на вашия мобилен телефон Xiaomi, който има основната функция да бъде „защитник“ на мобилния телефон, който използвате.

Акаунтът Mi също се използва, за да се насладите на различните удобства и предимства от притежаването на мобилен телефон Xiaomi, а загубата на парола за акаунт в Xiaomi със сигурност не е добро нещо.

Няма да можете да използвате паролите на Mi Account за достъп до различни интересни и безплатни услуги от Xiaomi.

Следователно трябва да знаете как да проверите най-точния акаунт в Mi, така че акаунтът, който е забравил тази парола, да бъде върнат незабавно и да се върнете, за да се насладите на различни интересни съоръжения от Xiaomi.

Функции на Mi акаунта и защо трябва да има процес на проверка на Mi акаунта

Ако Apple има Apple ID, тогава Xiaomi има и специален потребителски акаунт на Xiaomi, наречен Mi Account.

Тъй като има много важна функция, когато създавате Mi акаунт, вие също трябва да потвърдите своя Mi акаунт, преди да можете да го използвате.

Строгата сигурност за този специален акаунт в Xiaomi не е без основание, този специален акаунт е полезен по различни начини и ето 3 от тях.

1. Синхронизиране на данни и възстановяване на архивиране

Xiaomi има облачна система, наречена MiCloud . Неговата функция е да съхранява данни и да обвинява данните ви в облака (възстановяване на резервно копие).

Така че, за да използвате съоръженията на MiCloud от Xiaomi, първо трябва да създадете Mi акаунт или Mi акаунт.

Така че, ако един ден искате да замените нов мобилен телефон Xiaomi, не е нужно да се притеснявате от преместването на данни! Просто влезте във вашия Mi / Mi акаунт!

Ето защо забравянето на паролата за акаунта на Mi означава забравяне на паролата за Mi Cloud.

2. Намиране на смартфони Xiaomi

Това също е много важно! Трябва да влезете и винаги да помните акаунта си в Xiaomi! Кой иска да загуби любимия мобилен телефон Xiaomi, за който съм мечтал?

Е, ако загубите Xiaomi и забравите акаунта си в Mi, това може да бъде много опасно. Възможността за тази загуба може да бъде сведена до минимум с функцията Mi акаунт на тази.

С активен Mi акаунт на вашия мобилен телефон Xiaomi можете да проследявате местонахождението на този мобилен телефон, когато той изведнъж излезе извън контрол.

Следователно, за тези, които забравят Mi акаунта или забравят паролата за Mi акаунта, трябва незабавно да опресните този акаунт.

3. Използване на Mi Message

Xiaomi също имаше приложения за чат за таблети, направени свои собствени! Казва се Mi Message! Пробвали ли сте?

Въпреки че не е толкова популярен, колкото други известни приложения за чат , различни вълнуващи форуми, които обсъждат мобилни телефони Xiaomi, са налични само в Mi Message, знаете ли!

Можете също да използвате тази специална функция за чат за потребители на мобилни телефони Xiaomi, ако акаунтът ви в Mi вече е в нормално състояние.

Как да възстановите забравената парола за акаунта Mi / Mi

Има два начина да получите или възстановите вашия акаунт в Mi или парола за Mi акаунт, а именно чрез мобилния си телефон, а също и компютър / лаптоп.

Тези два метода могат да бъдат еднакво ефективни, когато се използват като начин за проверка на Mi акаунти или проверка на Mi акаунти. С този метод забравянето на паролата на акаунта на Mi може да бъде разрешено незабавно.

Без повече шум, ето как да възстановите специален акаунт в Xiaomi, който е забравил паролата или е забравил акаунта в Mi.

Как да възстановите загубен акаунт в мобилен телефон

На първо място, ApkVenue ще ви каже как да възстановите забравената парола на вашия акаунт в Mi и как да я нулирате директно на вашия Android телефон. Вижте го !

 • Стъпка 1 - Влезте в менюто за настройки и отворете вашия акаунт Mi или Mi акаунт

 • Стъпка 2 - Изберете Забравена парола

 • Стъпка 3 - Въведете телефонния номер или имейл, който сте създали с вашия Mi / Mi акаунт

 • Стъпка 4 - Въведете кода на изображението, който се появява правилно

 • Стъпка 5 - По-късно ще има код за потвърждение, който ще бъде изпратен на вашия номер на мобилен телефон или имейл.

 • Стъпка 6 - Въведете кода за потвърждение, изпратен до вашия имейл акаунт или телефонен номер

 • Стъпка 7 - Готово! Сега вашият Mi акаунт или Mi акаунт се е върнал

Как да възстановите Lost Mi акаунт на компютър / лаптоп

Начинът за възстановяване на акаунта, който е забравил паролата за акаунта на Mi на лаптопа, е почти същият като този на мобилния телефон, просто трябва да отворите официалния сайт на Xiaomi, за да възстановите акаунта си в Mi.

 • Стъпка 1 - Въведете следния официален уебсайт на Xiaomi: //account.xiaomi.com/, след което щракнете върху раздела Забравена парола / Забравена парола
 • Стъпка 2 - Въведете имейл или мобилен номер, който сте регистрирали в Xiaomi
 • Стъпка 3 - Въведете кода в изображението, което се появява правилно.
 • Стъпка 4 - Ще има код за потвърждение, който ще бъде изпратен на вашия номер на мобилен телефон или имейл.
 • Стъпка 5 - Проверете телефонния номер, ако не е наличен изберете Не работи?
 • Стъпка 6 - Въведете кода, изпратен на вашия мобилен номер или имейл. Уверете се, че числата, които въвеждате, съвпадат.
 • Стъпка 7 - Ако е така, можете автоматично да създадете нова парола. Направете паролата възможно най-сигурна комбинацията от букви и цифри.

Това е лесен начин да върнете акаунта си в Mi на Xiaomi, че сте забравили паролата си или сте загубили.

Ако имате друг начин да възстановите паролата за акаунта на Xiaomi, не забравяйте да споделите в колоната за коментари, банда.

Надяваме се информацията, която ApkVenue сподели този път, да е полезна за всички вас и ще се видим отново в следващите статии.

Прочетете също статии за Xiaomi или други интересни статии от Naufal .