най-новият ранг на мобилните легенди през 2021 г.

Ranked Match е най-престижният режим в Mobile Legends. От Warrior до Mythic, ето списък с класациите на най-новия ранг на Mobile Legends 2021

Колко ранга и последователности има в Mobile Legends? Джака е сигурен, че все още има много от вас, които все още са объркани относно реда на ранга на Mobile Legends .

Мобилни легенди: Bang Bang все още доминира като една от най -добрите и популярни мобилни MOBA игри в Индонезия днес.

Първо издадена през 2016 г. от разработчика Moonton, Mobile Legends досега е получила общо изтегляния от над 100 милиона пъти, знаете ли!

За да знаете, в момента Mobile Legends има 7 основни нива на ранг и под-ранг, което е може би най-престижното заглавие в тази Android MOBA игра.

О, да, започвайки сезон 14 през 2019 г., настъпиха и редица промени, особено за бандата Mythic rank .

Е, нека не пропускате информацията, този път Джейк ще прегледа пълния списък от порядъка на ранга Mobile Legends 2021 . Любопитен? Хайде, вижте пълния преглед на ApkVenue по-долу!

1. Воин

Първият път, когато играете Mobile Legends, веднага ще получите ранг на Warrior . Ако сте усърдни в натискането , не е невъзможно да можете да проникнете до най -високия ранг на ML, знаете ли.

Warrior е първото ниво на Mobile Legends, което играете в режим Ranked Match. Когато играете за първи път, трябва да попитате на какво ниво можете да започнете ранга на Mobile Legend, нали?

За да получите достъп до Ranked Match, поне трябва да сте на ниво 8 и да имате поне 5 героя. Ако е изпълнено, режимът ML ранг ще се отвори автоматично.

Rank Warrior има нива, вариращи от Warrior III до Warrior I с три звезди, за да преминете към следващия ранг . Спокойно, при този ранг няма да изпитате намаление на звездата, ако загубите.

Когато рейтингът на Mobile Legends бъде нулиран , тези от вас, които все още са на ниво Mobile Legends, ще получат награда под формата на 1x Fragment Skin Premium , 1000 бойни точки и 100 билета .

2. Елитна

След като успешно повишите своя ML ранг от ниво Warrior, вие ще играете на ниво Elite . Точно както преди, вие ще получите три нива, вариращи от Елит III - Elite аз .

Разликата е, че трябва да съберете 4 звезди, за да можете да преминете към следващия ранг . Е, като се започне с този ранг , ако загубите, вашата звезда ще намалее, банда.

След като завършите сезона в този ранг , ще получите 3x Fragment Skin Premium , 2000 бойни точки и 200 билета .

Предложението на ApkVenue, опитайте се да съберете възможно най-много фрагменти, за да можете да закупите най-готините скинове на Mobile Legends, налични в Fragment Shop.

3. Учителю

Тогава в майсторския ранг, може би ще имате затруднения с получаването на звезди, защото средната среща ще бъде последвана от реални играчи, а не срещу ботове като Warrior и Elite.

Самият Master Rank има четири нива, а именно Master IV - Master I с по 4 звезди във всяко ниво .

За тези от вас, които са стигнали до този ранг в Mobile Legends, имате право на ексклузивни скинове за сезон , 4000 бойни точки и 300 билета .

4. гросмайстор

Гарантирано ще бъде още по-трудно, тук! В ранга на гросмайстор ще се срещне пет нива, вариращи от Grandmaster V - Grandmaster аз .

Всъщност, за да можете да се изкачите до следващото ниво , има 5 звезди, известни още като победи, които първо трябва да спечелите. По-предизвикателно, нали?

Тъй като това започва да се чувства трудно, много да избират също изневерява пътя с помощта на Mobile Legends мамят , така че те могат да стигнат до най-високото ML ранг по-бързо , банда.

Наградите, дадени за ранга на Grandmaster , също са доста примамливи, а именно Ексклузивни скинове на сезона , 7000 бойни точки и 600 билета .

5. Епичен

Започвайки от Epic rank , вие ще стартирате системата Draft Pick , където ще бъде зададен изборът на всеки герой преди започване на мача.

С тази система двата отбора няма да имат един и същ герой и ще има четирима герои, които са забранени във всеки мач, банда.

Epic Rank се състои от пет нива, а именно Epic V - Epic I с пет звезди на всяко ниво .

В края на сезона, ще получите Сезон Exclusive Skins , 12000 бойни точки и 1000 Билети ако все още сте заседнали в тази "зелена мъх" от първи ред .

6. Легенда

В началото на пускането на тази игра MOBA, легендарният ранг наистина беше най -високият ранг по това време, банда. Обаче през 2021 г. историята вече е различна!

Място Legend се нарежда на трето най-висок ранг в Мобилни Legends. В този ML ниво трябва да преминете Legend V - Legend I с по пет звезди.

Тъй като сте влезли в по-професионалното ниво на ML ранг , враговете, които срещате, са гарантирани добри. Така че, не забравяйте да изберете комбинирания болен ML герой, за да можете да спечелите.

В края на сезона има награди, които ще получите, когато достигнете този ранг , а именно Ексклузивни скинове на сезона , 20000 бойни точки и 1500 билета .

7. Митична

Mythic Mobile Legends е един от най-трудните класи в тази игра. Ако сте достигнали този ранг , със сигурност ще бъдете много горди, а?

За разлика от преди, започвайки сезон 14, митичният ранг претърпя промяна в схемата, така че беше разделен на пет нива. На първи ред , има нива, които трябва да преминат, за митичен V - Mythic аз .

Системата за точкуване не използва звезди, а точки, наречени Mythic Points, които ще се увеличават и намаляват в зависимост от това дали печелите или губите в мача.

Първият път, когато достигнете този ранг , ще бъдете изправени пред мач за разположение, който се състои от 10 мача, за да определите позицията си в митичния ранг .

По-късно, когато играете в ранг режим , не е невъзможно често да срещате професионални играчи с готини имена на отбори, които са доста популярни.

В края на сезона в ранг Mobile Legends Mtyhic ще получите Skin Exclusive Season , Expression Mythic , 20000 Battle Point и 1500 Ticket .

8. Митична слава

И накрая, можете също да надстроите до Mythical Glory Mobile Legends, които вече можете да получите лесно, стига общите ви митични точки да достигнат 600 точки или повече.

За да стане още по-хладно, не забравяйте да увеличите коефициента на печалба на ML героите, Добре! Така че по време на избора на чернови можете да покажете WR на съотборниците си.

Готиното е, че вие ​​също имате възможност да влезете в класацията , стига да имате по-голям брой Mythic Points от вашите конкуренти, банда.

И така, кога вашият псевдоним Mobile Legends ще се появи на световната класация ?

Е, това е пълен списък на най-новите мобилни устройства Легенди ранг последователности , започвайки от Warrior да Glorious Mythic с нови регулации в началото на този сезон 14.

Какъв ранг си достигнал сам ? Сигурен ли си, че не искаш да бъдеш с Джака? Не забравяйте да напишете своя псевдоним в колоната за коментари по-долу!

Прочетете също статии за Mobile Legends или други интересни статии от Рейналди Манасе .