21 най-нови корейски драми за септември 2020 г.

Коя е най-новата корейска драма през септември? Хайде, вижте пълния списък с най-новия и най-добър дракор за 2020 г. тук!

Последната корейска драма определено е най-очакваната от вас корейски фенове, нали?

Е, въпреки че в момента пандемията на вируса Corona все още е ендемична в редица страни, изглежда това състояние не пречи на създателите на филми да пуснат някои от най-новите корейски драматични заглавия, знаете ли!

Изпъстрени с опаси, които ви карат да се чувствате горещи, какво мислите, а, списък с най-новите корейски драми от 2020 г., които са интересни за гледане? Доминират ли корейските романтични комедии?

За тези от вас, които го чакат дълго време, тук Jaka е подготвил списък с най-новата корейска драма 2020 с индо суб , който трябва да гледате. Готов?

Последни и най-добри препоръки на Drakor 2020 Indo Sub

Корейската драма, известна още като Дракор, е едно от предаванията, предпочитано от много индонезийци. Особено за вас момичета, нали?

Всеки месец определено излизат нови корейски драми, включително по време на пандемия като сега. За тези от вас, които искат да гледат, тук ApkVenue дава препоръки за най-новите корейски драми, които си струва да се гледат през 2020 г.

Няма нужда да се бъркате! Яка също е завършил конспекта и трейлъра . Любопитен? Хайде, вижте изцяло!

Списък на последните корейски драми, излъчвани през септември 2020 г.

Навлизайки в началото на септември 2020 г., се оказва, че вече има много текущи корейски драматични заглавия, които можете да започнете да гледате, банда.

Любопитно е да разберете кои са последните корейски драми, които се излъчват този месец? Ето пълния списък.

1. Любовна революция

Първо, това е най-корейски драма Love Revolution , който се излъчва от 1 септември на най iQIYI drakor стрийминг платформа .

Представяйки историята в 30 епизода с продължителност 22 минути, Love Revolution предлага любовната история на двойката Гонг Джуо Йънг (Парк Джи Хун) и Уанг Джа Рим (Лий Руби), които все още са в гимназията.

Самата любовна революция е корейска драма, адаптирана от уебсайт със същото заглавие, публикуван през 2013 г.

Информация Любовна революция
На живо 1 септември - TBA
Епизод 30 епизода
Жанр Романтика, комедия, драма, училище
Директор Seo Joo Wan
В ролите * Парк Джи Хун (Gong Juoo Young)


* Ким Йънг Хун (Lee Kyung Woo)

Излъчване iQIYI


Четвъртък 17:00 ч. KST

2. Do Do Sol Sol La La Sol

По план трябваше да се излъчи през август, драмата Do Do Sol Sol La La Sol най-накрая официално излезе на платформата Netflix този септември.

Драмата с участието на Go Ara и Lee Jae Wook разказва историята на Goo Ra Ra (Go Ara) , пианист, който някога е фалирал.

От друга страна, Sun Woo Jun (Lee Jae Wook) е описан като човек, който не се интересува какво казват другите хора за него.

Един ден двамата случайно се срещнали в академията по пиано в село, което промени живота им. Какво се случи? По-добре е просто да гледате последната корейска драма от септември 2020 г. по тази.

Информация Do Do Sol Sol La La Sol
На живо Септември 2020 г.
Епизод 16 епизода
Жанр Романтика, комедия
Директор Ким Мин-Кионг
В ролите * Go Ara (Goo Ra-Ra)


* Ким Джо-Хун (Ча Юн-Сок)

Излъчване KBS2

3. лъжа след лъжа (лъжи лъжи)

Носещ жанра трилър „ Lie After Lie” или известен също като „ Lies of Lies“, това може да е алтернатива на други скорошни корейски драми, които е жалко да пропуснете.

Създадена по указание на режисьора Ким Чонг Куон, „Lie After Lie“ следва историята на пътуването на Ji Eun Soo (Lee Yu Ri), която е обвинена, че е убиец на съпруга си и хвърлена в затвора.

Това не спря дотук, страданията на Ън Су продължиха, когато тя трябваше да се преструва, че е влюбена в репортер на име Канг Джи Мин (Йон Йон Хун), за да си върне дъщеря.

О, да, ако искате да гледате най-новата корейска драма с Indo sub, можете да го гледате на платформата за стрийминг на Viu, банда.

Информация Лъжа след лъжа (лъжи лъжи)
На живо 4 септември 2020 г. - TBA
Епизод TBA
Жанр Трилър, съспенс
Директор Ким Jeong-Kwon
В ролите * Лий Ю-Ри (Джи Ън-Су)


* Лий Ил-Хва (Ким Хо-Ран)

Излъчване Канал А


Петък - събота 22:50 ч. KST

4. Запис на младостта

С участието на редица известни корейски актьори, Record of Youth разказва за борбите на група млади хора в моделната индустрия.

Sa Hye Joon (Park Bo Gum) е един от тях, който неуморно работи, за да сбъдне мечтата си като актьор.

Междувременно неговият приятел от детството, Уон Хе Хио (Byeon Woo Seok) също е модел, който иска да се впусне в актьорско майсторство.

Разликата във фона и икономическия статус на двамата със сигурност предоставя различни възможности. Но дали са в състояние да сбъднат мечтите си?

Информация Запис на младостта
На живо 7 септември 2020 г. - TBA
Епизод 16 епизода
Жанр Романтика, драма
Директор Ан Гил-Хо
В ролите * Парк Бо-Гум (Sa Hye-Jun)


* Byeon Woo-Seok (Won Hae-Hyo)

Излъчване tvN


Понеделник - вторник, 9:00 ч. KST

5. Повече от приятели

Започвайки да се излъчва по канала JTBC на 18 септември 2020 г., More Than Friends е следващата корейска драма през 2020 г., която е интересна за вас, банда.

Тази романтична комедийна жанрова драма повдига темата за приятелската зона, която е много свързана с ежедневието.

С участието на поредица от известни корейски идоли и актьори като Ong Seong Woo ex-Wanna One, Shin Ye Eun, Ahn Eun Ji и други, Drakor More Than Friends ще бъде представен в 16 епизода.

Информация Повече от приятели
На живо 18 септември 2020 г. - TBA
Епизод 16 епизода
Жанр Комедия, романтика, драма
Директор Чой Сун Бум
В ролите * Ong Seong-Wu (Lee Soo)


* Ким Донг-Джун (На Джун-Су)

Излъчване JTBC


Петък - събота 22:50 ч. KST

6. Досиетата на училищната медицинска сестра

Е, ако тази може да е опция за тези от вас, които обичат свръхестествените корейски драми, банда!

Адаптиран от романа на Чунг Серанг, „Файловете на училищната медицинска сестра“ разказва историята на медицинска сестра на име Ан Ън Янг (Юнг Ю-ми), която има способността да вижда свръхестествени същества.

Поради многото смущения, които изпитваше по време на работа, Ън-млад се интересуваше от разрешаването на мистерията с помощта на китайски учител на име Хонг Ин-пио (Нам Джо-хюк) .

Информация Досиетата на училищната медицинска сестра
На живо 25 септември 2020 г. - TBA
Епизод TBA
Жанр Фантазия, комедия
Директор Лий Кьонг-Ми
В ролите * Jung Yu-Mi (Eun-Young)


* Yoo Teo (учител по английски)

Излъчване Нетфликс

7. Зомби детектив

Отегчени от романтични корейски драми като тази? Ако е така, можете да опитате да гледате най-новата корейска драма за зомбита, наречена Zombie Detective .

Планирано да се излъчи на 21 септември по канала KBS2, детективът Зомби разказва пътуването на детектив на име Ким Му Йънг (Чпи Джин Хюк) в търсене на истината в миналото си.

Самият Му Мунг всъщност е зомби през последните две години и все още се опитва да намери отговори на случилото се с него.

Информация Зомби детектив
На живо 21 септември 2020 г. - TBA
Епизод TBA
Жанр Фантазия, комедия
Директор Шим Дже-Хюн
В ролите * Чой Джин-Хюк (Ким Му-Йънг)


* Tae Hang-Ho (Lee Sung-Rok)

Излъчване KBS2


Понеделник - вторник 21:30 ч. KST

Списък на най-новите и най-добрите корейски драми 2020

Е, ако горният списък е списък с най-новите корейски драми, излъчени през септември, този път ApkVenue разполага и с поредица от най-новите и най-добрите корейски драми, които са не по-малко интересни.

Преди да гледате най-новата корейска драма септември 2020 г., по-добре е да гледате следните препоръки за най-новия и най-добър дракор, банда!

1. Добре е да не си добре

С участието на Ким Су Хюн и Со Йе Джи „Добре е да не бъде добре“ е най-новата корейска драма, чиято премиера е на 20 юни.

Тази драма е за здравен работник на име Мун Канг Тае (Ким Су Хюн), който никога няма време да има връзка с никого.

Междувременно има и Go Moon Young (Seo Ye Ji) , писател на книги, който страда от психично разстройство. Какво ще кажете за продължението на тяхната история, а?

Информация Добре е да не си добре
На живо 20 юни - 9 август 2020 г.
Епизод TBA
Жанр Романтика
Директор Парк Шин-У
В ролите * Ким Су-Хюн (Мун Канг-Тае)


* О Юнг-Се (Moon Sang-Tae)

Излъчване tvN


Събота и неделя 21:00 ч. KST

2. В пръстена

Излъчен на 1 юли, „ На ринга“ е драма, която се върти около живота на офис хора. Тази последна корейска драма се излъчва всяка сряда и четвъртък по канала KBS2.

Тази корейска драма, известна още като Memorials , разказва историята на Goo Se-ra (Nana) , държавен служител, който често се намесва в проблемите на други хора.

Той беше замесен в проблемите на хората, подаваше жалби, предоставяше решения, дори намираше любов в местната областна служба, банди.

Заглавие В пръстена
На живо 1 юли - 20 август 2020 г.
Епизод 32
Жанр Романтика, комедия
Директор Hwang Seung-Ki
В ролите * Нана (Коо Се-Ра)


* Yoo Da-In (Yoon Hee-Soo)

Излъчване KBS2


Сряда и четвъртък 21:30 ч. KST

3. Добрият детектив

Последната корейска драма „Добрият детектив “ разказва за двама детективи с различни личности, които работят заедно, за да издирят престъпници и да разкрият тяхната гнилост.

Историята се фокусира върху Канг До-чанг (Son Hyun-jo) , детектив, който има 18-годишен опит в работата с колеги от екипа на Crime Crime.

Междувременно О Джи-Хьок (Джанг Сунг-джо) играе елитен детектив, който наследява редица съдби. Той се опитва да разкрие дела за престъпления, използвайки своята проницателност.

Заглавие Добрият детектив
На живо 6 юли 2020 г. - TBA
Епизод TBA
Жанр Престъпление
Директор Джо Нам-Кук
В ролите * Son Hyun-Joo (Kang Do-Chang)


* Лий Илайджа (Джин Со-Кюнг)

Излъчване JTBC


Понеделник и вторник 21:30 ч. KST

4. Беше ли любов?

Следващата препоръка за корейска драма 2020 е Was It Love? . Тази драма разказва историята на Нох Ае-джунг (Song Ji-hyo) , самотна майка, която работи като продуцент във филмова компания.

Докато се отказва от любовта, изведнъж той се среща с 4 мъже, които се появяват в живота му и му дават обич.

Присъствието на четиримата мъже също донесе промени в любовния й живот след 14 години от любовната й история без страст. Само за да разберете какво се случва, просто гледайте тази корейска драма!

Заглавие Беше ли любов?
На живо 8 юли 2020 г. - TBA
Епизод TBA
Жанр Романтика
Директор Ким До-Хюнг
В ролите * Song Ji-Hyo (No Ae-Jung)


* Song Jong-Ho (Ryu Jin)

Излъчване JTBC


Сряда и четвъртък 21:30 ч. KST

5. Mystic Pop-Up Bar

Адаптиран от популярен уеб уют, Mystic Pop-Up Bar е една от най-новите корейски драми, която се излъчва от 20 май на стрийминг платформата Netflix.

Тази драма разказва за 500-годишна жена на име Wol Ju (Hwang Jung Eun) , собственик на мистериозен бар, който има намусен характер.

За да остане жива, на Wol Joo се дава мисия да решава проблемите на 10 хиляди различни хора, за да не изчезне и да не падне в ада.

За да завърши мисията си, Wol Joo е подпомаган от своите помощници, а именно Gui (Choi Won Young), а също и Han Kang Bae (Yook Sung Jae) .

Информация Изскачащ бар Mystic
На живо 20 май - 25 юни 2020 г.
Епизод 12 епизода
Жанр Драма, фентъзи, мистерия
Директор Jeon Chang-Geun
В ролите * Hwang Jung-Eum (Wol-Ju)


* Choi Won-Young (мениджър Gwi)

Излъчване tvN


Сряда и четвъртък 21:30 ч. KST

6. О, бебе мое

Източник на снимки: Kdrama Zone (Oh My Baby е последната корейска драма с участието на Джанг Нара).

Търсите ли най-новите романтични корейски драматични заглавия? Ако е така, можете да гледате дракора, озаглавен „ О, бебе мое“, чиято премиера беше по телевизионния канал на 13 май, банда.

Драмата, с участието на Джанг Нара, разказва за Джанг Ха Ри (Джанг Нара) , 39-годишна хвърчилка, която работи като заместник-мениджър във фирма за списания за родители , The Baby.

Джанг Ха Ри, който се е отказал от намирането на любов, камо ли да се ожени, един ден се забърква едновременно с трима мъже с различен живот.

Информация О, скъпа
На живо 13 май - 2 юли 2020 г.
Епизод 16 епизода
Жанр Драма, романтика
Директор Нам Ки-Хун
В ролите * Джанг На-Ра (Джанг Ха-Ри)


* Парк Бьонг-Ън (Йон Дже-Йънг)

Излъчване tvN


Сряда и четвъртък 22:50 ч. KST

7. Механик на душата

Следващият списък с най-новите корейски драми, които не бива да пропускате, е Soul Mechanic или известен също като Fix You .

Драмата, която се излъчва на мястото на слота Drakor Meow: The Secret Boy по канала KBS2, има медицинска тема, включваща истории за психиатри и техните пациенти.

Лий Ши Джун (Шин Ха Кюнг) е психиатър, който има много права личност. Междувременно Han Woo Joo (Jung So Min) е музикална актриса, която помага на пациентите чрез своята актьорска игра.

Информация Механик на душата
На живо 6 май - 25 юни 2020 г.
Епизод 32 епизода
Жанр Драма, романтика
Директор Йо Хюн-Ки
В ролите * Шин Ха-Кюн (Лий Ши-Джун)


* Парк Йе-Джин (Джи Йънг-Уон)

Излъчване tvN


Сряда и четвъртък 22:00 ч. KST

8. Backstreet Rookie

Следва най-новата корейска драма на Джи Чанг Уок, озаглавена Backstreet Rookie, която се излъчва на 12 юни, банда.

Тази драма разказва историята на романс между красив собственик на магазина на име Чой Дае Хюн (Джи Чанг Уук) и служител на непълно работно време на име Юнг Сает Байол (Ким Ю Юнг) .

Очевидно Jung Saet Byeol е женска фигура, към която Dae Hyung се обърна преди 4 години. Тогава, как е продължението на тяхната история?

Информация Новобранец от Backstreet
На живо 12 юни - TBA
Епизод 16 епизода
Жанр Романтика
Директор Lee Myung-Woo
В ролите * Ji Chang-Wook (Choi Dae-Hyun)


* Правете Sang-Woo (Jo Seung-Joon)

Излъчване tvN


Петък и събота 22:00 ч. KST

9. Здравей, чао, мамо!

Източник на снимки: Magic Pocket (Здравей, мамо! Една от най-добрите нови корейски драми за 2020 г., които заслужаваш да гледаш)

Замяна на драмата Crash Landing On You в tvN канал, Здравей, мамо! така че една от препоръките за най-новата корейска драма 2020, която заслужавате да гледате, банда.

Тази драма разказва историята на Ча Ю Ри (Ким Те Хи) , майка, която загина в трагичен инцидент, който й се случи преди 5 години.

Един ден на призрака на Ю Ри се дава възможност да се върне при детето си и съпруга си за 49 дни. Когато обаче се случи този момент, Ю Ри установи, че съпругът й се е оженил повторно.

Информация Здравей, чао, мамо!
На живо 22 февруари - 22 април 2020 г.
Епизод 16 епизода
Жанр Драма
Директор Йо Дже-Уон
В ролите * Ким Те-Хи (Ча Ю-Ри)


* Go Bo-Gyeol (Oh Min-Jung)

Излъчване tvN


Събота и неделя 21:00 ч. KST

10. Болничен плейлист

След това има корейска драма за лекарите, озаглавена Болничен плейлист, която се превърна в тема за разговори сред любителите на Дракор.

Последният комедиен жанр на корейската драма 2020 разказва историята за приятелството на петима лекари, които са били установени от дълго време, дори когато те са постъпили в медицинското училище едва преди 20 години.

Уникално, Ik Jun (Jo Sung Suk), Jeong Won (Yoo Yeon), Song Hwa (Jeon Mi do), Jun Wan (Jung Kyung Ho) и Seok Hyeong (Kim Dae Myung) дори могат да си четат мислите един на друг само чрез поглед .

Информация Болничен плейлист
На живо 12 март - 28 май 2020 г.
Епизод 12 епизода
Жанр Драма


Комедия

Директор Шин Уон-Хо
В ролите * Чо Юнг-Сок (Лий Ик-Юн)


* Jung Kyoung-Ho (Ким Джун-Уан)

Излъчване tvN


Четвъртък 21:00 ч. KST

11. Намери ме в паметта си

Съчетавайки драма, фентъзи и романтични жанрове в едно, Намери ме в твоята красота може да бъде друга алтернатива за тези от вас, които търсят най-новата драма 2020, банда.

Тази драма разказва историята на двама души с различни съдби, Лий Юнг Хун (Ким Даун Уук) и Йео Ха Джин (Мун Га Йънг) , които се влюбват един в друг, след като двамата се срещнат.

Лий Юнг Хун е известен читател на новини в Корея, който има хипертимезия , състояние, което му позволява да си спомня подробно събитията.

От друга страна, Йо Ха Джин всъщност страда от рядко състояние, при което често забравя най-важните моменти и спомени от миналото си.

Информация Намери ме в паметта си
На живо 18 март - 7 май 2020 г.
Епизод 32 епизода
Жанр Романтика


Фантазия

Директор О, Хюн-Джонг
В ролите * Ким Донг Ук (Лий Юнг-Хун)


* Мун Ка-Йънг (Йо Ха-Джин)

Излъчване MBC


Сряда и четвъртък 21:00 ч. KST

12. Никой не знае

Следващата последна драма, която заслужавате да гледате, е „ Никой не знае“ . Тази драма замества излъчването на романтичния доктор 2 по телевизионния канал SBS, банда.

Режисиран от режисьора Лий Юнг Хейм, тази трилър драма разказва историята на детектив на име Ча Янг Джин (Ким Сео Хюнг), който губи най-добрия си приятел от сериен убиец.

19 години след инцидента фигурата на серийния убиец се появява отново, което кара Младия Джин да реши да го хване със собствените си ръце.

Информация Никой не знае
На живо 2 март - 21 април 2020 г.
Епизод 16 епизода
Жанр Престъпление


Мистерия

Директор Лий Юнг-Хеймън
В ролите * Ким Со-Хюнг (Ча Йънг-Джин)


* Парк Хун (Baek Sang-Ho)

Излъчване SBS


Понеделник и вторник 22:00 ч. KST

13. Кралят: Вечният монарх

Снимката е предоставена с любезното съдействие на: Азиатска драматична библия (последната корейска драма „Кралят: Вечният монарх“ през 2020 г. ще бъде излъчена на 17 април)

Е, ако този е подходящ за вас, които търсите най-новата корейска драма на Лий Мин Хо, банда. The King: Eternal Monarch е една от най-новите драми, излъчени от 17 април.

Тази драма разказва историята на корейски император на име Лий Гон (Lee Min Ho) . Той се опитва да затвори вратата към паралелния свят, отворен от демон, пуснат в човешкия свят.

Междувременно детектив на име Jung Tae Eul (Kim Go Eun) се опитва да защити много хора, включително някой, когото обича.

Информация Кралят: Вечният монарх
На живо 17 април - 6 юни 2020 г.
Епизод 16 епизода
Жанр Фантазия


Романтика

Директор Baek Sang-Hoon
В ролите * Лий Мин-Хо (Лий Гон)


* Woo Do-Hwan (Jo Young)

Излъчване SBS


Петък и събота 22:00 ч. KST

14. Светът на женените

Източник на снимки: K-Drama Teaser (Светът на женените е една от най-добрите нови корейски драми на всички времена).

Освен това има най-новата корейска драма 2020 с висок рейтинг „Светът на женените“, която може да бъде опция за тези от вас, които търсят корейски драми с немонотонен сюжет.

Тази драма за аферата разказва за живота на Джи Сун У (Ким Хи Ае) , страхотен лекар и съпруга й Лий Те О (Парк Хе Джун), който е известен режисьор.

След като е бил благословен с умно дете на име Джеон Джин Со (Лий Джун-Йънг) , Сън У чувства, че животът му е много съвършен и щастлив.

Тази ситуация обаче се промени внезапно, когато Джи Сун Ву разбра, че съпругът й я е изневерил. Гледането на последната корейска драма гарантирано ще ви накара да се почувствате луди!

Информация Светът на женените
На живо 27 март - 16 май 2020 г.
Епизод 16 епизода
Жанр Драма


романтика

Директор Мо Уан-Ил
В ролите * Ким Хи-Ае (Джи Сун-У)


* Jeon Jin-Seo (Lee Joon-Young)

Излъчване JTBC


Петък и събота 22:50 ч. KST

ВИЖТЕ СТАТИИ

Е, това е препоръката за най-новите и най- актуализирани корейски драми до септември 2020 г. от Jaka. Дракор винаги представя вълнуващи истории и е различен от историите, които са съществували.

Можете, ако обичате да гледате филми. Но помнете, не гледайте драматични маратони, докато не забравите времето, банда! Приятно гледане!

Прочетете също статии за корейски драми или други интересни статии от Даниел Кахяди