изтегляне игра настойник без корен

Знаете ли как да използвате играта guardian no root? Този път ApkVenue обсъди как да използвате играта Guardian без root и със сигурност без да е сложно за вас.

Знаете ли вече как да използвате пазителите на игри за игри на вашия Android телефон?

За вас, които искат просто прищявка, там знаят как да проникна игри за Android, използвайки приложение, наречено игра Guardian . Това приложение гарантирано ще ви улесни да получите най-висок резултат в играта.

В тази статия ApkVenue ще сподели как да изтеглите и използвате Game Guardian No Root, за да изневерите на любимата си игра за Android.

Как са стъпките? Вижте подробностите по-долу, банда!

Последната версия на Game Guardian No Root 2020

Game Guardian е приложение за измама, което можете да използвате на мобилен телефон с Android. Въпреки че е незаконно, всъщност това приложение се използва от много геймъри, знаете ли.

По принцип Game Guardian работи, като ** променя вътрешната структура ** на играта, като променя стойностите според това, което потребителят иска .

Например стойността на HP (кръв) във вашата игра е 100 точки. С Game Guardian можете да го промените на 999 или друга стойност, която искате.

Освен да промените стойността на HP, можете също да промените стойността или броя на елементите в инвентара на играта си. Можете също да промените количеството злато или пари в играта, която имате.

Има и функция за ускоряване на процеса в играта. Да предположим, че трябва да изчакате известно време, за да надстроите кметството в CoC. С Game Guardian можете незабавно да завършите процеса.

Game Guardian всъщност е предназначен за вкоренени телефони с Android. Оказва се обаче, че има трик да се използва Game Guardian без Root, банда.

Как да използвам Game Guardian No Root

Въоръжени с тази версия на приложението Game Guardian , можете да хакнете игри с Android, без да се налага да отваряте root достъп на вашия Android смартфон .

Но все още има хора, които са объркани как да го използват, знаете ли! Този път ApkVenue ще има пълен преглед, започвайки от инсталирането до това как да използвате Game Guardian на вашия смартфон .

Всъщност можете също да мамите Higg Domino Game Guardian. Има и мамят Game Guardian FF

Note:


Jaka tidak menanggung segala risiko dari penggunaan aplikasi cheat dan hack game Android ini. Do It with Your Own Risk~

Стъпка 1 - Изтеглете Game Guardian & Parallel Space

 • Преди всичко изтеглете и инсталирайте най- новите приложения Game Guardian и Parallel Space, които поддържат Game Guardian.

 • Можете да го изтеглите на връзката по-долу:

Инструменти за разработчици на приложения Game Guardian ИЗТЕГЛЯНЕ Инструменти за разработчици на приложения Parallel Space ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2 - Инсталирайте HW / SW Game Guardian

 • Ако е така, ще намерите две приложения на Game Guardian HW и SW заедно с Parallel Space.

 • Докоснете едно от приложенията на Game Guardian и то ще се преинсталира. Изчакайте, докато процесът стартира на 100%.

Стъпка 3 - Дайте разрешение за достъп

 • След това, след като приложението Game Guardian с произволно име е готово за инсталиране, не забравяйте да активирате разрешението за инсталиране на приложения, които не са разпознати по-долу.

 • Върнете се с бутона Назад и докоснете Инсталиране, за да започнете инсталацията.

Стъпка 4 - Деинсталирайте част

 • Тъй като стъпката на инсталиране ще добави до 4 нови приложения на Game Guardian, трябва да деинсталирате останалите с стъпки като тази.

Стъпка 5 - Избор на режим без корен

 • Всичко, което трябва да направите, е да изберете режима на работа без корени или ако използвате английски, това е пазител на играта без корен, за да използвате Game Guardian без корен.

 • По-късно ще се появи известие за използване на приложения за виртуално пространство, като Parallel Space. Към този момент стъпките за инсталиране на Game Guardian са завършени.

Стъпка 6 - Достъп до паралелно пространство

 • Отворете приложението Parallel Space, което поддържа Game Guardian по-рано.

 • След това не забравяйте да добавите приложението Game Guardian заедно с играта, която искате да мамят , ApkVenue използва мобилни Легенди като пример.

Стъпка 7 - Отворете Game Guardian

 • Когато приключи, дисплеят ще бъде такъв. Отворете приложението Game Guardian само чрез паралелна пространство и, ако е налице изскачащ екран след това просто натиснете OK .

Стъпка 8 - Активиране на плаваща икона

 • След това ще се появи страницата Game Guardian заедно с инсталираната версия. За да стартирате плаващата икона , просто натиснете бутона Старт .

Стъпка 9 - Започнете да играете играта

 • Подобно на Game Guardian, можете да отваряте само игри , които са добавени към Parallel Space.

 • Както ApkVenue каза преди, вие притежавате риска да използвате това измамно приложение, банда, ако то бъде открито от сървъра на играта, акаунтът ви може да бъде деактивиран.

 • Ако сте готови за рисковете, просто отворете желаната игра чрез приложението за паралелно пространство.

Стъпка 10 - Въведете скрипта

 • За да започнете да го използвате, всичко, което трябва да направите, е да докоснете плаващата икона на Game Guardian и тук просто трябва да въведете скрипта, който сте изтеглили във вътрешната памет.
 • Въведете стойността, която искате да замените като злато, диаманти и други елементи, които имат номинална стойност, след което изпълнете скрипта .

Отстраняване на неизправности: Защо плаващата икона на Game Guardian често липсва?

Ако плаващата икона на Game Guardian изчезне , трябва само да отворите „Последни приложения“ и да се върнете в приложението. Натиснете Старт, за да активирате отново и да се върнете в играта, за да продължите. Наистина лесно, нали?

В действителност, този проблем се дължи на пълното RAM памет, тъй като работи на три приложения едновременно, Game Guardian, Parallel пространство и Mobile Легенди момчета .

Затова се препоръчва да почистите RAM на Android, преди да използвате Game Guardian без root.

Рискове от използването на Game Guardian No Root

Може би се интересувате от различните мами, предлагани от Game Guardian. Въпреки това, чрез измама в играта, има отрицателно въздействие, което ще получите.

Един от рисковете от използването на мами е, че вашият мобилен телефон може да получи вирус . Трябва да знаете, че разработчиците на измамни приложения често промъкват вируси или злонамерен софтуер в приложението.

Един от начините да избегнете вируси е да не изтегляте измамите изобщо и да използвате надежден антивирус на вашия Android телефон.

Като не използвате мами, вие също ще бъдете свободни да бъдете забранени или блокирани от играта. Тези от вас, които са хванати да използват мачове по време на игра, също са изложени на риск да бъдат докладвани от други играчи.

Разработчиците на мобилни игри също ни напомнят, че няма толерантност към играчите, които са хванати в измама . Вашият акаунт може да бъде забранен за постоянно, банда.

Играта с помощта на мами също вреди както на играча, така и на самата игра. Играта няма да бъде забавна, ако в нея има много измамници.

Ако харесвате една игра, няма ли да е по-забавно да играете честно и да се наслаждавате на предизвикателствата на играта?

Това са няколко стъпки от инсталирането до това как да използвате Game Guardian без root за вашия Android смартфон . Как тренирахте вече?

За съжаление, от експериментите, които ApkVenue е направил, повечето игри за Android са защитили приложението от Game Guardian, което прави невъзможно да бъде измамен .

Можете също така да потърсите други уроци за използване на това приложение, които са достъпни в интернет, знаете ли . Успех и късмет!

Прочетете също статии за Cheats или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .