как да направя портал в minecraft, пълен със снимки!

Как да си направим портал в Minecraft, като се започне от портала Nether, End Portal и дори портала Aether!

Голям фен ли сте на игрите на Minecraft ? В играта Minecraft можете да отидете на приключение или просто да проектирате страхотни къщи и сгради .

Със сигурност знаете, че светът в Minecraft не е просто Overworld или просто обикновен свят. За да посетите този свят, имате нужда от специален портал, за да стигнете до него.

Проблемът е, как да се направи портал на Minecraft в режим на оцеляване е много трудно, особено за намиране на необходимите материали. Ако е в творчески режим , така или иначе, просто го направете, банда.

За да не се притеснявате да търсите начини да направите портал в Minecraft , ApkVenue ще ви каже изцяло и със снимки, за да го улесни.

Как да си направя портал в Minecraft 2020

По принцип има 3 портала, които можете да създадете в тази най-добра игра с отворен свят, sanbox. Тези портали ще ви отведат в нов свят с нови тълпи и плячка .

Трите портала са Nether Portal , End Portal и Aether Portal . По-късно как да направите портал на Minecraft ще бъде съобразен с вашите нужди.

По подразбиране можете да създавате портали Nether и End Portals в играта. Въпреки това, Етер портал може да бъде изградена само след като добавите Етер Mod.

Урокът, който ApkVenue предоставя, ще помогне на тези от вас, които играят Minecraft в режим на оцеляване. Ако играете творчески режим , наистина е лесно, банда.

Без да е нужно да се бавим, ето как да направите портал в Minecraft най-лесният и безпроблемен!

Как да направя портал на Nether в Minecraft

Nether Portal е портал, който ще ви отведе до измерението на Nether или това, което хората обикновено казват Hell.

За този свят се казва, че е ад, защото е пълен с лава и тъмен като под земята.

Начинът за достъп до измерението на The Nether е чрез портала Nether . Можете да създадете портал Nether на всяка платформа на Minecraft.

Следващата ApkVenue ще обясни как да направите портал Nether в режим на оцеляване на Minecraft .

Стъпка 1 - Копаене на обсидиан

 • Преди да изградите портала Nether , има няколко важни съставки, които трябва да търсите. Основната съставка на портала Nether е Obsidian .

 • Obsidian е един от най-трудните предмети, които можете да получите в Minecraft. Трябва да използвате Diamond Pickaxe, за да го добиете .

 • Е, инструментите, които трябва да приготвите, са няколко кофи / кофи, пълни с вода и диамантена кирка.

 • За да добиете обсидиан, можете да копаете под земята, докато достигнете слой, изпълнен с лава. Можете също така да отидете в корема на планината, за да намерите лава.

 • Пригответе кофа, пълна с вода, след което излейте водата върху блока до лавата, така че водата да тече през лавата.

 • Лавата, която е текла от вода, ще се превърне в обсидиан . Можете също така директно да копаете обсидиан от блоковете обсидиан, които намерите под нивото на земята.

 • Поставете водата, която сте изляли, обратно в кофата, така че блокът от обсидиан да се вижда. Предложението на Джака, не забравяйте момента, в който за първи път сте излели водата, така че водата бързо се е оттеглила.
 • След отлив можете да копаете обсидиан с помощта на Diamond Pickaxe . Въпреки че използваме Diamond Pickaxe , процесът отнема много време, банда.

 • Изкопаният от вас обсидиан ще се носи на земята и ще се появи хотбар, след като го съберете.

Стъпка 2 - Създаване на портал Nether

 • След като добиете обсидиан в предишния етап, сега можете да създадете портал Nether. Необходими са минимум 10 материали от обсидиан , които трябва да съставите.

 • За да създадете портал Nether в Minecraft, можете да следвате картината, която показва ApkVenue, за да можете по-лесно да създадете портала.

 • След като компилирате обсидиана, порталът няма да се активира автоматично. За да го активирате, подгответе Flint and Steel или запалка, за да активирате портала.

 • Можете да използвате и други инструменти, които могат да генерират огън. Създайте огън точно в портала Nether, за да го активирате.

Стъпка 3 - Готово

Успешно създадохте портал Nether в Minecraft, банда.

Как да направите краен портал в Minecraft

End Portal е портал, който можете да използвате, за да отидете в The End .

Както подсказва името, The End е място, където можете да победите Minecraft, като победите шефа в тази игра, Ender Dragon .

В режим на оцеляване не можете да създадете краен портал , но трябва да намерите къде е рамката, за да отворите крайния портал . Можете да намерите тези рамки в Stronghold.

Ще обясним как да създадем краен портал в Minecraft, като намерим крепост. Слушай, банда.

Стъпка 1 - Осъществяване на окото на Ender

 • За да направите окото на Ender , имате нужда от съставки под формата на Enderpearl, които ще получите след убиването на Enderman. Друга съставка е Blaze Powder .
 • Получаването на Blaze Powder е малко сложно, банда. Първо трябва да отидете до Нишата, за да намерите тълпа на име Blaze .
 • Когато убиете Blaze, ще имате възможност да получите предмет, наречен Blaze Rod . Направете Blaze Powder, като обработите Blaze Rod, който имате.

 • Комбинирайте 1 Enderpearl с 1 Blaze Powder, за да направите 1 Eye of Ender. Необходими са минимум 12 Eyes of Ender, за да отворите крайния портал .

Стъпка 2 - Намиране на крепост

 • Използвайте окото на Ендър, за да определите местоположението на крепостта. Окото на Ендър ще лети на 12 метра към разположената крепост. Трябва да направите този процес търпеливо, банда.
 • Когато окото на Ендър лети към земята, това означава, че сте намерили местоположението на крепостта. Можете да копаете земята внимателно, за да намерите крепост.
 • След като копаете, докато намерите сграда, потърсете стаята, в която се намира рамката на End Portal .

Стъпка 3 - Отваряне на портала

 • Поставете 12-те очи на Ender, които имате, в рамката на крайния портал . След като всичко е инсталирано, ще се отвори крайният портал .

Стъпка 4 - Готово

Ето как се прави краен портал в Minecraft. Доста сложно, а, банда?

Как да си направя портал за етер в Minecraft

Aether Portal е портал, който ви позволява да се преместите в света на Aether, което хората наричат порталът за небето в Minecraft.

Не можете обаче да създадете Aether Portal във версията на играта по подразбиране. Първо трябва да изтеглите Aether Mod за Minecraft. Можете да търсите мода в Google, банда.

Освен това можете да използвате и най -пълните Minecraft Cheats за 2020 г., които можете да прочетете по-долу. Може да бъде справка за най -популярния код или семена на Minecraft, знаете ли!

ВИЖТЕ СТАТИИ

За тези от вас, които искат да знаят как да направят небесен портал в Minecraft, ето ръководство за създаване на портал Aether !

Стъпка 1 - Копаене Glowstone

 • За да добиете glowstone , трябва да създадете портал Nether, както обясни Jaka в началото на статията.
 • Влезте в портала, за да се телепортирате в The Nether.
 • Когато сте в Нишата , трябва да намерите Glowstone . Използвайте всяка кирка, за да унищожите светещия камък.
 • Унищоженият Glowstone ще се превърне в Glowstone Dust. За да направите 1 светещ камък, имате нужда от 4 прахообразни камъка.

Стъпка 2 - Създаване на портала Aether

 • След като направите светещи камъни, можете да подредите 10 светещи камъка в портал. Следвайте формата на Nether Portal, за да създадете Aether Portal .
 • Използвайте кофата, пълна с вода, за да активирате портала на Ефира . Методът е същият като активирането на портала Nether, а, банда.

Стъпка 3 - Готово

Честито! Успешно създадохте портала Aether в Minecraft. Това е най-лесният и прост начин за създаване на градски портал в Minecraft!

Това е статията на Jaka за това как да създадете портал в Minecraft. Надяваме се, че тази статия може да ви помогне при опознаването на света на Minecraft.

Ще се видим в друга статия на Jaka!

Прочетете също статии за Minecraft или други интересни статии от Prameswara Padmanaba