5 начина за скриване на приложения на телефони с Android от всякакъв тип

Как да скриете приложенията може да се направи без root. Вижте следната колекция от начини за скриване на приложения на телефони с Android от всички видове!

Как да скриете приложения на мобилен телефон може да се направи с няколко лесни трика. Този метод е много търсен, защото може да има приложения, които са частни.

В момента, освен изображения или видео файлове, има и няколко приложения на телефони с Android, които са частни, така че другите хора да не могат да ги виждат!

В допълнение към това как да скриете файлове в HP Android, има и метод или средство за скриване на приложения, които можете да следвате, банда.

Любопитен? В тази статия ApkVenue ще предостави рецензии, съвети и как да скриете приложения на мобилен телефон с Android , които гарантирано ще бъдат лесни и без root.

Колекция от начини за скриване на приложения на телефони с Android, гарантиран 100% успех!

Говорейки за Android, разбира се, той няма да бъде отделен от сигурността и поверителността на своите потребители. Включително тези от вас, които могат да използват приложения за Android за възрастни, които, разбира се, са лични.

Всъщност можете просто да използвате шкафче за приложения за Android. Но разбира се това все пак ще показва иконата на приложението в чекмеджето на приложението , банда.

За да направите приложението наистина „загубено“, можете да проследите колекцията от начини за скриване на приложения за Android, които ApkVenue обобщи по следния начин.

Как да скриете приложенията по подразбиране на всички Android

Може би ви дразни приложението по подразбиране или софтуерът, който се появява, когато за първи път купите нов телефон с Android.

Без да е необходимо да деинсталирате , можете да опитате как да скриете приложения на Android без допълнителни приложения, знаете ли. Няколко пъти ще ви трябва по всяко време, банда.

Сега, за да скриете приложенията по подразбиране на вашия мобилен телефон, можете да следвате методите за скриване на OPPO, Vivo и други марки мобилни телефони с Android по-долу!

1. Отворете Google Play Store

 • Първо отидете в приложението Google Play , след което докоснете иконата на хамбургер в горния ляв ъгъл на екрана. Тук просто трябва да плъзнете надолу, след което да изберете опцията Помощ и обратна връзка .

2. Отидете в менюто за управление на приложения за Android

 • След това ще бъдете отведени на специална страница. Тук просто трябва да изберете опцията Tap to go to Application Settings, за да бъдете пренасочени към страницата за управление на Android приложения, както следва.
 • Изберете приложението по подразбиране, което искате да скриете, например ApkVenue ще скрие приложението Google Duo , банда.

3. Изберете опцията Disable Option

 • На страницата с информация за приложението Google Duo трябва само да докоснете бутона Деактивиране . Ако се появи предупредително поле по този начин, всичко, което трябва да направите, е да изберете OK .
 • Имайте предвид, че методът за скриване на приложението с опцията Disable ще изтрие всички актуализирани версии , които някога сте изтегляли .

4. Възстановете скритите приложения

 • За да възстановите приложението с този метод, просто трябва да следвате стъпките от самото начало и да изберете Активиране .
 • След това приложението ще се появи отново в чекмеджето на приложението , но първо трябва да изтеглите актуализацията, за да можете да го използвате отново.

Как да скриете приложения на мобилни телефони Xiaomi

Междувременно за потребителите на мобилни телефони Xiaomi можете да се насладите и на функцията по подразбиране, за да скриете приложенията, намерени в интерфейса MIUI.

Достъпът и настройките са доста лесни, където просто трябва да следвате как да скриете приложения в Xiaomi, както следва.

1. Отворете Settings и изберете App Lock

 • Отворете менюто Настройки на вашия мобилен телефон Xiaomi, след това плъзнете надолу до дъното, докато намерите опцията за заключване на приложения като следната, банда.

2. Активирайте App Lock в MIUI

 • Функцията за заключване на приложения в MIUI ви позволява да заключите или скриете до 12 приложения , знаете ли. Ако за първи път го активирате, трябва само да докоснете Включване .
 • След това просто трябва да зададете шаблона, който функционира като заключване, и след това да добавите Mi акаунта, който използвате на мобилния си телефон Xiaomi, като докоснете Добавяне .

3. Скрийте приложението на мобилния телефон Xiaomi

 • Тогава просто трябва да изберете Hidden Apps раздела в горната част, за да се скрие приложението от MIUI ап чекмедже . Активирайте го, като плъзнете Google върху приложението, което искате да скриете.
 • Как да скриете приложението Xiaomi е завършено. Наистина лесно, нали?

4. Показване на скритите приложения в Xiaomi

 • За достъп до приложения, които скривате на мобилния си телефон Xiaomi, в чекмеджето на приложението просто трябва да направите жест като увеличаване на изображението.
 • След това ще бъдете помолени да въведете шаблона, създаден по-рано, за да имате достъп до скрити приложения.
 • За да се покаже приложението отново, просто трябва да следвате стъпките за използване App Lock както по-горе и деактивирайте Google прилагането на Hidden Apps раздела , банда.

Как да скриете приложения на мобилен телефон Samsung

Най-новата линия мобилни телефони на Samsung, които сега разчитат на интерфейса One UI, също има вградена функция за скриване на приложения, без да са необходими допълнителни инструменти .

Освен това, как да скриете приложения без приложения на Samsung, може да скриете всички приложения, включително приложенията по подразбиране за Android, като Калкулатор към Календар.

За това как да скриете приложения на Samsung , можете веднага да следвате стъпките, които ApkVenue описва, както следва.

1. Отворете Настройки на началния екран

 • Можете да активирате една от скритите функции на този мобилен телефон на Samsung, като влезете в настройките на началния екран на One UI.
 • Трикът, щипка на дисплея на основния екран. След това просто трябва да изберете опцията Настройки на началния екран в долната част.

2. Изберете Hide Apps Option

 • Нямате нужда от приложение, за да скриете допълнителни приложения в One UI, банда. Тук можете просто да плъзнете екрана надолу и да изберете опцията Hide Apps .

3. Изберете приложението, което ще бъде скрито

 • И накрая, ще видите всички икони на приложения, инсталирани на вашия мобилен телефон Samsung, които имате. Маркирайте приложенията, които искате да скриете, и изберете Готово, ако е така.

4. Успешно скриване на приложения на Samsung!

 • По този начин приложението ще бъде скрито от погледа на мобилния телефон Samsung, който използвате.
 • За да го покажете отново, просто трябва отново да изпълните стъпките по-горе. Премахнете отметката от опцията Скриване на приложения и изберете Готово . Наистина лесно, нали?

Как да скриете приложения с Microsoft Launcher

Ако телефонът ви с Android няма вградена функция за скриване на приложения, можете също да направите това с помощта на приложението за стартиране на Android.

Едно от нещата, които ApkVenue използва, е Microsoft Launcher, който има добро представяне и добър рейтинг в Google Play, банда.

Тогава как да скриете приложения на Vivo, Huawei или други марки на Android, които нямат функцията за скриване на приложения по подразбиране? Вижте следното обяснение, да тръгваме!

1. Изтеглете най- новото приложение за стартиране на Microsoft

 • Първо, трябва да изтеглите най- новото приложение на Microsoft Launcher, което можете да получите чрез връзката по-долу.
 • Ако сте инсталирали стартера както обикновено, докато интерфейсът на вашия мобилен телефон с Android се промени, банда.
Изтеглете помощните програми на Microsoft Apps

2. Отворете чекмеджето за приложения на Microsoft Launcher

 • От началния екран всичко, което трябва да направите, е да докоснете иконата на чекмеджето за приложения в долната част, за да изведете списък с приложения, инсталирани на вашия Android телефон.

3. Отворете опцията Скрити приложения в Microsoft Launcher

 • След това докоснете иконата с три точки в горната част на чекмеджето за приложения , след което изберете опцията Скрити приложения, за да скриете приложенията в Microsoft Launcher.
 • В прозореца Скрити приложения просто трябва да докоснете бутона Скриване на приложения, който се показва на екрана, банда.

4. Изберете приложението, което искате да скриете

 • Ще има изскачащи прозорци за всяко приложение, което можете да скриете в Microsoft Launcher. Изберете го, докато отметката стане синя и докоснете Потвърждаване, когато сте готови.
 • Е, как да скриете приложения в Microsoft Launcher е успешно. Сега няма да намерите приложения, които са скрити в чекмеджето за приложения .
 • За да покажете приложението отново, трябва само да следвате предишните стъпки, след което да докоснете Разкриване , банда.

Как да скриете приложения с Nova Launcher

И накрая, има начин да скриете приложения на Android с Nova Launcher, които може да изглеждат анти-масови , банда.

Работата е там, че можете да промените името и иконата на използваното приложение , включително възможността да замените иконата на Instagram, която е била вирусна преди време.

Така че, за да не подозирате, просто трябва да промените иконата и името на приложението на приложение или игра, която приятелят ви вероятно няма да отвори. Любопитни ли сте как?

1. Изтеглете най- новото приложение Nova Launcher

 • Както и преди, трябва да изтеглите най- новото приложение на Nova Launcher чрез връзката по-долу и да инсталирате стартера на вашия Android телефон.
Софтуер TeslaCoil ИЗТЕГЛЯНЕ Браузърни приложения

2. Отворете App View в Nova Laucher

 • От страницата на началния екран можете просто да плъзнете екрана нагоре, за да отворите дисплей на всички приложения и игри, инсталирани на вашия телефон с Android.

3. Изберете Редактиране на опцията за приложение

 • Изберете приложението, което искате да скриете, като докоснете и задържите иконата на приложението. Ще се появи изскачащ прозорец, съдържащ няколко опции, където можете просто да изберете Редактиране .
 • Както се вижда, тук можете да персонализирате иконата и името на приложението, знаете ли!

4. Променете иконата на приложението

 • Докоснете изображението на иконата, което искате да промените, след което изберете Галерия приложения, за да изберете иконата на приложението, която сте изтеглили по-рано.

5. Променете името на приложението

 • И накрая, всичко, което трябва да направите, е да промените името на приложението на етикета на приложението и да докоснете Готово, когато приключи.
 • Сега външният вид на иконата и името на приложението се промени, което кара другите хора да се заблуждават относно истинското приложение, което криете.

И така, ето няколко начина за скриване на приложения на телефони с Android от всички марки и типове, които могат да бъдат направени лесно, без изобщо да се нуждаят от root достъп !

За да добавите към нивото на сигурност, можете също да инсталирате шкафче за приложения за Android, така че други хора да не могат да проникнат в него, банда.

Имате ли други чудесни решения, за да попречите на други хора да отварят вашите частни приложения? Хайде, напишете мнението си в колоната за коментари по-долу. Късмет!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от JalanTikus .