как да направите най-пълния bit.ly (whatsapp, google drive и т.н.)

Искате ли да знаете как да направите bit.ly лесно и практично? ApkVenue има тези лесни стъпки за това как да направите bit.ly WA, G Drive и други. Гарантирано незабавно.

За тези от вас, които често се занимават със света на интернет, а също и със социалните медии, наистина е задължително да знаят този важен сайт.

Bit.ly предоставя услуги, до които можете да получите достъп по всяко време и навсякъде, за да опростите комуникационните линии, а също и да опростите процеса на изпращане на файлове от един човек на друг.

В допълнение към опростяването на този процес, Bitly също така кара потребителите да изглеждат по-професионални и доверени. Така че, наистина трябва да знаете как да направите правилно Bit.ly WhatsApp, Google Drive и други.

Как да направите bit.ly

В тази статия ApkVenue ще обсъди по-задълбочено как да направите bit.ly най-лесният с последната поява на този сайт.

Винаги увеличавайки броя на потребителите всеки ден, Bitly също винаги развива своите услуги и промените са винаги на този сайт.

Следователно ApkVenue е подготвил за вас как да използвате най-новата Bitly, която можете директно да практикувате чрез вашия компютър или чрез вашия смартфон .

Какво е Bitly и как да създадете Bit.ly

Преди да започнете да осъществявате достъп до този единствен сайт, първо трябва да знаете какво е Bitly и как да направите Bit.ly добър и правилен.

Bitly е услуга за съкращаване на URL адреси, която позволява на потребителите да съкратят URL адреса, който искат да споделят с предния формат bit.ly.

Дългите URL адреси, които могат да бъдат до 2 или повече реда, могат да бъдат съкратени до само няколко знака с услугата от Bit.ly.

Въпреки че изглежда много просто, тази услуга се използва от много хора досега поради тази съществена функция.

Защо трябва да знаете как да направите Bit.ly

Кога дълги URL адреси все още могат да бъдат достъпни и споделяни просто така? И така, защо трябва да знаете как да използвате Bit.ly ?

Отговорът е прост, връзката, която споделяте с други, ще изглежда много по-професионална и надеждна, за да кликнете.

Представете си, ако сте продавач в онлайн магазин, който иска да сподели вашия продуктов каталог онлайн чрез връзка към Google Drive, без да бъде съкратен.

Колко хора смятат, че връзката, която споделяте, наистина съдържа каталог, а не вирус или нещо негативно като това? С Bitly тази връзка може да изглежда много по-надеждна.

Стъпки за създаване на bit.ly чрез уебсайт

Тъй като вече разбирате функциите на Bitly, Jaka веднага даде урок за това как да направите най-новия Bit.ly Whatsapp, който можете да практикувате веднага.

За достъп до услугата Bitly първо трябва да се регистрирате . Спокойно, Bitly все още предоставя безплатен план за малки потребители.

Ето стъпките за това как да направите bit.ly чрез уебсайта, който можете да следвате и гарантирано ще работи и до днес.

 • Стъпка 1 - Отворете сайта bit.ly в браузър, след което щракнете върху бутона Започнете безплатно .
 • Стъпка 2 - Изберете безплатен или безплатен пакет , за да можете да започнете да се регистрирате безплатно на този сайт.

 • Стъпка 3 - Регистрирайте своя имейл заедно с потребителското име и паролата, които ще бъдат използвани за отваряне на този сайт отново по-късно.

 • Стъпка 4 - Следвайте следващите инструкции, докато не получите достъп до таблото за управление на услугата Bitly.

Стъпки за това как да направите bit.ly WhatsApp и други връзки чрез приложението

За потребителите на смартфони, които искат по-голяма гъвкавост при достъпа до услуги от Bitly, ApkVenue е подготвил и начин да направят Bit.ly WA и други връзки чрез приложението.

Подобно на това как да създадете акаунт в Bitly чрез уебсайта, вие също не трябва да плащате нищо за достъп до услугите на Bitly чрез приложението.

Ето стъпките за създаване на Bit.ly чрез приложение, което можете да следвате.

 • Стъпка 1 - Изтеглете и инсталирайте приложението Bitly на вашия смартфон, за да имате достъп до всички негови услуги. За тези, които нямат такъв, можете да изтеглите Bitly чрез връзката по-долу.

Изтеглете приложението BitLy:

Помощни програми за приложения ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Стъпка 2 - Регистрирайте се, като въведете своя имейл , потребителско име и парола, които ще използвате за това приложение.
 • Стъпка 3 - След като регистрацията завърши, ще имате достъп до услугата Bitly чрез инсталираното приложение.

Стъпки за създаване на Bit.ly WhatsApp

За тези от вас, които искат да споделят номера си в WhatsApp и освен това искат да добавят чат към него, това е наистина правилно, защото ApkVenue ще сподели как да направите bit.ly WA с вас в момента.

За разлика от други връзки към сайта, за да можете да споделите вашия WA номер заедно с началния текст чрез връзката, имате нужда от специален API код, за да направите това.

Тази стъпка е стъпка, която трябва да се направи първо, преди да можете да приложите как да създадете следващия bit.ly WhatsApp.

Как да направя кода на API на WhatsApp като част от това как да направя Bit.ly WA

Ето стъпките за създаване на кода на API на приложението WhatsApp за вашия личен номер на мобилен телефон.

 • Стъпка 1 - Попълнете кода //api.whatsapp.com/send?phone= с вашия номер след знака за равенство.
 • Стъпка 2 - Ако искате да добавите приветствено съобщение, добавете кода & text = зад вашия номер, плюс съдържанието на съобщението, което искате да въведете.
 • Стъпка 3 - Ако в съобщението ви има интервали, заменете интервалите с % 20 .

Как да създадете Bit.ly Whatsapp

След вашия API код, ето стъпките, които трябва да следвате, за да създадете кратка връзка чрез bit.ly.

 • Стъпка 1 - Влезте в главната страница, след което натиснете бутона за създаване.
 • Стъпка 2 - Поставете създадената връзка за API на WhatsApp в полето за дълъг URL адрес .
 • Стъпка 3 - За тези, които искат да приложат как да създадат персонализиран Bit.ly, можете да редактирате съкратената връзка в предоставената колона.

Стъпки за създаване на bit.ly връзка към Google Диск

За тези от вас, които искат да използват Bitly за споделяне на файлове в Google Drive, можете и вие. Просто следвайте стъпките по-долу, за да го използвате.

 • Стъпка 1 - Влезте в Google Drive, щракнете с десния бутон върху файла, който искате да споделите, след което изберете get sharaable link, за да получите връзката за изтегляне на файла.
 • Стъпка 2 - Влезте в главното меню Bitly, изберете създайте и поставете връзката, изтеглена от Google Drive по-рано. Bitly автоматично ще съкрати въведената от вас връзка.

Можете да използвате тази връзка директно, за да споделяте файлове на вашия Google Drive.

Стъпки за създаване на Bitly Whatsapp в Instagram

За тези, които искат да поставят връзка в публикацията за биография или Instagram, която е свързана с номера на приложението на WhatsApp и може да се свърже директно чрез тази връзка, наистина е подходящо ApkVenue да сподели метода тук.

Как да направите Bit.ly WA в Instagram всъщност все още е същият като стъпките в предишните методи.

За да не бъде твърде дълго, ето стъпките, които можете веднага да изпълните.

 • Стъпка 1 - Създайте връзка към API на WhatsApp, която ще се използва по начина, описан по-горе от ApkVenue.

 • Стъпка 2 - Влезте в главното меню Bitly, въведете връзката WhatsApp API в предоставената колона и натиснете бутона за създаване .

 • Стъпка 3 - Отворете Instagram, влезте в менюто на профила, след което щракнете върху бутона за редактиране на профила .
 • Стъпка 4 - Въведете съкратената връзка в колоната Bio и щракнете върху бутона за запазване.

След като тази стъпка е завършена, вашият профил ще покаже връзка, върху която може да се щракне директно и да се свърже с WhatsApp, който използвате.

Това са няколко начина да направите Bit.ly WA и Google Drive, които можете да приложите и за различни цели.

Bitly наистина е услуга, която се използва широко, така че няма какво да губите, ако овладеете как да направите Bit.ly правилно и правилно.

Дано статията, която ApkVenue сподели този път, може да бъде полезна за всички вас, банда, ще се видим в следващата статия.

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Restu Wibowo .