7 най-добри безплатни сайтове за гледане на филми през 2021 г.

Сайтът за гледане на поточни филми IndoXXI наистина е блокиран. Но, успокой се! Тук все още има алтернативни сайтове за гледане на безплатни индо и легални филми!

Сайтовете, гледащи стрийминг филми, със сигурност могат да бъдат най-добрият избор, когато искате да се отървете от умората след ден на занимания, а, банда.

Особено с разпространението на вируса Corona, който никога не отшумява, той също така кара много от нас да си стоят у дома, така че гледането на филми е най-ефективният начин да се отървете от скуката.

За съжаление миналата година трябваше да се разделите с една от най-популярните безплатни услуги за стрийминг на филми IndoXXI .

Но въпреки че IndoXXI е блокиран и изчезва, все още има няколко безплатни сайта за гледане на филми, до които можете да влезете през 2020 г., знаете ли! Какви са тези сайтове? Ето пълния списък.

1. Viu

Снимката е предоставена от: Viu

За любителите на корейската драма Viu ( www.viu.com ) е един от сайтовете или платформите за стрийминг на филми, които трябва да опитате.

Тук ще намерите голям избор от най-новите корейски драматични и филмови заглавия от различни жанрове, които могат да се гледат безплатно .

Да, въпреки че част от първокласното съдържание може да се ползва само от платени клиенти.

Не само предавания от Корейския женшен, Viu предлага и избор на тайландски драми и филми, индонезийски филми, както и на японски драми, нали знаете.

2. iFlix

Източник на снимки: iFlix

Освен Viu, iFlix ( www.iflix.com ) е и един от най-популярните сайтове за безплатно гледане на филми, банда. Можете да гледате безплатни индо субтитри онлайн с богат избор от заглавия, които са предоставени.

Всъщност можете да гледате безплатно една от най-новите тайландски драми „ Bad Geniusна тази платформа за стрийминг. Страхотно, нали?

Не само това, iFlix предоставя и филмово и драматично съдържание от различни страни като Корея, Тайланд, Индонезия, до редиците на холивудските филми.

3. Genflix

Източник на снимката: Genflix

Искате други алтернативни безплатни сайтове с връзки към филми ? Genflix ( www.genflix.co.id ) може да е отговорът!

Специално за любителите на японски анимационни филми, Genflix предлага и редица възможности за избор като Pokemon, My Hero Academia и много други.

Интересното е, че освен че предоставя филмово или сериално съдържание от различни страни, този безплатен сайт за гледане на филми предлага и телевизионни услуги на живо, където можете да гледате стрийминг на местни телевизионни канали.

Вече не е нужно да инсталирате приложението, за да гледате телевизия онлайн, банда!

4. CATCHPLAY +

Източник на снимки: Google Play

Следващият легален безплатен сайт за гледане на филми е CATCHPLAY + ( www.catchplay.com ), който дори предлага меню със специална категория за колекция от безплатни филми и драми.

Но ако искате да гледате първокласно филмово съдържание, първо трябва да се абонирате, като плащате IDR 45 000 на месец .

Не много по-различно от другите онлайн сайтове за стрийминг за индо 2020 субтитри, CATCHPLAY + също така предлага разнообразие от индонезийско, корейско, тайландско и холивудско филмово съдържание.

5. Видео

Източник на снимката: Vidio

Въпреки че е известно като едно от най-добрите онлайн телевизионни приложения, Vidio ( www.vidio.com ) също очевидно предлага разнообразие от филмово съдържание, което можете да гледате безплатно, знаете ли.

Без половин сърце, тук ще намерите и много корейски, индонезийски, холивудски филми и драми, тайландски филми до индийски филми. Наистина завършен, нали?

Въпреки това, за някои ексклузивни филмови съдържания, за съжаление, те могат да бъдат гледани само от тези от вас, които са се абонирали за акаунт Premium Vidio.

6. Бископ онлайн

Следващият най-добър сайт за кино филми е Bioskop Online ( //bioskoponline.com/ ), който специално предоставя най-добрите произведения на децата на нацията.

За тези от вас, които се интересуват повече от гледането на индонезийски филми, Онлайн кино представя няколко възможности за заглавия от различни жанрове, на които можете да се насладите. Въпреки че цифрите не са твърде много.

Освен това, за да гледате на този сайт, първо трябва да платите. Но успокойте се, започвайки от 5000 рупии , наистина можете да му се насладите!

7. WeTV

И накрая, има WeTV ( //wetv.vip/id ), който напоследък е доста популярен сред феновете на най-добрите безплатни сайтове за стрийминг на филми.

Интересното е, че WeTV предлага и няколко оригинални драматични сериала като Netflix, които предлагат интересни истории, знаете ли! Например Imperfect The Series, която е адаптация на филма.

За феновете на аниме сериалите WeTV разполага и с доста разнообразна библиотека с индонезийски субтитри. Готиното е, че можете да се насладите на всичко това безплатно, знаете ли.

Отказ от отговорност : Шшш ... Това е опасността от гледане на филми онлайн, които трябва да знаете!

Както знаете, сайтът за гледане на поточни филми IndoXXI затвори всички свои услуги на 1 януари 2020 г.

Основната причина е ясна, тъй като гледането на филми през този сайт със сигурност нарушава правата на интелектуална собственост (IPR) , при които IndoXXI не плаща и стотинка на собственика на филма.

Затова е силно препоръчително да гледате филми само на легални сайтове. Освен това, какви са опасностите от гледането на филми онлайн чрез услуги, подобни на IndoXXI?

Всъщност много от тези доставчици на стрийминг услуги публикуват порнографски реклами, така че съдържанието да е по-малко безопасно при достъп на непълнолетни.

Освен това, понякога тези реклами водят до съдържание, което ухае на онлайн хазарт , до потенциал за фишинг и разпространение на зловреден софтуер на устройства, които имат достъп до тях, знаете ли.

Затова трябва да помислите два пъти, когато посещавате сайтове за гледане на филми, които ApkVenue прегледа по-горе, банда. Направете на свой собствен риск!

Е, това е препоръката за най-добрите и безплатни сайтове за гледане на филми през 2021 г., които можете да посетите като алтернатива на IndoXXI. Ще почувствате, че имате собствено онлайн кино!

Но помнете! Използвайте сайтовете по-горе разумно и не ви позволявайте да ги използвате, за да гледате негативни неща, а!

От горната колекция кой сайт за стрийминг е вашият любим? Хайде, напишете мнението си в колоната за коментари по-долу и ще се видим в следващата статия на JalanTikus!

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Даниел Кахяди .