5 трика за обаждане без кредит на всички оператори, 100% работа!

Искате ли да знаете как да се обадите без кредит на всички оператори? ApkVenue share, тайният трик за безплатни разговори към всички оператори. Гарантирано да бъде 100% успешен.

Комуникацията е важна, това е, което прави HP важен елемент. С мобилните телефони комуникацията на дълги разстояния е по-лесна.

Има два варианта за комуникация с мобилни телефони, изпращане на съобщения / чат и осъществяване на телефонни разговори. Най-хубавото е, че всъщност се обаждате. Но за съжаление изисква много кредит и е скъп.

За да можете да се обадите с удоволствие, нека видим следните трикове как да се обадите без кредит , така че кредитът ви да не изтече бързо.

5 трика за обаждане без такса за всички оператори, гарантирано 100% работа

С наличната днес технология има различни начини, по които можете да осъществявате обаждания без кредит.

Не само чрез интернет, методът, който ApkVenue сподели този път, може да се използва за извършване на безплатни разговори с помощта на отделна комуникационна линия.

Любопитни ли сте как да се обадите без кредит на всички оператори? Ето още информация.

1. Безплатни разговори чрез приложението LINE Out

Едно от най-популярните приложения за чат, а именно LINE. Освен в чата, кой би помислил, че това приложение може да осъществява и безплатни разговори.

Безплатно е, обажданията чрез това приложение могат да се извършват до всички номера на оператора чрез специална линия. Самият предлаган звук е много ясен, наистина си струва да се опита.

Не само в Индонезия, това едно приложение ви позволява да се свържете с хора по целия свят безплатно.

В момента услугата LINE Out е интегрирана директно с основното приложение LINE , така че няма нужда да изтегляте друго приложение, ако вече имате LINE.

Информация ЛИНИЯ
Разработчик LINE Corporation
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (12 162 550)
Размер Варира
Инсталирай 500 000 000+
Android Минимум Варира

Изтеглете приложението LINE тук!

ЛИНИЯ

2. TalkU, най-доброто приложение за безплатни разговори

Това приложение предлага начин за обаждане без кредит, който можете да използвате за международни комуникационни цели .

TalkU дори предлага услуга, при която можете да получите безплатни телефонни номера в САЩ , банда.

Не само чрез интернет, ако лицето, с което искате да се свържете, не може да осъществи достъп до интернет, TalkU предоставя международни телефонни услуги на супер ниски цени.

Информация TalkU
Разработчик TalkU International Inc.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (302 788)
Размер 37 MB
Инсталирай 10 000 000+
Android Минимум 4.1

Изтеглете приложението TalkU тук!

TalkU

3. Безплатни разговори с помощта на приложението Viber

Това приложение вече е много популярно в света. Освен за смартфони, той се предлага и за персонални компютри . Това ви позволява да осъществявате обаждания между компютри и смартфони.

Viber също предоставя услуги за обаждания към обикновени клетъчни мрежи и можете да получите достъп до тях безплатно, като събирате точки в това приложение.

Не само безплатни разговори, това приложение предлага и текстови съобщения. Така че няма причина, нали, да не опитате това приложение?

Информация Вайбър
Разработчик Viber Messenger
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (13,778,229)
Размер Варира
Инсталирай 500 000 000+
Android Минимум Варира

Изтеглете приложението Viber тук!

JalanTikus Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Безплатни обаждания с помощта на приложението за безплатни телефонни разговори

За тези от вас, които не обичат да се усложняват, тогава този трик за обаждане без кредит е задължителен опит. Защото изглежда като нормален телефон като цяло.

Това безплатно приложение за телефон предоставя специален номер, който можете да използвате и с този номер можете да се обаждате безплатно на други потребители.

Освен това в това приложение можете да се насладите и на безплатни международни телефонни услуги . Как Интересувате ли се да опитате това приложение?

Информация Безплатни телефонни разговори
Разработчик Dingtone, Inc.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (556 567)
Размер 36MB
Инсталирай 10 000 000+
Android Минимум 4.1

Изтеглете приложението за безплатни телефонни разговори тук!

Безплатни телефонни разговори

5. Безплатни разговори с помощта на приложението BlueFi

За тези от вас, които обичат да се обаждат с часове, без да спират, тогава трябва да опитате този метод. Този метод е чрез осъществяване на повикване чрез Bluetooth мрежа . Гарантирани безплатни десетки часове.

Има обаче недостатъци при осъществяване на повиквания, използващи този метод, а именно, че той не може да се използва на големи разстояния. Този метод е подходящ за комуникация между жителите и за координиране на събития.

Използвайки това безплатно приложение за разговори , вашите комуникационни модели ще бъдат по-ефективни, тъй като функцията на това приложение е специално предназначена само за осъществяване на повиквания.

Информация BlueFi телефон
Разработчик Ичибан Софт
Преглед 4
Размер 2 MB
Android Минимум 4.1

Изтеглете приложението BlueFi тук!

Ichiban Soft ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения в мрежа

С този трик за обаждане без кредит от ApkVenue, сега вашата комуникация определено става по-гладка. Трикът, който ApkVenue споделя този път, можете да го използвате като алтернатива на WhatsApp и други основни приложения.

Освен това има и много специални функции за безплатни разговори, които се притежават от този ред приложения, които ApkVenue препоръчва да не съществуват в масовите приложения за чат .

Какво ще кажете, банда? Интересувате ли се да изпробвате приложението, което ApkVenue препоръчва този път? Споделете вашето мнение, кое приложение според вас е най-доброто!