12 най-добри и най-нови гангстерски филма 2020

Уморени ли сте от екшън филмите за супергерои, които са точно такива? По-добре опитайте да гледате следните най-добри гангстерски филми, банда. Гарантирано, че предизвиква пристрастяване, де!

Обичате ли да гледате холивудски екшън филми? Били ли сте някога свидетели на сцената на бандата?

Бойното действие, проведено от няколко души, наистина е много вълнуващо за гледане, особено при някои напрегнати сцени на снимане.

По същия начин с филмите, които носят гангстерската тема във филма, като по този начин правят редица натоварени бойни действия. И без това да се биеш от банда във филм не е същото като скандал, а.

За тези от вас, които харесват подобни филми, е подходящо да гледат най-добрите гангстерски филми, които ApkVenue изброи по-долу. Хайде, вижте пълния филм!

Препоръчани 12 най-добри и най-нови гангстерски филма

Гангстер е прякор за престъпни членове на престъпни организации, които обикновено създават хаос. Обикновено гангстер е свързан с мафията.

Видовете гангстери също са много разнообразни в света, например сицилианската мафия от Италия до триадите от Китай. Съществуването на тъмна организация като тази не е далеч от бизнеса и политиката.

В различни истории и филми тези гангстери са изобразени като садисти и работят в свят, пълен с престъпници.

Действията на убийство и стрелба вече не са странни. Всъщност има такива, които смятат убийството за постижение на гангстерите.

Филмовият продуцент също използва този гангстерски образ, за ​​да се превърне в тема на историята. В резултат на това можете да намерите редица важни ценности и забавни екшъни от гангстерски филми.

Ето редица препоръки за най-добрите гангстерски филми, които са подходящи за гледане, банда. Виж това!

1. Кръстникът - 1972 (Най-добър гангстерски филм за всички времена)

Първият най-добър гангстерски филм е „Кръстникът“, който е много известен и се очаква да бъде най-добрият гангстерски филм за всички времена. Филмът излиза през 1972 г. и е режисиран от Франсис Форд Копола.

Кръстникът разказва за мафиотското семейство, водено от Вито Корлеоне. Той обаче трябваше да бъде заменен от сина си като лидер на мафиотската група.

Един от кандидатите е Майкъл Корлеоне. Този филм е адаптиран към романа със същото заглавие. Този филм получи редица добре познати награди като Най-добър филм от наградите на Академията.

Информация Кръстник
Рейтинг (Rotten Tomatoes) 98%
Продължителност 2 часа 55 минути
Дата на излизане 24 март 1972 г.
Директор Франсис Форд Копола
Играч Марлон Брандо, Ал Пачино, Джеймс Каан

2. Goodfellas - 1990г

Следва Гудфелас, който разказва историята на престъпния свят на гангстерите и наркотиците. Филмът е режисиран от Мартин Скорсезе и излиза през 1990 година.

Разказва историята на редица мъже и тийнейджър от гимназията, които се потапят в престъпния свят и стават гангстери, те живеят живот, пълен с убийства и наркотици.

Най-добрият мафиотски филм е много популярен сред публиката и получи редица номинации в наградите на Оскар като Най-добър филм, Най-добър режисьор, Най-добър монтаж и други.

Информация Goodfellas
Рейтинг (Rotten Tomatoes) 96%
Продължителност 2 часа 26 минути
Дата на излизане 21 септември 1990 г.
Директор Мартин Скорсезе
Играч Робърт де Ниро, Рей Лиота, Джо Пеши

3. Грабване - 2000

Харесвате ли филма с участието на Джейсън Стейтъм?

Ако е така, този филм Snatch е подходящ за гледане. Snatch е издаден през 2000 г., режисиран от Гай Ричи. Една от атракциите на този филм е известният му актьор.

Snatch разказва историята на престъпния свят в Лондон, който се нажежава заради кражбата на скъпоценни диаманти. От друга страна, разказа за промоутър на бокса.

В този филм участват различни известни имена като Джейсън Стейтъм, Брад Пит, Стивън Греъм и много други. Хубаво!

Информация Грабване
Рейтинг (Rotten Tomatoes) 73%
Продължителност 1 час 42 минути
Дата на излизане 19 януари 2001 г.
Директор Гай Ричи
Играч Джейсън Стейтъм, Брад Пит, Бенисио Дел Торо

4. Божи град - 2002

Е, ако City of God е най-добрият бразилски мафиотски филм, който разказва за престъпната страна на Рио де Жанейро. Режисьор на филма е Фернандо Мейрелес.

Рио де Жанейро е известен като една от областите с висока престъпност и се контролира от различни опасни престъпни организации.

City of God е адаптиран от роман, написан от Paulo Lins със същото заглавие. Този филм получи редица награди като награда на публиката, най-добър монтаж и много други.

Информация Град на Бог
Рейтинг (Rotten Tomatoes) 91%
Продължителност 2 часа 10 минути
Дата на излизане 13 февруари 2004 г.
Директор Фернандо Мейрелес, К тиа Лунд
Играч Александър Родригес, Леандро Фирмино, Матеус Нахтергале

5. Американски гангстер - 2007г

Американският гангстер е дело на известния режисьор Ридли Скот. Този филм излезе през 2007 г., който разказва за престъплението на човек на име Франк Лукас.

Този филм има много дълъг производствен период, който е 7 години. Въпреки това производството беше спряно през 2004 г. от Universal Pictures.

Въпреки това, американският гангстер успя да получи редица добре познати награди като най-добър трилър, най-добър монтаж и най-добра поддържаща актриса.

Информация Американски гангстер
Рейтинг (Rotten Tomatoes) 80%
Продължителност 2 часа 37 минути
Дата на излизане 2 ноември 2007 г.
Директор Ридли Скот
Играч Дензъл Вашингтон, Ръсел Кроу, Чиветел Еджиофор

Още един най-добър филм за гангстерите. . .

6. Infernal Affairs - 2002

Кой не познава Анди Лау?

Джака е сигурен, че сигурно сте чували това име, а. Един от филмите, в които той участва, е Infernal Affairs , филм за най-добрите гангстери от Хонконг.

Infernal Affairs е за полицай, който се маскира като опасна банда на Триада. Този филм е пълен със забавен екшън и цялата история е разделена на 3 филма.

Информация Адски дела
Рейтинг (Rotten Tomatoes) 94%
Продължителност 1 час 41 минути
Дата на излизане 12 декември 2002 г.
Директор Andrew Lau Wai-Keung, Alan Mak
Играч Анди Лау, Тони Чиу-Вай Люнг, Антъни Чау-Санг Уонг

7. Layer Cake - 2004г

Даниел Крейг е не само известен като таен агент, но и свиреп гангстер от Лондон във филма Layer Cake . Филмът излиза през 2004 г. и е режисиран от Матю Вон.

Layer Cake разказва историята на гангстер, който носи прякора XXXX. Работи в търговия с наркотици и се опитва да излезе от работата си.

В този филм участват редица известни актьори, освен Даниел Крейг, можете да видите и страхотния екшън на Том Харди. Интересувате ли се от гледане, банда?

Информация Торта с пластове
Рейтинг (Rotten Tomatoes) 80%
Продължителност 1 час 45 минути
Дата на излизане 3 юни 2005 г.
Директор Матю Вон
Играч Даниел Крейг, Сиена Милър, Майкъл Гамбън

8. Кунг-фу шум - 2004г

Обичате ли кунг-фу филми? Джака е сигурен, че този филм ще хареса на всички!

Трябва да гледате този Кунг Фу шум , банда. Този филм е продуциран, режисиран и с участието на Стивън Чоу.

Въпреки че е с основна тема кунг-фу, този филм разказва и за банда гангстери.

Злата алея получи прякора Бандата на брадвите, те станаха един от владетелите в района на Шанхай. След това дойдоха великите рицари, за да се бият с тях с готини кунг-фу движения.

Стивън Чоу е силно възхитен от легендарните си комедийни филми. Това също е включено в този филм и прави Kung Fu Hustle много интересен за гледане.

Информация Hustle Kung Fu
Рейтинг (Rotten Tomatoes) 90%
Продължителност 1 час 39 минути
Дата на излизане 23 декември 2004 г.
Директор Стивън Чоу
Играч Стивън Чоу, Уа Юен, Киу Юен

9. Избори - 2005г

Не само Infernal Affairs, Election е и филм от Хонконг, който разказва историята на две гангстерски глави, които се надпреварват да станат лидер на Триадите.

Изборите се превърнаха в един от най-добрите хонконгски филми до момента с различни награди и номинации като най-добър филм, най-добър режисьор, най-добър актьор и много други.

Въпреки че звучи като недооценен филм , всъщност изборите са един от любимите гангстерски филми на много хора, банда!

Информация Избори
Рейтинг (Rotten Tomatoes) 86%
Продължителност 1 час 40 минути
Дата на излизане 20 октомври 2005 г.
Директор Джони То
Играч Louis Koo, Suet Lam, Tony Ka Fai Leung

10. Път към гибелта - 2002г

Последният е най-добрият гангстерски филм от Америка, озаглавен Път към гибел . Този филм е режисиран от Сам Мендес и в него участват редица известни актьори.

Road to Perdition разказва историята на гангстер и сина му, които отмъщават на престъпниците за убийството на цялото им семейство.

В този филм участват легендарни актьори като Том Ханкс, Джуд Лоу, Даниел Крейг и много други. Страхотен!

Информация Път към Гибел
Рейтинг (Rotten Tomatoes) 80%
Продължителност 1 час 57 минути
Дата на излизане 12 юли 2002 г.
Директор Сам Мендес
Играч Том Ханкс, Тайлър Хьоклин, Роб Макси

11. Ирландецът - 2019 (последен филм за гангстерите)

Ирландецът е последният гангстерски филм, който е доста феноменален. Причината е, че филмът, режисиран от Мартин Скорсезе, има редица от най-добрите холивудски актьори.

Мартин Скорсезе вече е много известен като режисьор, специализирал се в гангстерски филми. Така че, той не се поколеба да привлече Робърт Де Ниро, Ал Пачино и Джо Пеши в този най-добър проект.

Най-добрите звезди, гениалната кинематография и сюжетът, който изглежда бавен, но не и скучен, правят това издание на Netflix достойно за номинация за Оскар.

Информация Ирландецът
Рейтинг (Rotten Tomatoes) 96%
Продължителност 3 часа 30 минути
Дата на излизане 27 септември 2019
Директор Мартин Скорсезе
Играч Робърт де Ниро, Ал Пачино, Джо Пеши

12. Scarface - 1983 (най-добър мафиотски филм)

Обичате филми за гангстери, но не знаете заглавието на този един филм? Ами сега, играете по-малко смислено, банда!

Scarface е най-добрият мафиотски филм, който е много емблематичен за времето си. За разлика от Кръстника, който е в Ню Йорк, Scarface е в Маями през 80-те, което е наистина страхотно.

Този най-добър мафиотски филм разказва за живота на политически бежанец и беглец в Куба на име Тони Монтана, който е избягал в Америка. Там той изгради своя собствена империя на наркотиците.

Конфликтът се засили, след като Тони, изигран от Ал Пачино, беше успешен. Филмът с катфразата „Поздрави моя малък приятел“ дори беше превърнат в игра, нали знаеш.

О, да, Scarface също е едно от най-големите вдъхновения на играта Grand Theft Auto: Vice City .

Информация Белег
Рейтинг (Rotten Tomatoes) 81%
Продължителност 2 часа 50 минути
Дата на излизане 9 декември 1983 г.
Директор Брайън де Палма
Играч Ал Пачино, Мишел Пфайфър, Стивън Бауер

Това е най-добрият гангстерски филм, който можете да гледате сами или с приятели в свободното си време. Въпреки това, уверете се, че сте над тази възраст, защото този филм съдържа насилие.

Напишете вашето мнение в колоната за коментари, да. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за най- новите филми или други интересни статии от Даниел Кахяди