20+ най-добри игри за Android 2020 + връзки за изтегляне, безплатно е!

Търсите най-добрите игри за Android 2020? Вижте тук препоръките за най-добрите игри за Android 2020 с HD графика и вълнуващ геймплей.

Най-добрите игри с Android все повече се появяват и, разбира се, придружени от значителни подобрения в качеството.

От края на 2018 г. се появяват ожесточени игрални телефони , като Asus ROG Phone, Xiaomi Black Shark, Razer Phone или мобилни телефони, специално за игри на достъпни цени.

Освен това, с добавянето на разработка на игри за Android с Unreal Engine 4 , което прави някои от тях с най-доброто графично качество.

Разбира се, с най-доброто графично качество, игрите по-долу ще ви дадат вълнуващо и вълнуващо игрово изживяване. Леле, банда!

Е, опитайте, първо разгледайте следния списък с най-добрите игри за Android с HD графика, които ApkVenue даде. Кой ще играеш?

1. Genshin Impact (Най-добра игра за Android 2020)

За тази една игра няма нужда да се съмнявате в качеството на графиката. Въпреки че е само игра на HP, Genshin Impact има графики с качество като играта Nintendo Switch .

Естествено, тъй като тази игра поддържа функцията за кръстосано възпроизвеждане с компютър, така че можете да я играете на компютър, ако спецификациите на мобилния ви телефон не позволяват.

Най-общо казано, Genshin Impact има подобен геймплей като The Legend of Zelda: Breath of The Wild . Ако харесвате RPG игри с обширни бойни и изследователски функции, трябва да опитате тази игра.

Подробности Въздействие на Геншин
Разработчик miHoYo Limited
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 145MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Жанр Приключение
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете тук:

2. Мобилни легенди: Bang Bang (Най-добрата мултиплейър игра за Android)

Най-добрата игра за Android, направена от Moonton, е една от най-популярните мобилни MOBA игри сред индонезийските геймъри. Както и да е, почти всички са играли!

Ако на компютър можете да играете Dota 2 или League of Legends, на телефон с Android можете да играете и играта Mobile Legends: Bang Bang .

Лесният геймплей с помощта на виртуални аналози ви улеснява да контролирате героя, който играете.

Въпреки че всъщност е издадена от 2016 г., тази игра все още редовно получава големи актуализации , банда!

Подробности Мобилни легенди: Bang Bang
Разработчик Moonton
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 99MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Жанр Екшън, MOBA
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете тук:

Moonton Strategy Games ИЗТЕГЛЕТЕ

3. Shadowgun: War Games

Въпреки че името е същото, Shadowgun: War Games не е продължение на най-добрата FPS серия игри Shadowgun, а по-скоро като спиноф , банда!

Вместо обичайния FPS, тази игра отразява усилията на разработчика на Madfinger Games да оживи жанра MOBA FPS, който е популярен на компютър благодарение на играта Overwatch .

Поради новата си версия, тази игра все още се нуждае от по-нататъшно развитие по отношение на съдържанието, но с развитието си до момента Shadowgun: War Games има потенциала да се превърне в най-добрата игра за мобилни телефони.

Подробности Shadowgun: War Games
Разработчик Игри MADFINGER
Минимална ОС Android 6.0 и по-нови версии
Размер 57MB
Изтегли 500 000 и повече
Жанр FPS, MOBA
Рейтинг 3.6 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете тук:

Екшън игри MADFINGER ИГРИ ИЗТЕГЛЯНЕ

4. eFootball PES 2020

Феновете на футболните игри винаги са изправени пред един вечен въпрос, изберете PES или FIFA ? За Android ApkVenue лично предпочита eFootball PES 2020 , банда.

Причината? Защото в сравнение с FIFA Soccer , най-добрата игра за Android в света на футбола не е игра с печалба и вашите собствени умения са много влиятелни.

Както се вижда от името, тази игра се фокусира върху електронния спорт, за разлика от FIFA Soccer, който изглежда просто търси печалба.

С геймплей, който е почти същият като този на конзолната версия, eFootball PES 2020 заслужава титлата като една от най-добрите игри на Android днес.

Подробности eFootball PES 2020
Разработчик Конами
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 94MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Жанр Спорт
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ KONAMI Спортни игри

5. Покемон майстори

Следващата най-добра мобилна игра, която трябва да опитате, е Pokemon Masters. Тази игра на Nintendo има интересен геймплей за изследване.

Когато Pokemon GO излезе през 2016 г., мнозина се оплакаха, че играта има различен геймплей от обичайните игри на Pokemon .

За щастие, разочарованието им беше успешно облекчено от пускането на играта Pokemon Masters , която има базова RPG игра , банда!

В тази най-добра игра за Android за деца ви е възложено да сформирате екип, състоящ се от комбинация от 3 Pokemon и треньори и да победите други отбори.

Подробности Pokemon Masters
Разработчик DeNA Co., Ltd.
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 77MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Жанр RPG
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете тук:

RPG игри DeNA Co., Ltd. Manga Box ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Black Desert Mobile

Като мобилна версия на популярната MMORPG Black Desert Online , стартирането на играта Black Desert Mobile беше очаквано с нетърпение от феновете, банда!

За щастие чакането им не беше напразно, защото тази игра се предлага със зашеметяваща графика и много изчерпателна функция за създаване на герои .

Трябва да се отбележи, че за да играете тази игра на най-високо ниво, е необходим много голям времеви ангажимент, така че да не се пристрастите, Добре!

Предлага се много съдържание, както и големи актуализации , които винаги се предоставят от една от най-добрите мобилни игри за Android 2020.

Подробности Black Desert Mobile
Разработчик Перлена бездна
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 87MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Жанр RPG
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете тук:

RPG игри Pearl Abyss ИЗТЕГЛЕТЕ

7. Call of Duty: Mobile (Най-добра Android FPS игра)

Следващата най-добра игра за Android е Call of Duty: Mobile, която носи мултиплейър режим, в който можете да се състезавате между отбори, за да печелите мачове.

След дълго чакане най-накрая най-популярната военна игра в света пристигна на Android. Call of Duty: Mobile предлага ново FPS изживяване във вашата ръка, банда.

Има и режим Battle Royale, който в момента се търси много от геймърите, както и режим Zombie за по-напрегната игра. Добре нещо все пак!

Тази игра обаче все още е на етап бета тестване в някои страни, банда. Изглежда, че все още трябва да бъдем търпеливи, докато тази игра всъщност не бъде пусната по-късно.

Подробности Call of Duty: Mobile
Разработчик Activision Publishing, Inc.
Минимална ОС Различно по устройство
Размер Различно по устройство
Изтегли 10 000 000 и повече
Жанр FPS
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете тук:

Изтеглете Garena Shooting Games

8. Marvel Super War

Уморени ли сте от игри MOBA, като Mobile Legends или Arena of Valor? Разбира се, можете да опитате игра, наречена Marvel Super War .

По отношение на геймплея , Marvel Super War е подобен на повечето мобилни игри MOBA, но използва герои от супергерои на Marvel, като Deadpool to Thor.

Marvel Super War ще бъде подходящ за геймъри, които също са фенове на филмите и комиксите на Marvel. Marvel Super War също заслужава да бъде наречена една от най-добрите игри за Android през 2020 г.

Подробности Marvel Super War
Разработчик Игри NetEase
Минимална ОС Android 4.0+
Размер 380MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Жанр МОБА
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете тук:

Екшън игри NetEase Games ИЗТЕГЛЕТЕ

9. Stardew Valley (Най-добра офлайн лека игра за Android)

Пропускате най-добрата PS1 игра Harvest Moon ? Е, ApkVenue има препоръка за най-добрите игри за Android, които могат да ви помогнат, банда!

След успех в успеха на компютър и конзола, фермата / фермата Stardew Valley най-накрая излезе на Android през 2019 г.

Подобно на Harvest Moon , тук и вие имате задачата да възкресите наследството на дядо си от земеделски земи, докато създавате любовна връзка с избраните от вас жители на долината Stardew .

Подробности Stardew Valley
Разработчик Chucklefish Limited
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 128MB
Изтегли 500 000 и повече
Жанр RPG
Рейтинг 4.7 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете тук:

Chucklefish Simulation Games Limited ИЗТЕГЛЯНЕ

10. Супер Меха шампиони

Следващата препоръка е Super Mecha Champions, която съчетава елементи от битвите игри с кралски игри с бойни игри за робот, като War Robots.

Друга точка за продажба на най-добрата игра за Android е аниме графиката, която със сигурност е интересно да се играе за вас, любителите на Япония, банди.

Е, освен Super Mecha Champions, има и други аниме-тематични игри, които можете да прочетете тук: Must Play! Това са най-добрите препоръки за аниме игри за Android 2020 .

ВИЖТЕ СТАТИИ
Подробности Супер шампиони Mecha
Разработчик Игри NetEase
Минимална ОС Android 4.1+
Размер 75MB (без данните в играта)
Изтегли 1 000 000 и повече
Жанр Действие
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете тук:

Екшън игри NetEase Games ИЗТЕГЛЕТЕ

Други. . .

11. Minecraft Pocket Edition

Следващата най-добра мобилна игра, която трябва да опитате, е Minecraft Pocket Edition. Тази игра има много широк свят за изследване.

Мобилната версия на една от най-добрите игри за всички времена предлага абсолютно същото игрово изживяване като версиите за компютър и конзола.

Тук можете да играете сами и да изследвате света в играта, за да намерите скрити съкровища, или да поканите приятелите си, за да направите играта по-вълнуваща.

За тези от вас, които са любопитни и отегчени от Battle Royale или играта MOBa, Minecraft Pocket Edition може да бъде глътка свеж въздух, която представя различно преживяване.

Подробности Minecraft Pocket Edition
Разработчик Mojang
Минимална ОС Варира според устройството +
Размер Варира според устройството
Изтегли 10 000 000 и повече
Жанр Arcadew, Sandbox
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )
Цена 99 000 IDR

Изтеглете тук:

Mojang Arcade Games ИЗТЕГЛЕТЕ

12. Garena Speed ​​Drifters

Предлагайки нов жанр , Garena Speed ​​Drifters е една от най-добрите игри за Android, които трябва да играете през 2020 г.

По отношение на геймплея , тази състезателна игра не е свързана само с бърза битка! Можете да използвате различни елементи, като например когато играете CTR игри, знаете ли.

Ако искате да знаете препоръки за други автомобилни състезателни игри, можете да проверите следната статия: 30 най-добри игри за автомобилни състезания през 2020 г. (има всички конзоли)!

ВИЖТЕ СТАТИИ
Подробности Garena Speed ​​Drifters
Разработчик Игри Garena Online
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 33MB (без данните в играта)
Изтегли 10 000 000 и повече
Жанр Състезание
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете тук:

Garena Racing Games ИЗТЕГЛЕТЕ

13. LifeAfter

Ако преди това сте играли играта „Последният ден на Земята“, шансовете са, че няма да ви отнеме много време, за да се адаптирате към тази игра за оцеляване .

Game Life След разработена от NetEase предоставя подобни графични качествени компютърни игри или конзолни игри, банда .

Тук не само трябва да оцелеете в света след апокалипсиса, но и да се изправите пред ордите зомбита, които са готови да ви атакуват.

Тази игра за оцеляване носи интересен геймплей и доста обширна карта за изследване, наистина си струва да бъде обявен за една от най-добрите игри за Android 2020.

Подробности LifeAfter
Разработчик Игри NetEase
Минимална ОС Android 4.0+
Размер 25MB (без данните в играта)
Изтегли 10 000 000 и повече
Жанр RPG
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете тук:

RPG игри NetEase Games ИЗТЕГЛЕТЕ

14. Life is Strange Mobile (Най-добрата приключенска игра за Android)

Следващата най-добра препоръка за Android игра е мобилната версия на играта за компютър и конзола, която беше пусната за първи път през 2015 г., която най-накрая пристигна на смартфоните с Android.

Life is Strange Mobile е най-добрата игра за Android за 2020 г., която има не само страхотна графика, но и качествена история, която не се шегува.

Вашата основна мисия е да определите следващата сюжетна линия, като изберете различните налични опции.

За съжаление, за да се насладите на пълната версия , трябва да платите малко пари. Но за щастие все още можете да играете други вълнуващи приключенски игри като тази, банда: 10 Android Adventure Games за безплатно изтегляне!

ВИЖТЕ СТАТИИ
Подробности Животът е странен
Разработчик SQUARE ENIX Ltd.
Минимална ОС Android 6.0+
Размер 35MB (без данните в играта)
Изтегли 1 000 000 и повече
Жанр Приключение
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете тук:

Приключенски игри SQUARE ENIX Ltd ИЗТЕГЛЯНЕ

15. PUBG Mobile

PUBG Mobile, който е бил освободен за Android и IOS смартфони , също последва успеха на популярната PlayerUnknown на Battlegrounds играта на PC и конзоли.

Със 100 играчи в една игра, разбира се вашата основна мисия е да бъдете последният човек, който е оцелял.

Не само забавно е да играете сами, PUBG Mobile ще бъде още по-вълнуващо, ако играете в режим Duo или Squad, знаете ли.

Е, нека си признаем, кой от вас е пристрастен към тази една мобилна игра за Android?

Подробности PUBG Mobile
Разработчик Игри Tencent
Минимална ОС Android 4.3+
Размер 48MB (без данните в играта)
Изтегли 100 000 000 и повече
Жанр Действие
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете тук:

Игри за стрелба Tencent Mobile International Ltd. ИЗТЕГЛИ

16. Безплатен огън

Ако PUBG Mobile все още е твърде сложен, има игри Free Fire, които предлагат подобен подобен геймплей , но допринасят за по- проста концепция .

Играейки срещу 50 други играчи, продължителността на играта Free Fire е само около 10 минути. Бързайте и не губете време, нали?

Но ако вече нямате квота за интернет, има и някои офлайн игри на Battle Royale, които можете да играете: 12 Офлайн игри Battle Royale, подобни на PUBG & Free Fire!

ВИЖТЕ СТАТИИ
Подробности Garena Free Fire
Разработчик Garena International
Минимална ОС Android 4.0.3+
Размер 41MB (без данните в играта)
Изтегли 500 000 000 и повече
Жанр Действие
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете тук:

Изтеглете Garena Shooting Games

17. Worms Zone (Най-добра игра за Android 2020)

Понастоящем има много възможности за избор на вирусни игри с червеи, възникнали поради успеха на Slither.io, но ApkVenue гарантира, че нищо не може да се конкурира с Worms Zone , банда.

Най-добрата безплатна игра за Android на тази носи някои промени от Slither.io , като по-цветен външен вид и наличието на електрически прозорци в игралната зона.

В допълнение, тази игра също побира тези от вас, които искат да бъдат различни с избор от различни уникални кожи за вашия червей, банда!

Подробности Worms Zone.io
Разработчик Случайни Azur игри
Минимална ОС Android 5.1 и по-нови версии
Размер 26MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Жанр Действие
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете тук:

Игри Аркада КАЗУАЛНИ АЗУР ИГРИ ИЗТЕГЛЯНЕ

18. Monument Valley (най-добрата лека игра за Android)

За най-добрите и забавни препоръки за игри с Android, изборът на Jaka винаги пада върху Monument Valley , пъзел игра с минималистичен и естетичен дизайн.

В избора на игра на този редактор ще играете като принцеса, която пътува във вълнуващ магически свят.

Ако се чувствате стресирани, всичко, което трябва да направите, е да включите слушалките си и да играете тази игра и е гарантирано, че цялата ви умора автоматично ще изчезне!

Подробности Долината на планината
Разработчик две игри
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 36MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Жанр Пъзел
Рейтинг 4.8 / 5 ( Google Play )
Цена 51 000 IDR

Изтеглете тук:

Изтеглете Ustwo Trivia Games

19. The Sims Mobile

The Sims Mobile е игра за симулация на живот, която можете дори да играете, когато сте спокойни.

Не е нужно да се притеснявате да мислите за дългосрочни уроци за конкурентното усещане на други игри, тук можете да се насладите на всеки детайл в него.

Подобно на версията за компютър, The Sims Mobile изисква от вас да създадете герой, да построите къща, да взаимодействате с други играчи и да правите различни неща.

Въпреки че се предлага в безплатната версия, можете да закупите различни други артикули срещу заплащане, за да можете да проучите допълнително съдържанието на една от най-добрите игри за Android през 2020 г.

Подробности The Sims Mobile
Разработчик Електронни изкуства
Минимална ОС Android 4.1+
Размер 102MB (без данните в играта)
Изтегли 10 000 000 и повече
Жанр Симулация
Рейтинг 3.9 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете тук:

Electronic Arts Inc Симулационни игри ИЗТЕГЛЕТЕ

20. Lineage2 Revolution

Следващата най-добра препоръка за мобилни игри е Lineage2 Revolution . Тази игра е може би една от най-големите игри с отворен свят, достъпни за мобилни устройства.

Само си представете с реалистична графика, вече можете да почувствате преживяването на играта на MMORPG игри като версията за компютър или лаптоп.

Защо смятате, че Lineage2 Revolution може да осигури графики като възпроизвеждане на компютър и конзолни устройства?

Да, защото най-добрата игра за Android в тази е използвала Unreal Engine 4, която дава по-подробно и реално усещане за играта, момчета .

Подробности Lineage2 Revolution
Разработчик Netmarble
Минимална ОС Android 4.1+
Размер Различно по устройство
Изтегли 5 000 000 и повече
Жанр RPG
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете тук:

RPG игри Netmarble Games ИЗТЕГЛЕТЕ

21. Asphalt 9: Legends (Най-добрата състезателна игра за Android)

За феновете на автомобилните състезателни игри не сте ли запознати с тази една серия? Този франчайз за игра е в света на мобилните устройства от дълго време.

Серията състезателни игри, която влезе в деветата серия в Asphalt 9: Legends, идва с по-лесни контроли и все по-необикновена графика.

Тук можете да намерите десетки суперколи, които можете да притежавате и модифицирате, за да победите опонентите си, бандата.

За тези, които обичат да играят автомобилни състезателни игри, Ashphalt 9 наистина препоръчва Jaka като най-добрата игра за Android 2020, която трябва да опитате.

Подробности Асфалт 9: Легенди
Разработчик Gameloft
Минимална ОС Android 4.3+
Размер 89MB (без данните в играта)
Изтегли 10 000 000 и повече
Жанр Състезание
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете тук:

Gameloft SE Racing Games ИЗТЕГЛЕТЕ

Видео: Препоръки за най-добри HD графики за Android през 2020 г. (трябва да играете!)

Е, това е списъкът на най-добрите игри за Android с HD качествена графика, еквивалентна на конзолата PlayStation 4, която можете да играете през 2020 г.

Тогава от многото препоръки за игри, които ApkVenue даде, коя игра веднага ще инсталирате и играете?

Преди това не забравяйте да проверите спецификациите на вашия Android смартфон . Не позволявайте да е неадекватно за игра на игрите от списъка по-горе, знаете ли.

Успех и щастлива игра!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Epi Kusnara .