8 начина да направите уникално писане на wa, чатът е още по-вълнуващ!

Готиното писане в WA не е само за игри с думи! Можете да опитате как да направите пълно уникално писане в WA по-долу. (Получер, курсив и др.)

Направете писането готино в WA, всъщност не само да използвате думи, които сте цитирали, само cool, но също така можете да използвате голямо разнообразие от готини кодове за писане на WA, за да промените стила на неговия шрифт, знаете ли!

Използвайки този трик за това как да направите уникално писане на WA, вашият чат ще изглежда различно от останалите и, разбира се, чатите в WhatsApp ще бъдат още по-вълнуващи, банда.

Но какво мислите за това как да редактирате текст в WhatsApp, за да можете да използвате желания стил на шрифта, като получер, курсив и т.н.?

Сега, вместо да бъдете любопитни, по-добре просто да разгледате дискусията на ApkVenue за това как да направите уникално писане в WA изцяло по-долу!

Колекция от начини за създаване на уникални публикации в най-новата WA!

Източник на снимки: bgr.in

Различните уникални писания, които можете да направите в приложението WhatsApp, със сигурност могат да направят чата по-забавен и не плосък, известен още като това.

Тук можете да направите шрифт , курсив , зачеркване и различни други стилове на шрифта.

Сега, за повече подробности за това как да направите страхотно писане в WA, можете да следвате стъпките по-долу, които ApkVenue прегледа изцяло и лесно за разбиране.

1. Как да направим смело писане на WhatsApp (Удебелен)

На първо място, ApkVenue иска да ви каже как да направите уникално писане в WA без приложение за удебелен, известен още като Bold стил .

Удебелен шрифт като този обикновено се използва за изразяване на изявление, което се счита за важно и трябва да се обърне специално внимание.

За да го промените, можете да добавите кода на звездата WA (*) пред и зад съобщението WhatsApp, което искате да изпратите.

Да предположим, че искате да напишете думата „ Важно “ с удебелен шрифт, тогава трябва да напишете * Важно *.

2. Как да наклоня писмено писане в WhatsApp (курсив)

Освен това можете да добавите и курсив, известен още като курсив, който обикновено се използва за обозначаване на чужди изявления.

За да добавите курсив, всичко, което трябва да направите, е да дадете подчертаване или подчертаване (_) или пред или зад текста.

Ако искате да напишете думата „ Corona “ в курсив, тогава трябва да напишете _Corona_ във вашия WA

3. Как да направите средно надписване на WhatsApp (зачертаване)

По принцип писането в стила на зачеркване , известно още като зачеркване , се използва за обозначаване на ревизии и корекции на изявление в чат .

Как да направите уникално писане в WhatsApp без това приложение, можете да използвате тилдата (~) както в началото, така и в края на писането, което искате да изпратите в WhatsApp.

Да предположим, че искате да напишете думата „ Грешно “ с кръст в средата. И така, трябва да напишете ~ Salah ~ във вашия WA.

О, да, можете да приложите трика за това как да направите уникално писане на WA, можете да го приложите към всички приложения на WhatsApp MOD, банда. Наистина добър!

Как да създадете уникални публикации в WhatsApp Други ~

4. Как да направя Monospace публикации в WA

Не само шрифтовете по подразбиране за Android и WhatsApp, можете да добавите и други видове шрифтове при чат, знаете ли!

С помощта на равноширок или Fixedsys шрифтове , писането WhatsApp ще изглежда компютър кодиране писмено , че има няколко отстояние от едно писмо до друг, банда.

За да опитате, трябва само да добавите апостроф ('' ') три пъти в началото и в края на писането.

След това стилът на писане ще се промени автоматично. Наистина е лесно, нали, как да направя еднопространствено писане в WA?

5. Как да направите публикации с главата надолу в WhatsApp ( Upside Down )

Трикът как да направите уникално писане в WA, което след това е Upside Down, известен още като обратното писане.

Можете да направите една от стъпките за хакване на WhatsApp за шега на приятелите си, знаете ли .

Изпращайки WhatsApp чат, използвайки обратното писане , разбира се, приятелите ви ще се дразнят, когато го четат.

Но за да използвате това страхотно писане в WA, имате нужда от допълнително приложение за Android, наречено Upside Down (Flip Text) . Ето един лесен начин да го използвате.

Стъпка 1 - Изтеглете приложението Upside Down

 • За първи път трябва да изтеглите приложението Upside Down (Flip Text) на следната връзка.
Приложения за производителност vndnguyen ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2 - Напишете нормално писане

 • Когато влизате в приложението, всичко, което трябва да направите, е да въведете нормално писане в горната колона. Резултатите автоматично ще се появят в долната част.

Стъпка 3 - Копирайте и поставете текста

 • След това просто копирайте и поставете текста в чата WhatsApp, банда. Лесно е, нали?

6. Как да накарам Alay да пише в WhatsApp (Fancy Font)

За тези от вас, които харесват alay-alayan, докато разговарят в WhatsApp, трябва да изпробвате различни alay шрифтове, за да направите разговорите Ви още по-вълнуващи!

Преди това трябваше да инсталирате приложението Fancy Text (за чат), за да направите готино писане в WA. Можете да следвате стъпките по-долу!

Стъпка 1 - Изтеглете фантастичен шрифт

 • Можете да изтеглите и инсталирате приложението Fancy Font (за чат) чрез връзката по-долу.
Изтегляне на приложения в мрежа

Стъпка 2 - Напишете желания текст

 • След това отворете приложението и изберете Fancy Text . В колоната Въвеждане на текст тук въвеждате текста, който искате да изпратите.

Стъпка 3 - Изберете стил на писане

 • Докоснете един от стиловете за писане, които искате, и изберете WhatsApp, за да започнете да препращате съобщения до вашите приятели или група.

7. Как да направите празен чат в WhatsApp (празен чат)

Тогава били ли сте някога тормозени, когато приятел изпраща празен чат в WhatsApp ? Дори и без използване на знаци или знаци като точки, банда.

Всъщност, за да направите това, е необходимо специално приложение, наречено Empty , което функционира за изпращане на празни съобщения, знаете ли .

Е, за тези от вас, които искат да знаят как да направят уникално писане в WA, използвайки този единствен трик, можете да видите следните пълни стъпки:

Стъпка 1 - Изтеглете приложението Empty

 • Първият начин да направите уникално писане на WA, можете да изтеглите и инсталирате приложението Empty на връзката по-долу.
Приложения Социални съобщения и съобщения MW Developers ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2 - Изберете „Изпращане“

 • Отворете приложението, просто трябва лесно да докоснете бутона Изпрати, за да го изпратите директно до вашия WhatsApp контакт, банда. Това е готово, как да направите страхотно писане на WA!

8. Как да направя текст в цвят на WhatsApp (син текст)

Този последен начин да направите уникално писане на WA определено ще направи вашия чат WhatsApp по-цветен, банда.

Причината е, че можете да направите цветно писане в това приложение, за да бъдете точни в синьо, като използвате шрифт, различен от обичайния.

Е, за да направите това, имате нужда от специално приложение, наречено Blue Text - Black Text to Blue Form, което можете да използвате лесно. как?

Стъпка 1 - Изтеглете син текст

 • Първо, трябва да изтеглите и инсталирате приложението Blue Text, което ApkVenue е предоставило връзката за изтегляне по-долу.

Стъпка 2 - Направете желаното писане

 • След това отворете приложението Blue Text и напишете чата WhatsApp, за който искате да промените цвета.

 • Ако е така, докоснете текста, който се появява отдолу, и изберете Копиране, за да копирате текста.

Стъпка 3 - Поставете написаното

 • Отворете чата WhatsApp и в колоната Въведете вашето съобщение просто поставете цветното писане по-рано. Изпращайте съобщения и вашите чатове вече са по-цветни.

Ето как да направите цветно писане на WhatsApp с помощта на приложение, банда. За съжаление, за това как да направите цветно писане в WA без приложение , ApkVenue не е намерил стъпките, които можете да опитате.

Е, за тези от вас, на които може да им е скучно да изпращат забавни WA стикери, за да направят чата още по-вълнуващ, този трик е задължителен опит, а!

Това са 8 начина да направите уникално писане на WA с помощта на различни методи. Много лесно, разбира се, банда!

О, да, ако търсите вариант на писане в WhatsApp, можете също да комбинирате някои от триковете по-горе, за да създадете страхотен абзац за писане.

По този начин можете да бъдете по-разнообразни в чата и да го направите по-малко хрупкав! Имате трик как да направите страхотно писане на други WA? Нека споделим в графата за коментари.

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .