няма нужда да купувате квота! Това са 5 безплатни интернет приложения без root

Е, този път ApkVenue ще предостави списък с 5 безплатни интернет приложения, които трябва да изтеглите. Любопитни ли сте Хайде, просто погледнете, ето следното.

Наред с развитието на технологиите, в момента достъпът до интернет е най-важното нещо в нашите смартфони, за да не пропускаме информация. За достъп до интернет обаче, разбира се, ви е необходима квота, която можете да закупите на гишето, което е най-близо до вашата къща.

Ако обаче нямате пари или сте мързеливи да ги купите, можете да използвате безплатни интернет приложения, които са широко достъпни в Google Play Store. Не е лошо, парите ви могат да се използват за увеличаване на джобните ви пари.

Е, този път ApkVenue ще предостави списък с 5 безплатни интернет приложения, които трябва да изтеглите. Любопитни ли сте Хайде, просто погледнете, ето следното.

  • 7 най-лоши продължения на играта в историята на видеоигрите
  • 7 от най-странните реклами, които се появяват във видеоигрите
  • 6 от най-ужасните проблеми, които се случват във видео игрите
  • 7 от най-абсурдните оръжия някога във видео игра

5 безплатни интернет приложения, които ТРЯБВА да изтеглите

1. Супер VPN

11.

Можете да изтеглите това приложение от Google Play Store, който има доста малък размер, който е само 5,4 MB. Предимството на това приложение е, че има неограничена квота и може да защити поверителността ви, докато го използвате. Освен това с това приложение ще можете да отваряте сайтове, които са блокирани от правителството.

2. Анонитун

Anonytun е VPN приложение, което можете да използвате, за да използвате интернет безплатно, особено за потребителите на Telkomsel. С това приложение можете да промените квотата си на неограничена. Следователно, имате нужда само от грешката на хоста от оператора Telkomsel, който все още е активен, след това използвайте това приложение.

3. Droin VPN

Това приложение е безплатно интернет приложение, което ще ви даде квота от 100 MB всеки ден. Въпреки че е дадено ограничение на квотата, скоростта на това приложение е много бърза, така че няма да откриете забавяне или забавяне при сърфиране в интернет. Размерът също е много лек, което е само 3 MB.

4. Тигър VPN

Това приложение има предимството, че може да се използва на смартфони, които не са вкоренени, и има прост потребителски интерфейс, който е лесен за използване за начинаещи. Размерът на това приложение също е много лек, което е само 5,3 MB и в момента 1 милион потребители са го изтеглили.

5. Yuuki VPN

Това приложение е безплатно интернет приложение, което няма квота за използването му. Така че ще сърфирате свободно в интернет, без да изчерпвате квотата си. Всичко, което трябва да направите, е да потърсите грешката във вашата карта, за да може тя да се използва като безплатен интернет. Ако имате проблеми, можете да потърсите в интернет много грешки в картите.

Това са 5 безплатни интернет приложения, които трябва да изтеглите. Как, опитахте ли го? Ако имате и имате успех, не забравяйте да споделите тази статия с всичките си близки приятели, за да могат и те да се насладят на безплатен интернет. Надявам се, че е полезно.