10 приложения за презентации, освен Powerpoint безплатно, онлайн и офлайн

Искате да направите страхотна презентация, освен да използвате софтуера PowerPoint? Е, тук има препоръки за безплатни приложения за презентации за вашия компютър и Android.

Отегчени сте от функциите за презентация, налични в приложението PowerPoint, направено от Microsoft? Търсите ли алтернатива, която да го замени?

Въпреки че това е един от най-често използваните продукти на Microsoft днес, има моменти, когато се чувствате отегчени, защото продължавате да го използвате.

Освен това, ако сте проучили всички функции, намирането на заместител на приложението PPT изглежда решение, което звучи интересно.

Следователно този път ApkVenue ще обсъди няколко презентационни приложения освен PowerPoint, които можете да използвате безплатно и да предложите различни страхотни функции.

Любопитни ли сте от списъка? Ето списък на най-добрата алтернатива Ms. PowerPoint, особено за вашия компютър / лаптоп и мобилен телефон с Android.

Препоръчителни безплатни приложения за презентация, могат да бъдат онлайн и офлайн

PowerPoint наистина се превърна в един от презентационния софтуер, на който разчитат много хора, особено за образование и дори работа.

Но освен тези приложения, има и няколко други алтернативи на PowerPoint софтуер, които предлагат подобни функции, които са още по-готини. По-любопитно, нали? Така че да видим!

Колекция от презентационни приложения на компютър или лаптоп

Освен че можете да използвате това приложение за презентации за Windows, MacOS към Linux, има и такива, които можете да използвате онлайн. Така че не е нужно да се притеснявате да инсталирате софтуер!

1. Libre Office - Impress Presentation (Най-добрата алтернатива на софтуера за PowerPoint PC)

Източник на снимки: LibreOffice (Изтеглили ли сте приложението PowerPoint за лаптопи, но все още липсва? Опитайте да изтеглите Libre Office).

Освен Microsoft Office, има и други офис приложения, на които можете да разчитате, а именно Libre Office . Този софтуер предоставя и приложение за презентация на лаптоп, наречено Impress Presentation .

Освен че е предназначен за лаптопи с Windows, Libre Office ще бъде по-оптимално използван в операционната система Linux.

Освен това този софтуер е безплатен и с отворен код , но все пак може да представи изчистен потребителски интерфейс и функции, които поддържат вашата производителност, банда.

Изтеглете тук: Libre Office - Impress Presentation

2. Прези

Източник на снимката: prezi.com

За тези от вас, които се нуждаят от готина презентация с увеличаване - намаляване на анимацията , можете също да се възползвате от софтуера Prezi, който можете да използвате директно от приложението на браузъра.

Това приложение за онлайн презентация предлага разнообразие от атрактивни шаблони, които със сигурност ще удивят вашата публика с предоставените анимации.

Освен че можете да използвате онлайн, за да правите презентации, можете също да ги изтеглите и да ги използвате офлайн.

Така че, за тези от вас, които може да се отегчат след изтеглянето на приложението PowerPoint за лаптопи, можете да изтеглите Prezi като заместител, банда.

Изтеглете тук: Prezi Portable Classic

Други приложения за презентация на компютър ...

3. Фокусирана офлайн презентация

Източник на снимки: Focusky

Както подсказва името, Focusky Offline Presentation е офлайн приложение за презентации, което се използва за създаване на атрактивни и интерактивни анимирани презентации.

С различни шаблони в уникални форми начинът на работа на Focusky е доста лесен. Трябва само да щракнете и плъзнете елементите, които искате да използвате в презентацията.

Разбира се, това приложение за 3D презентации е идеално за тези от вас, които искат да бъдат привлекателни, когато се представят пред стая, банда. Създаването на алтернативно приложение на PowerPoint също е наистина добро!

Изтеглете тук: Фокусна офлайн презентация

4. Visme

Снимката е предоставена от: Visme

След това има Visme , който не е само за правене и показване на презентации, но можете да го използвате и за създаване на инфографика, визуални данни и т.н.

Достъпно онлайн, това приложение е пълно с различни HD фонови шаблони, елементи и шрифтове, които можете да използвате безплатно.

За нуждите на презентациите Visme също така предоставя гъвкавост за споделяне онлайн или изтегляне за офлайн презентации.

Изтеглете тук: Visme

5. SlideDog

Източник на снимки: Маршрути за финансиране

Друга алтернатива на PowerPoint, която е не по-малко готина, е SlideDog .

Интересното е, че това приложение ви позволява да комбинирате няколко различни медийни формати като PowerPoint, PDF, Word, Excel и Prezi файлове в един дизайн на презентация.

SlideDog предлага и функция за споделяне в реално време, при която можете да управлявате презентации от разстояние чрез вашия смартфон.

За тези от вас, които искат приложение за презентации " всичко в едно" , SlideDog е идеален за алтернатива на софтуера PowerPoint.

Изтеглете го тук: SlideDog

Колекция от презентационни приложения на телефони с Android

В сравнение с лаптопите, смартфон устройствата със сигурност са много по-практични и по-леки за носене.

По този начин създаването или редактирането на слайдшоу на презентация ще бъде по-лесно и може да се направи навсякъде, дори ако сте в колата.

Поради това този път ApkVenue ще обсъди и някои алтернативни приложения на PowerPoint за Android, които можете да използвате.

Освен това има и приложения, така че телефонът ви с Android да може да се използва като дистанционно с Bluetooth или WiFi връзка.

1. Google Slides (най-добрата алтернатива на приложенията за PowerPoint Android)

Източник на снимки: Google Play (Искате ли да изтеглите най-доброто алтернативно приложение за PowerPoint Android? Google Slides е един от изборите).

Първо има Google Slides, което е безплатно приложение за презентация, предоставено директно от самия разработчик на Android, Google Inc.

Потребителският интерфейс, предлаган от това приложение, обикновено е опростен, особено за нуждите на създаване, редактиране и показване на презентационни документи.

Едно от предимствата на Google Slides е, че е лесен за използване и можете да го използвате офлайн, без да е необходимо да сте свързани с интернет мрежа.

Като алтернатива на приложението PowerPoint, този конкурент на Microsoft е доста готин, банда.

Подробности Google Презентации
Разработчик Google LLC
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 500 000 000 и повече
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете чрез следната връзка:

Производителност на приложенията Google LLC ИЗТЕГЛЯНЕ

2. OfficeSuite + PDF редактор

От многото офис приложения, налични в Google Play Store, OfficeSuite + PDF Editor може да бъде един от изборите с общ брой изтегляния до над 100 милиона изтегляния.

Както подсказва името, това офисно приложение може да се използва за различни файлови формати, от DOC, DOCX, XLS, XLSX и PPTX.

За целите на презентацията OfficeSuite + PDF Editor също може да се използва за директно редактиране и преглед на презентации.

Подробности OfficeSuite + PDF редактор
Разработчик MobiSystems
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 53MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете чрез следната връзка:

MobiSystem Office Apps & Business Tools ИЗТЕГЛЕТЕ

Други приложения за презентация на Android ...

3. WPS Office

Изтеглена от повече от 700 милиона потребители по целия свят, WPS Office е следващото приложение, което ви позволява да създавате или редактирате презентационни слайдове от смартфон.

Това приложение също така предлага различни видове шрифтове и страхотни ексклузивни официални шаблони за презентации.

Интересното е, че WPS Office има функция, при която можете да сканирате хартиени документи в PDF файлове с помощта на камерата. Така че, не е нужно повече да изтегляте приложение за скенер на документи, банда.

Подробности WPS Office
Разработчик Kingsoft Office Software Corporation Limited
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер Варира според устройството
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете чрез следната връзка:

Офис приложения и бизнес инструменти Kingsoft Office Software Corporation Limited ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Служба Polaris

Освен това има алтернативен PPT софтуер за Android, наречен Polaris Office, който е разработен от разработчика Infraware Inc.

Не много по-различно от предишните приложения за презентации, Polaris Office предлага и Slide услуги за създаване или редактиране на документи за слайдшоу на презентации.

Това приложение е съвместимо и с всички формати на документи от Microsoft Office, включително PowerPoint.

Подробности Polaris Office
Разработчик Infraware Inc.
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 61MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 3.9 / 5 ( Google Play )

Изтеглете чрез следната връзка:

Офис приложения и бизнес инструменти INFRAWARE, INC. ИЗТЕГЛИ

5. Отдалечена връзка (дистанционно PC)

Източник на снимки: youtube.com

Първоначално Remote Link (PC Remote) може да се използва само на мобилни телефони ASUS, които използват ZenUI. Но в момента това приложение за отдалечена презентация е достъпно за всички видове телефони с Android.

Това приложение може лесно да ви помогне да показвате слайдове, въоръжени с Bluetooth или WiFi връзка.

Разбира се, това приложение е подходящо за работа сред студенти и бизнесмени, нали?

Подробности Отдалечена връзка (PC Remote)
Разработчик ZenUI, ASUS HIT TEAM
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете чрез следната връзка:

Офис приложения и бизнес инструменти ZenUI, ASUS HIT TEAM ИЗТЕГЛЯНЕ

Това са някои препоръки за безплатни приложения за презентации за персонални компютри, лаптопи и телефони с Android, които можете да използвате онлайн и офлайн.

Освен списъка по-горе, имате ли други препоръки за алтернативен софтуер на PowerPoint, които са не по-малко готини? Ако е така, не забравяйте да споделите с Jaka в колоната за коментари по-долу!

Успех, банда ~

Прочетете също статии за Office или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .