25+ най-добри онлайн компютърни игри 2020 - 2021

Най-добрата компютърна онлайн игра през 2021 г., която е лека, но все пак забавна, пълна с ремаркета, рецензии и поне компютърни спецификации тук ✅!

Компютърните онлайн игри вече са нов фаворит за геймърите, защото предлагат малко по-различно вълнение от онлайн игрите за смартфони. Вие ли сте от тях, които често играят онлайн игри ?

Ако е така, трябва ли да сте запомнили добре познатите хипер онлайн компютърни игри , минали и настоящи?

Онлайн компютърните игри са много с името кооперативна мултиплейър или игра с други играчи, защото това е основната функция на онлайн игрите .

И така, какви игри са забавни и пристрастяващи, за да играете с приятелите си онлайн? Хайде, вижте списъка с най -добрите компютърни онлайн игри 2020, които ApkVenue е подготвил!

Най -добрите компютърни онлайн игри, които ApkVenue са регистрирали, са разделени на няколко категории, от приключенски до Battle Royale игри, като най -добрата игра за оцеляване на PUBG.

Е, и тази игра включва онлайн Coop-Multiplayer. Това означава, че можете да играете с приятелите си чрез интернет връзка.

Любопитни ли сте от най -популярните онлайн игри, които ApkVenue ще предлага? Хайде, вижте списъка по-долу!

1. Warframe

Първо е най -популярната онлайн компютърна игра 2018, Warframe , кооперативна екшън игра, която можете да играете безплатно от Steam. Можете да изберете свое собствено оръжие според вашия стил на игра.

Тази безплатна компютърна онлайн игра ще ви покани да играете като нинджа в космоса, оборудван с футуристични оръжия.

Можете да играете тази компютърна онлайн игра като екип с приятели или да бъдете ваш опонент. Ето минималните спецификации:

Подробности Спецификация
операционна система Windows XP SP 3 или по-нова версия
Процесор Intel Core 2 Duo e6400 или AMD Athlon x64 4000+
Памет 2 GB RAM
Графика Nvidia GeForce 8600 GT или ATI Radeon HD 3600
Съхранение 25 GB
Приключенски игри Digital Extremes ИЗТЕГЛЕТЕ

2. Ракетна лига

Е, това е най -добрата и най-популярната компютърна онлайн игра, която е доста уникална с темата за футбола. Причината е, че играете футбол с кола, банда!

Можете да играете Rocket League с приятелите си онлайн , можете също да изберете собствено превозно средство. Готиното е, че тази игра поддържа кръстосана игра , знаете ли.

Можете да изтеглите най -добрата компютърна онлайн игра на Steam, цената е доста евтина. Ето минималните спецификации:

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7 или по-нова
Процесор Двуядрено 2,4 GHz
Памет 2 GB RAM
Графика NVIDIA GTX 260 или ATI 4850
Съхранение 7 GB

Изтеглете Rocket League тук!

3. Dead By Daylight

Играта Dead By Daylight е кооперативна игра на ужасите, която се играе напълно от истински играчи без NPC. Ще играете 4vs1, състоящ се от оцелели и убийци.

За да спечелите играта, трябва да оцелеете и да избягате от убийците или да успеете да убиете оцелелите . Въпреки че е игра на ужасите, ако я играете с приятели, всъщност не е страшно.

Можете да изтеглите тази игра в Steam на доста достъпна цена. Ето минималните спецификации:

Подробности Спецификация
операционна система 64-битови операционни системи (Windows 7, Windows 8.1)
Процесор Intel Core i3-4170 или AMD FX-8120
Памет 8 GB RAM
Графика DX11 съвместима GeForce GTX 460 1GB или AMD HD 6850 1GB
Съхранение 25 GB
Екшън игри ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Monster Hunter: World

Следващата най-добра компютърна онлайн игра е Monster Hunter: World . Можете да играете с приятелите си онлайн, за да ловите уникални чудовища.

Разбира се, че сте запознати с геймплея на Monster Hunter и самите чудовища. Можете също така да се насладите на тази игра от себе си офлайн .

Можете да изтеглите тази игра в Steam и ето минималните спецификации, които трябва да имате.

Подробности Спецификация
операционна система WINDOWS 7, 8, 8.1, 10 (изисква се 64-битова версия)
Процесор Intel Core i5-4460, 3.20GHz или AMD FX -6300
Памет 8 GB RAM
Графика NVIDIA GeForce GTX 760 или AMD Radeon R7 260x (2GB VRAM)
Съхранение 20 GB
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

5. Overwatch

Кой не знае Overwatch?

ApkVenue е сигурен, че знаете за Overwatch, най -добрата и най-популярна онлайн компютърна игра, която се играе и използва като стандартен преглед на компютър от добре познати YouTube.

Тази игра е направена от добре познат разработчик, Blizzard. Overwatch адаптира онлайн FPS игри, които се играят в реално време с други играчи.

Много стилове на игра са представени от Overwatch, като Assault, Escort, Hybrid и много други. Същността на играта обаче е да защити и изземе опорната „база“.

Подробности Спецификация
операционна система Windows Vista / 7 / 8/10 64-битова
Процесор Intel Core i3 или AMD Phenom X3 8650
Памет 4 GB RAM
Графика Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850 или Intel HD Graphics 4400
Съхранение 30 GB
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

Малък размер лека компютърна онлайн игра

Почти същото като на смартфон, разбира се, трябва да обърнете внимание и на спецификациите на лаптопа, преди да решите да играете онлайн игри на компютър, банда.

Това е така, защото повечето компютърни игри имат много големи размери на файлове, което забавя производителността на лаптопа, когато е принуден да работи усилено или в този случай играе онлайн игри .

Е, за щастие все още има някои малки, леки компютърни онлайн игри, които могат да бъдат алтернатива за вас. Въпреки че размерът е малък и относително лек, предлаганият геймплей и графично качество е не по-малко готин!

1. Драконово гнездо

Е, ако познавате тази лека компютърна онлайн игра , знаете ли, банда? Освен че сте забавни и пристрастяващи, можете също да играете Dragon Nest, без да имате нужда от компютър или игрален лаптоп с високи спецификации.

Dragon Nest е игра, създадена от Eyedentity Games и разпространявана от Gemscool в Индонезия.

Тази игра разказва историята на бога Алтея, който е отровен от сестра си Вестинел. Тази отрова може да бъде излекувана само като се вземе същността на самата отрова, която се намира в света на Алтерия.

На играча се разказва за герой, който търси лекарства, за да излекува бога Алтея и да спаси света.

Можете да изберете 5 вида бойни стилове (класове) в тази игра, всеки клас има своите предимства. Ако играете с приятели, уверете се, че вашият отбор има клас, който се подкрепя!

Подробности Спецификация
операционна система Windows XP или по-нова версия
Процесор Pentium 4 или двуядрен процесор
Памет 1 GB RAM
Графика Nvidia 7600 или AMD
Съхранение 4 ГИГАБАЙТА

Изтеглете Dragon Nest тук!

2. Brawlhalla ( Безплатна лека компютърна онлайн игра )

След това има онлайн игра с лекота Brawlhalla, която предлага 2D графика и геймплей почти като играта на Nintendo, Super Smash Bros.

Тази игра, направена от разработчика на Ubisoft, също има доста разнообразни герои, някои от които дори са резултат от сътрудничество с други разработчици като героите Лара Крофт, Бен 10 и много други.

Интересното е, че тук можете не само да се биете срещу врага, но и до 8 играчи, за да се биете в различни режими на игра.

Минимални спецификации Brawlhalla
операционна система Windows XP SP3 / Vista / 7 (64-битова)
Процесор Intel или AMD процесор
Памет 1 GB RAM
Графика 512MB VRAM NVIDIA или AMD или Intel графична карта
Съхранение 400 MB налично пространство

Изтеглете Brawlhalla чрез следната връзка :

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

3. Left 4 Dead 2 ( Най-добрата лека компютърна онлайн игра )

Предоставяйки различни режими на игра, вариращи от един играч до кооперативен мултиплейър , Left 4 Dead 2 е игра на тема зомби, която е достатъчно лека, за да можете да играете на компютър.

Тук ще бъдете изправени пред мисия, при която трябва да се спасите от зомби атака заедно с четирима от другите си приятели.

Въпреки че е класифицирана като лека компютърна игра за компютър , тази игра, създадена от разработчика на Valve, всъщност все още предлага доста невероятно графично качество, знаете ли, банда.

Минимални спецификации Left 4 Dead 2
операционна система Windows XP SP3 / Vista / 7 (64-битова)
Процесор Процесор Intel Pentium 4 3.0GHz
Памет 2 GB RAM
Графика 128MB NVIDIA GeForce 6600 или ATI Radeon X800 VRAM
Съхранение 13 GB свободно пространство

Изтеглете Left 4 Dead 2 чрез следната връзка :

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри за стрелба

Следващия...

4. Hearthstone

Ако ви е скучно от RPG, FPS или така нататък и търсите алтернативен жанр, който е не по-малко вълнуващ за игра, можете да изтеглите лека онлайн компютърна игра, наречена Hearthstone .

Самият Hearthstone е стратегическа игра, базирана на карти, където можете да се състезавате с повече от 100 милиона други играчи от цял ​​свят.

Тази игра, направена от Blizzard Entertainment, все още може да звучи чужда за повечето от вас, но интересното е, че Hearthstone успя да влезе като игра за eSports на азиатските игри през 2018 г., знаете ли!

О, да, Hearthstone също е безплатна компютърна онлайн игра, така че не е нужно да харчите, за да можете да играете играта.

Минимални спецификации Hearthstone
операционна система Windows 7/8/10 (64-битова)
Процесор Intel Premium D или AMD Athlon 64 X2
Памет 3 GB RAM
Графика 256MB VRAM NVIDIA GeForce 8600 GT или ATI Radeon HD 2600 XT
Съхранение 3 GB свободно пространство

Изтеглете Hearthstone чрез следната връзка :

Blizzard Entertainment, Inc. Игри с карти ИЗТЕГЛИ

Ако искате препоръки за други леки компютърни игри онлайн или офлайн , можете да прочетете статията на ApkVenue на тема „15 най-добри леки компютърни игри, подходящи за спецификациите на картофения компютър“ .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Безплатни компютърни онлайн игри

Ако сте счупени, но все пак искате да играете компютърни онлайн игри , можете да опитате да проверите следните препоръки за най -добрите безплатни онлайн компютърни игри !

1. Развийте етап 2

Преминавайки към безплатни компютърни онлайн игри, първо има Evolve Stage 2, който е заместител на играта Evolve, изтеглена от Steam. Сега обратно със същото име с няколко допълнения.

Ако преди сте платили за това, сега можете да играете Evolve Stage 2 безплатно на компютър. Въпреки това някои неща като предмети, платени в играта.

Тази игра има темата за стрелец срещу чудовища, съдържа 4 играчи като хора и 1 играч като чудовище.

Можете да изтеглите играта от тук: Evolve Stage 2

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7 64-битова
Процесор Core 2 Duo E6600 / Athlon 64 X2 6400
Памет 4 GB RAM
Графика NVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5770
Съхранение 25 GB

Изтеглете Evolve Stage 2 тук!

2. Starcraft II

Следва Starcarft II , игра, създадена от студиото на Blizzard с темата за най-добрата стратегическа игра, която е толкова популярна в света, че се превърна в голяма игра за е-спорт.

В тази най-добра компютърна онлайн игра , сякаш сте военен лидер, който управлява войските ви да се бият срещу врага. Можете също така да изберете типа водач с различни видове войски.

Хайде, играйте безплатно и предизвикайте приятелите си да играят! Можете да изтеглите играта безплатно от тук: Starcraft II

Подробности Спецификация
операционна система Windows Vista / 7 / 8/10 64-битова
Процесор Intel Core i3 или AMD Phenom X3 8650
Памет 4 GB RAM
Графика Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850 или Intel HD Graphics 4400
Съхранение 30 GB

Изтеглете Starcraft 2 тук!

3. World of Warship

И така, играта World of Warship е стратегическа игра с темата за морските войни. Изглежда сте капитан, който контролира всички движения на кораба и команди, когато става въпрос за стрелба.

Тази игра е безплатна за игра на компютър, можете да се биете с други играчи, за да получите награди. Не само това, можете да играете и с приятелите си онлайн.

Хайде, сформирайте свой собствен боен кораб и победете врага в тази една игра: World of Warships

Подробности Минимални спецификации
операционна система Windows 7 x86
Процесор Core2Duo 2.7 GHz, AMD Athlon II 3 GHz
Памет 2 GB RAM
Графика nVidia GeForce 8800GT / 9600GT, IntelHD 4000, NVIDIA GeForce 620M, AMD Radeon HD 4650
Съхранение 35 GB

Изтеглете World of Warships тук!

Следващия...

4. CCG Shadowverse

Shadowverse CCG е безплатна онлайн игра с карти, която можете да играете на компютър. Тази игра има страхотна тема в аниме стил с интересни герои.

Можете да изберете 8 класа с различни видове карти, да изберете класа, който ви харесва най-много и да практикувате уменията си. Не само това, можете да се биете с други играчи в реално време !

Хайде, изтеглете играта и предизвикайте приятелите си да се бият в тази игра: Shadowverse CCG

Подробности Спецификация
операционна система Windows Vista / 7 / 8/10 64-битова
Процесор Core i3-3225 / AMD A8-7650K
Памет 4 GB RAM
Графика GeForce GT 640 / Radeon HD 5770
Съхранение 2 GB

Изтеглете Shadowverse CCG тук!

5. Безстрашен

И накрая, последната безплатна онлайн компютърна игра е Dauntless , най-новата онлайн RPG игра, направена от Phoenix Labs.

Подобно на други онлайн игри , можете да избирате от различни класове, които отговарят на вашия стил на игра. В тази игра ще ловите големи чудовища.

Независимо дали сте сами или с приятели, да играете Dauntless е много забавно да играете, банда. Хайде, изтеглете играта безплатно от Epic Game Store.

Подробности Спецификация
операционна система Поддръжка на Windows 7 DX11
Процесор i5 SandyBridge
Памет 4 GB RAM
Графика nVidia 660Ti (DX11)
Съхранение 15 GB

Изтеглете Dauntless тук!

Онлайн PC MMORPG игра

Ако обичате RPG игри, но искате да играете с приятели, можете да изберете една от следните онлайн компютърни MMORPG игри :

1. The Elder Scrolls Online

Първата е играта The Elder Scroll Online , където играете в типичен свят на The Elder Scroll, който е разположен в ерата на царството и дракона.

Подобно на играта Elder Scroll V, вие ще се биете с много чудовища, ще търсите оръжия и ще правите куестове, за да завършите играта.

В тази приключенска онлайн игра можете да се срещате и да правите приключения с приятелите си. Ето спецификациите, за да можете да го възпроизвеждате:

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7 64-битова
Процесор Intel Core i3 540 или AMD A6-3620 или по-нова
Памет 3 GB RAM
Графика Видеокарта, съвместима с Direct X 11.0 с 1 GB RAM (NVidia GeForce 460 или AMD Radeon 6850)
Съхранение 85 GB

Изтеглете The Elder Scrolls Online тук!

2. Final Fantasy XIV

Следва серията Final Fantasy и този път единствената онлайн серия, за която може да се каже, че е успешна компютърна онлайн игра .

Final Fantasy XIV предлага игра с отворен свят , типична за света на Final Fantasy със забавните Moogle и Chocobo.

Final Fantasy XIV не се играе на свой ред базирана база , а по-скоро е характерно MMORPG бойна система. Можете да изпробвате безплатно пробната версия на Steam и ето спецификациите.

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7 32/64 бита, Windows 8.1 32/64 бита, Windows 10 32/64 бита
Процесор Intel Core i5 2.4GHz или по-висока
Памет 4 GB RAM
Графика NVIDIA GeForce GTX750 или по-нова, AMD Radeon R7 260X или по-нова
Съхранение 40+ GB

Изтеглете Final Fantasy XIV тук!

3. Eve Online

Eve Online е MMORPG с темата за война между галактически самолети. Можете да изградите своя собствена самолетна база и да атакувате вражески бази, за да вземете техните предмети .

Тази игра има отлично графично качество и звукови ефекти, сякаш сте в реално пространство. Наистина трябва да опитате тази онлайн компютърна игра .

Тази игра има много уникални функции като PVP, PVE, копаене и други. Можете веднага да го изтеглите безплатно от Steam. Ето спецификациите на компютъра, от които се нуждаете:

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7
Процесор Intel Dual Core @ 2.0 GHz, AMD Dual Core @ 2.0 GHz)
Памет 2 GB RAM
Графика AMD Radeon 2600 XT или NVIDIA GeForce 8600 GTS
Съхранение 20 GB
RPG игри CCP ИЗТЕГЛЯНЕ

Следващия...

4. Black Desert Online

Тази онлайн игра Black Desert идва от Южна Корея, банда, вие ще създадете свой собствен герой, който можете да персонализирате в началото на играта. Можете също така да направите палави герои, знаете ли .

Самият геймплей е по-скоро MMORPG действие с графични ефекти. Можете също така да изберете своя тип борба въз основа на класа.

За да го изтеглите, можете да отидете на официалния уебсайт на Black Desert Online или да го купите в Steam. Ето минималните спецификации:

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7 или по-нова версия (32-битова или 64-битова)
Процесор Intel Core i3-530 2,9 GHz
Памет 4 GB RAM
Графика GTS 250, GeForce 9800 GTX, Radeon HD 3870 X2
Съхранение 27 GB

Изтеглете Black Desert Online тук!

PC MOBA игра

MOBA игрите са един от любимите жанрове на много хора. Сътрудничеството и нивото на майсторство на героите са ключовете за спечелването на тази една игра.

1. ДОТА 2

Онлайн компютърната игра в първия жанр на MOBA със сигурност е доминирана от DOTA 2 , вие със сигурност не сте непознат за тази игра. Доколкото това е една от игрите за е-спорт.

DOTA 2 е една от електронните спортни игри с най-голям брой награди в света. Това не може да бъде отделено от ентусиазма на феновете, който никога не свършва.

Тази игра също е достатъчно лека, за да работи на компютър като цяло. Ето минималните спецификации на DOTA 2:

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7 или по-нова
Процесор Двуядрено от Intel или AMD на 2.8 GHz
Памет 4 GB RAM
Графика nVidia GeForce 8600 / 9600GT, ATI / AMD Radeon HD2600 / 3600
Съхранение 15 GB
Valve Strategy Games ИЗТЕГЛЯНЕ

2. League of Legends

Вторият MOBA е League of Legends или това, което често се нарича LOL. Тази най-добра компютърна онлайн игра винаги е била съперник на DOTA 2. За разлика от DOTA 2, трябва да си купите герой, преди да можете да го играете.

Тази игра има 3D графика, която е по-лека от DOTA 2. LOL също е игра за е-спорт, която е турнир в голям мащаб, банда.

Можете да го изтеглите чрез Garena и това е минималната спецификация, която трябва да имате.

Подробности Спецификация
операционна система Windows XP или по-нова
Процесор 2 GHz процесор
Памет 1 GB RAM
Графика Nvidia GeForce 8800 / AMD Radeon HD 5670
Съхранение 12 GB

3. Паладини

Paladins е фентъзи игра, която можете да играете с приятели онлайн . Можете да изберете герои с различни способности.

Ако искате да играете Overwatch, но нямате пари, наистина трябва да опитате да играете играта Paladins, банда. Тази игра съчетава FPS с MOBA, знаете ли.

Е, тази игра може да се играе безплатно и можете да я изтеглите от Steam. Ето минималните спецификации:

Подробности Спецификация
операционна система Windows XP SP2, Windows Vista или Windows 7
Процесор Core 2 Duo 2,4 GHz или Althon X2 2,7 GHz
Памет 2 GB RAM
Графика Графична карта ATI или Nvidia с 512MB видео RAM или по-добра и поддръжка на Shader Model 3.0+. (ATI Radeon 3870 или по-висока, Nvidia GeForce 8800 GT или по-нова)
Съхранение 15 GB

Изтеглете Паладини от тук

Следващия...

4. Heroes Of The Storm

И накрая, от жанра MOBA има Heroes Of The Storm от Blizzard Entertainment. Тази игра включва персонажи от игрите Warcraft, StarCraft и Diablo с геймплей MOBA.

Ако сте отегчени от популярни MOBA игри като DOTA 2 или League of Legends, ApkVenue ви препоръчва да изпробвате Heroes of The Storm.

Heroes Of The Storm е идеален за любителите на игрите от Blizzard Entertainment. Минималните спецификации са както следва:

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
Процесор Intel Core 2 Duo E6600 или AMD Phenom X4
Памет 3 GB RAM
Графика NVIDIA GeForce 8600 GT или ATI Radeon HD 4650 или Intel HD Graphics 3000
Съхранение 20 GB

Изтеглете Heroes of the Storm тук!

Игра Battle Royale

Напоследък играта Battle Boyale започна да доминира в най-популярните жанрове на игри, както на компютър, така и на конзоли. Ето списъка с най -добрите онлайн компютърни игри на тема Battle Royale!

1. Fortnite

Играта Battle Royale , за която се говори най-много напоследък, е Fortnite , преди да се появи в мобилната игра, първоначално е била на компютърната версия.

Тази най-добра онлайн компютърна игра предлага усещането за различна битка с кралска игра с функции за изграждане.

Можете да изтеглите тази компютърна онлайн игра безплатно от официалния уебсайт Fortnite. Ето минималните спецификации:

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
Процесор Core i3 2.4 Ghz
Памет 4 GB RAM
Графика Intel HD 4000
Съхранение 22 GB
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

2. PUBG

Ако познавате играта PUBG , трябва да знаете, играта, направена от Bluehole от Южна Корея, е известна. За компютърната версия тази игра е платена и можете да я изтеглите от Steam за IDR 200 хиляди.

Въпреки че не е най -новата онлайн игра , от появата си до момента PUBG все още е много популярен сред геймърите.

Самият PUBG е много предизвикателна игра и изисква висока концентрация. Доброто оръжие не е достатъчно, за да вземете пилешка вечеря.

Ето минималните спецификации на най -популярната игра на Battle Royale , PlayerUnknown Battleground!

Подробности Спецификация
операционна система 64-битова Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
Процесор Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300
Памет 8 GB RAM
Графика NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
Съхранение 30 GB
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри за стрелба

3. Call of Duty: Black Ops 4

Следва серията Call of Duty, която стартира на 12 октомври 2018 г. Call of Duty: Black Ops 4 освен кампанията има и функция за кралска битка .

Има режим на кампания с интересен сюжет, който може да бъде лек за скука, когато сте уморени да играете постоянно онлайн .

Уникалността на тази игра се крие в оръжията, които можете да използвате и уменията, докато играете. Можете да го изтеглите от Steam. Ето минималните спецификации:

Подробности Спецификация
операционна система 64-битова Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
Процесор Intel Core i3-4340 или AMD FX-6300
Памет 8 GB RAM
Графика GeForce GTX 660 2GB / GeForce GTX 1050 2GB или Radeon HD 7950 2GB
Съхранение 80 GB

Изтеглете Call of Duty: Black Ops 4 тук!

Следващия...

4. Battlerite Royale

Battlerite Royale е игра на Battle Royale , която е комбинирана с MOBA. Можете да изберете своя герой с уникални умения и трябва да оцелеете, за да спечелите.

Тази игра има страхотни фантастични елементи, както и зашеметяващи 3D графики. Комбинацията от тези 2 различни жанра беше неочаквано правилната комбинация

Можете да изтеглите Battlerite Royale от Steam и ето минималните спецификации:

Подробности Спецификация
операционна система Windows XP или по-нова
Процесор Двуядрено от Intel или AMD на 2.8 GHz
Памет 4 GB RAM
Графика Intel HD 3000
Съхранение 3 GB

Изтеглете Battlerite Royale тук!

5. Пръстен на Елизиум

Друга най-добра онлайн компютърна игра за 2018 г. освен PUBG е Ring of Elysium . И двете направени от Tencent, тази игра има същото вълнение, както можете в PUBG.

Тогава каква е разликата с PUBG?

В тази игра можете да почувствате истинска разлика във времето и има и функция за каране на сноуборд или моторни шейни . Готино, нали?

Вълнението за оцеляване все още се поддържа в тази една игра. Не бъдете шумни, ако играете играта Battle Royale.

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
Процесор Intel i3 8130U (2 ядра, 2,3 GHz)
Памет 4 GB RAM
Графика NVIDIA GeForce GT 730
Съхранение 10 GB
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри за стрелба

Онлайн FPS игра

1. Counter-Strike: Global Offensive

Разбира се, когато говорим за компютърни онлайн игри с жанра FPS, първият, който се появява, е Counter-Strike: Global Offensive или CS: GO. Тази игра е пионер на екипните екшън игри отпреди 14 години.

Въпреки че съществува отдавна, ентусиастите за тази игра се увеличават всяка година. Може би защото можете да играете тази игра безплатно.

Можете да изтеглите тази безплатна компютърна онлайн игра от Steam, ето минималните спецификации:

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7 / Vista / XP
Процесор Процесор Intel Core 2 Duo E6600 или AMD Phenom X3 8750 или по-добър
Памет 2 GB RAM
Графика Видеокартата трябва да бъде 256 MB или повече и трябва да е съвместима с DirectX 9 с поддръжка на Pixel Shader 3.0
Съхранение 15 GB
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри за стрелба

2. Обсадата на Rainbow Six на Том Кланси

Rainbow Six Siege на Том Кланси е втората най-любима компютърна онлайн игра от жанра FPS. Тази игра ви кани да играете като CS: GO, но с по-реалистичен свят.

Можете да го изтеглите от Steam и ето минималните спецификации:

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (необходими са 64-битови версии)
Процесор Intel Core i3 560 @ 3.3 GHz или AMD Phenom II X4 945 @ 3.0 GHz
Памет 6 GB RAM
Графика NVIDIA GeForce GTX 460 или AMD Radeon HD 5870 (DirectX-11 съвместим с 1 GB VRAM)
Съхранение 61 GB

Изтеглете Rainbow Six Siege на Том Кланси тук!

3. Екип Крепост 2

Следва Team Fortress 2, която е FPS игра с различни режими на игра. Можете да изберете вашия герой, който се състои от 9 класа.

Тази игра е предшественик на хибридни FPS MOBA игри като Overwatch & Paladins. Уникалността на тази игра е в иновативния режим на игра, който продължава да се актуализира и графиките са в стила на 3D героите.

Можете да изтеглите тази игра от Steam и ето минималните спецификации:

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7 (32/64-битова) / Vista / XP
Процесор 1,7 GHz процесор или по-добър
Памет 512 MB RAM
Съхранение 15 GB
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

Следващия...

4. Лов Showdown

Следващата компютърна онлайн игра дойде от Crytek, а именно Hunt Showdown . Тази игра е PVP игра за лов на глави , създадена в тъмни времена.

Ще се изправите срещу много чудовища със собствената си уникалност. Трябва да се въоръжите с най-доброто оборудване, за да можете да ловите свободно.

Можете да изтеглите тази игра от Steam и ето минималните спецификации:

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7 64bit
Процесор Intel i5 @ 2,7GHz и 4 ядра (6-то поколение, Core i5 6400) или AMD Ryzen 3 1200
Памет 8 GB RAM
Графика NVIDIA GeForce GTX 660 TI или AMD Radeon R9370
Съхранение 20 GB

Изтеглете Hunt: Showdown тук!

5. Планетата 2

Така че, можете да изтеглите и играете тази онлайн FPS игра безплатно чрез Steam. Planetside 2 е онлайн FPS игра със световна тема в стил HALO.

Ще се биете срещу други играчи и ще се опитате да спечелите. Можете също да се биете с приятелите си, за да го направите по-вълнуващо.

Всяка победа ще ви даде награди, които можете да използвате за закупуване на оръжия, умения, кожи и други.

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7 64bit
Процесор Core i5-760 или по-добра / AMD Phenom II X4
Памет 6 GB RAM
Графика nVidia GeForce GTX 260 или Radeon HD 4850
Съхранение 20 GB

Изтеглете Planetside 2 тук!

И така, това е списък с компютърни онлайн игри , които наистина са подходящи за игра с приятели. Започвайки от леки компютърни онлайн игри , до различни интересни жанрове, които да опитате.

Независимо дали става дума за безплатна или платена игра, всички игри, които ApkVenue включват, са много вълнуващи, за да запълнят свободното ви време.

Между всички игри по-горе коя онлайн игра ви харесва най-много? Ако ApkVenue все пак избере PUBG, разбира се. Напишете мнението си в графата за коментари, ще се видим в следващата статия за игра, банда!

Прочетете също статии за компютърните онлайн игри или други интересни статии от Даниел Кахяди .