15 най-добри и най-новите корейски кралски драми и филми 2020

Търсите ли добри кралски корейски драми и филми? Вижте най-новите и най-добрите препоръки на корейската драма и филми от ApkVenue.

Омръзна ли ви да гледате корейски филми и драми на тема любов-любов ? Искате ли да гледате корейски филми с уникални теми като кралството и борбата за трона, но не знаете кой е добър?

Не само известна със своите готини K-Pop песни, Южна Корея е известна и със своите драми и филми, които имат интересни истории. Заедно с красивите и красиви актьори.

Сред многото съществуващи филмови жанрове корейските кралски драми и филми са един от любимите жанрове на много хора. Той не само има интересна история, но и има отличителен външен вид.

Този път ApkVenue има препоръка за тези от вас, които искат да гледат най-добрите корейски кралски драми и филми. Хайде, вижте изцяло по-долу!

Най-новите и най-добрите препоръки за корейска драма 2020

Не само романтичните комедийни корейски драми, които са популярни сред зрителите, корейските кралски драми също предлагат истории, които са не по-малко интересни и вълнуващи за вас, за да следвате историите, знаете ли.

Така че, вместо да се обърка коя кралска корейска драма е най-добрата, тук Jaka има препоръки за най-новите и най-добрите кралски корейски драми за 2020 г., които са получили високи оценки на сайта IMDb.

Искате ли да знаете какво, ето списък, който трябва да гледате!

1. Кралят: Вечният монарх (2020) - (Най-добрата корейска кралска драма)

Източник на снимки: АЗИЙСКА ДРАММА БИБЛИЯ (Кралят: Вечният монарх е една от последните кралски корейски драми за 2020 г., които трябва да гледате).

Първата препоръка е последната кралска корейска драма от 2020 г., озаглавена „Кралят: вечният монарх“, която успешно постигна високи оценки по време на първия си процес на 17 април.

Тази драма разказва за различна двуизмерна фантастична история между Република Корея и Корейското кралство, които са свързани през врата.

Междувременно Лий Гон (Лий Мин Хо) е крал, който се опитва да затвори вратата към този паралелен свят.

За вас, фенове на корейските драми, с участието на Лий Мин Хо, The King: Eternal Monarch, наистина трябва да гледате, банда!

Информация Кралят: Вечният монарх
Рейтинг 8,5 / 10 (IMDb)


91% ( Asianwiki.com )

Жанр Фантазия, романтика
Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 17 април - 6 юни 2020 г.
Директор Baek Sang-Hoon
Играч Лий Мин Хо


У До-Хван

2. Кралство Сезон 2 (2020)

Източник на снимки: Трейлъри на телевизионни предавания JoBlo (Kingdom Season 2 е подходящ за тези от вас, които искат да гледат корейски драми за престолонаследника).

Търсите ли корейски драми за най-добрия престолонаследник? Ако е така, просто гледайте последната корейска драма, озаглавена Kingdom Season 2 , банда.

Продължавайки историята от предишния сезон, тази драма все още разказва историята на престолонаследник от династията Чосон на име Лий Чанг (Джо Джи Хун), който се опитва да разкрие истината по обвинението в измяна.

Междувременно кралските политически конфликти, завземането на трона и зомби атаките все още оцветяват този екшън жанр корейска драма, който със сигурност е много интересен за гледане.

Информация Кралство Сезон 2
Рейтинг 8,3 / 10 (IMDb)


75% ( Asianwiki.com )

Жанр Екшън, драма, ужас
Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 13 март 2020 г.
Директор Ким Сун Хун
Играч Джу Джи-Хун


Ryoo Seung-Ryong

3. Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo (2016)

Идвайки от най-добрата корейска кралска драма през 2016 г., Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo е и следващата препоръка, която е срам за вас да пропуснете, банда.

Тази корейска драма за царството Goryeo разказва историята на жена от 21-ви век, Go Ha Jin (Lee Ji Eun), която се завръща в династията Goryeo.

Той се събужда в тялото на 16-годишно тийнейджърка на име Хе Су (IU) и се влюбва в императорски наследник на име Уанг Су (Лий Джун Ги) .

За съжаление обаче любовната им история трябваше да приключи тъжно, когато Хе Су се разболя и издъхна, преди да се срещне с любовника си.

Поради добрата предложена история, Moon Lovers: Sarlett Heart Ryeo се превърна в една от корейските драми, които трябва да имат нетизен версия на сезон 2, знаете ли!

Информация Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo
Рейтинг 8,6 / 10 (IMDb)


93% ( Asianwiki.com )

Жанр Драма, фентъзи, история
Брой епизоди 20 епизода
Дата на излизане 29 август - 1 ноември 2016 г.
Директор Ким Кю-Тае
Играч Лий Джун-Ги


Канг Ха Нойл

Най-новите и най-добрите корейски кралски драми ...

4. Луната, прегръщаща слънцето (2012)

Освен това има корейска кралска драма, озаглавена „Луната, прегръщаща слънцето“, която предлага напрегната история, както и любовна история, която прави хората безсрамни.

Тази драма разказва историята на принцесата на принцеса Хоон Йон Хе Йон У (Хан Га Ин), която изпитва загуба на паметта, след като се опитва да избяга от заплахите за смърт, отправени от кралицата майка.

В резултат на бягството му всички вярват, че Йо Ву е мъртъв, включително престолонаследникът Лий Хвон (Ким Су Хюн), който ще се ожени за него.

След като изминат осем години, Йон Ву най-накрая възвръща паметта си и се опитва да си върне позицията на кралица Чосон.

Информация Луната, прегръщаща Слънцето
Рейтинг 8,0 / 10 (IMDb)


92% ( Asianwiki.com )

Жанр Драма, фентъзи, романтика
Брой епизоди 20 епизода
Дата на излизане 4 януари - 15 март 2012 г.
Директор Ким До-Хун, Лий Сунг-Джун
Играч Хан Га-Ин


Jung Il-Woo

5. Empress Ki (2013) - (Най-добрата истинска кралска корейска драма)

Снимката е предоставена от: Ана Нина (Императрица Ки е една от най-добрите истински кралски корейски драми, които трябва да гледате).

Е, за тези от вас, които искат да гледат истински кралски корейски драми, императрица Ки е една от тях, която не бива да пропускате, банда.

Тази драма разказва историята на истинската история на обикновено момиче на име Ки Сунг Нянг (Ха Джи Уон) , което се ожени за император Хуйцзун и в крайна сметка стана императрица от династията Юан.

Въпреки това Шон Нянг всъщност все още обича първата си любов, Уанг Йо (Джоун Джи Мо) .

Информация Императрица Ки
Рейтинг 8,5 / 10 (IMDb)


92% ( Asianwiki.com )

Жанр Екшън, драма, история
Брой епизоди 51 епизода
Дата на излизане 28 октомври 2013 г. - 29 април 2014 г.
Директор Хан Хи
Играч Ха Джи-Уон


Джи Чанг-Уук

Най-новите и най-добрите препоръки за кралски корейски филми за 2020 г.

Сега самите корейски филми са разделени на много категории, вариращи от филми на ужасите до кралски филми. Е, тук ще ви дадем различни препоръки за корейски кралски филми, които са вълнуващи за гледане.

За разлика от корейските драми, този филм няма много епизоди. Хайде, вижте какви са филмите по-долу:

1. Рампант (2018)

Първо, има най-новият кралски корейски филм от 2018 г., озаглавен Rampant или Chang-gwol .

Този филм разказва историята на герой на име Лий Чунг (Хюн Бин), който се бори срещу зомбита или зли същества в работата на Чосон.

В този филм със зомби-тема участват различни известни актьори като Хюн Бин, Ким Тае-у, Лий Сун-бин и много други. Опаковката на историята е много напрегната и ви държи фокусирани върху филма.

Не само това, този филм беше разпространен и от Next Entertainment World, който преди това пусна филма Train To Busan. Страхотен!

Подробности Рампант
Рейтинг 62% (гнили домати)


6,3 / 10 (IMDb)

Дата на излизане 21 ноември 2018 г.
Директор Сун Хун Ким
Играч Донг-Гун Джанг, Хюн Бин, Ой-Сун Ким
Продължителност на филма 2ч 1мин

2. Голямата битка (2018)

Следва The Great Battle или Ansisung , този екшън филм е пуснат за първи път през септември 2018 г., който разказва историята на война, настъпила през 645 г.

Историята е разказана около битката между войските на Танг срещу царството Гогурьо, която е много напрегната. В този филм участват различни готини актьори като Зо Ин-Сун, Нам Джо-Хюк, Сеол Хюн и други.

Снимките в този филм са наистина невероятни с множество интересни войни, които можете да гледате. Интересувате ли се от гледане, банда?

Подробности Голямата битка
Рейтинг 86% (гнили домати)


7,0 / 10 (IMDb)

Дата на излизане 19 септември 2018 г.
Директор Куанг-шик Ким
Играч In-sung Jo, Joo-Hyuk Nam, Sung-woong Park
Продължителност на филма 2ч 16мин

3. Остриета на кръв (2010)

Чели ли сте някога графичния роман Като луната, бягаща от облаците?

Ако имате, този корейски кралски филм е визуална форма на историята в романа, банда. Разказва за японската окупация на кралство Чосон през 16 век.

Blades of Blood или Gureumeul Beoseonan Dalcheoreom , издаден през април 2010 г., е добре разказан и има различни трогателни сцени. Разбира се, подкрепено от сладки корейски актьори като Хванг Юнг-мин, Ча Сеун-Уон и много други.

В процеса на снимките актьорът Hwang Jung-min имаше трудности да играе сляп герой. Всъщност той научи актьорството си от специално училище за слепи, нали знаете.

Е, за тези от вас, които търсят корейски филми за кралство Чосон, това Blades of Blood може да е един от най-добрите избори, банда.

Подробности Остриета на кръв
Рейтинг - (Гнили домати)


5.9 / 10 (IMDb)

Дата на излизане 28 април 2010 г.
Директор Джун-ик Лий
Играч Jung-min Hwang, Seung-won Cha, Ji-hye Han
Продължителност на филма 1ч 51мин

Най-новите и най-добрите корейски филми ...

4. Фаталната среща (2014)

Фаталната среща или Йокрин е филм, който разказва историята на опит за убийство на крал на име Jeongjo, който е заповядан от кралица Jungsoon.

От друга страна, Eul-Soo оглежда главата на царя, защото залогът е живот. Историята в този филм е пълна със сюжетни обрати и сложни проблеми.

Когато обаче гледате филма, постепенно ще разберете какво се е случило. Не само това, екшън сцените в този филм са много вълнуващи с качествено заснемане.

Този филм, издаден от Lotte Entertainment, е силно препоръчителен за гледане, банда!

Подробности Фаталната среща
Рейтинг 60% (гнили домати)


6.8 / 10 (IMDb)

Дата на излизане 30 април 2014 г.
Директор JQ Lee
Играч Хюн Бин, Дже-Йонг Йонг, Юнг-Сук Джо
Продължителност на филма 2ч 15мин

5. Мечът без име (2009)

Мечът без име или Bulkkotcheoreom Nabicheoreom е корейски кралски филм, който разказва историята на ловец на глави, който се влюбва в бъдещата кралица Jaseon, Ja Yeong.

Нейната любовна история се превърна в жертва, когато Русия и Япония колонизираха Корея. Mu Myeong, ловецът на глави , трябва да защити близките си от нашествениците.

Този филм има история, базирана на истински герой, кралица Myseongseong, въпреки че любовната й история е просто измислица. Самият Mu Myeong има значението на „без име“ или „без име“, което също е посочено в заглавието на филма.

Мечът без име е издаден за първи път през 2009 г., като събира различни известни звезди като Soo-Ae, Cho Seung-Woo, Kim Young-Min и много други.

За тези от вас, които търсят романтичен корейски кралски филм, Мечът без име може да е опция.

Подробности Мечът без име
Рейтинг - (Гнили домати)


6,3 / 10 (IMDb)

Дата на излизане 24 септември 2009 г.
Директор Йонг-гюн Ким
Играч Seung-woo Cho, Soo Ae, Sophie Broustal
Продължителност на филма 2ч 4мин

6. Война на стрелите (2011) - (Най-добър корейски кралски филм)

Снимката е предоставена от: Tom Trailer (War of Arrows е един от най-добрите корейски кралски филми за постигане на 100% рейтинг на Rotten Tomatoes).

Следва Война на стрелите или Choejongbyungki Hwal, която е филм за манджурската окупация на Корея с участието на остри стрелци от династията Цин.

Този филм е пълен с невероятни действия с драма, които могат да ви разплачат.

Доказателството е, че този корейски кралски филм успя да проникне в много големи продажби, така че успя да го направи най-добрият филм на Box Office от пускането му на пазара.

„Война на стрелите“ излезе през 2011 г. с редица известни актьори, режисирани от режисьора Ким Хан-Мин, който направи филма „Адмиралът: ревящи течения“.

Подробности Война на стрелите
Рейтинг 100% (гнили домати)


7,2 / 10 (IMDb)

Дата на излизане 10 август 2011 г.
Директор Хан-мин Ким
Играч Парк Hae-il, Seung-ryong Ryu, Mu-Yeol Kim
Продължителност на филма 2ч 2мин

7. Адмиралът: ревящи течения (2014)

И така, за тези от вас, които са любопитни към филма на Ким Хан Мин, който ApkVenue спомена по-горе, този филм е победителят в най-добър филм на филмовите награди Daejong и най-добър режисьор на филмовите награди Blue Dragon.

Този филм разказва историята на известна война, наречена битката при Myeongnyang през 1597 г. в Joseon. Една от известните фигури в битката при Myeongnyang е Yi Sun-sin.

Адмиралът: Ревящи течения или Myeongryang прекарва много филмови настройки в океана с много вълнуващи войни. Тези от вас, които харесват военните филми, определено ще бъдат изумени.

Този филм се превърна в един от най-гледаните филми с 10 милиона продадени билета в рамките на 12 дни след пускането му. „Адмирал: ревящи течения“ е и един от най-продаваните филми в Южна Корея.

Любопитен? Опитайте да разгледате любимия си сайт за гледане на корейски филми точно сега, банда!

Подробности Адмиралът: Ревящи течения
Рейтинг 83% (гнили домати)


7,1 / 10 (IMDb)

Дата на излизане 30 юли 2014 г.
Директор Хан-мин Ким
Играч Мин-сик Чой, Сунг-Рьонг Рю, Джин-Уонг Чо
Продължителност на филма 2ч 6мин

8. Маскарад (2012)

Източник на снимката: Koreandramadiary (Успешно постигнал 100% рейтинг в сайта Rotten Tomatoes, Masquerade се превърна в друг най-добър корейски кралски филм).

Не по-малко от други, Маскарад или Гуангхае: Уангидоен Намджа е победителят в най-добрия филм на различни награди.

Този филм е за маскирането на крал Гуангхае от Ха-Сун. Неговата история, маскирайки се като крал, прави този филм едновременно уникален и вълнуващ за гледане.

Преди излизането на Masquerade имаше две различни заглавия, както и режисьор, който напусна филмовия проект поради конфликт с продуцентската му компания CJ Entertainment.

Този филм най-накрая излезе през 2012 г. и успя да спечели слава, така че успя да достигне над 10 милиона продажби на билети. Велика душа!

Подробности бал с маски
Рейтинг 100% (гнили домати)


7,8 / 10 (IMDb)

Дата на излизане 13 септември 2012 г.
Директор Чанг-мин Чоо
Играч Byung-Hun Lee, Seung-ryong Ryu, Hyo-Joo Han
Продължителност на филма 2ч 11мин

9. Воини на зората (2017)

Warriors of the Dawn или Daeribgoon е корейски кралски филм, който разказва историята на японската окупация по време на династията Мин.

Историята, която се разказва в този филм, е доста интересна за наблюдение с различни сърцераздирателни сцени. Не само това, актьорската игра на Йео Джин-Гу и Лий Юнг-Дже успя да оживи този филм.

Филмът, режисиран от Jeong Yoon-Chul, излезе през май 2017 г., като привлече редица известни актьори като Lee Jung-Jae, Kim Moo-Yul, Park Won-Sang и други.

Подробности Воините на зората
Рейтинг - (Гнили домати)


5,5 / 10 (IMDb)

Дата на излизане 31 май 2017 г.
Директор Юн-чул Чунг
Играч Донг-Гун Джанг, Хюн Бин, Ой-Сун Ким
Продължителност на филма 2ч 10мин

10. Спомени за меча (2015)

И накрая „ Спомени за меча“ или „Хюбниео: Кеват Киок“ , с участието на известни актьори. Този филм разказва за конфликта между трима рицари от династията Горьо.

Уникално, главният герой на този филм е жена, която умее да се бие с мечове. Направете филма още по-хладен с разнообразни реалистични ефекти.

В спомените за Меча са звездите Лий Бьонг-Хун, Джеон До-Йон, Ким Го-Юн и много други. Вие, които харесвате корейските кралски филми, трябва да гледате този филм!

Подробности Спомени за меча
Рейтинг 75% (гнили домати)


6,3 / 10 (IMDb)

Дата на излизане 13 август 2015 г.
Директор Парк Хунг-сик
Играч Byung-Hun Lee, Go-eun Kim, Do-yeon Jeon
Продължителност на филма

Това е списък с най-добрите корейски кралски драми и филми, които не бива да пропускате, банда.

Можете да гледате драмите и филмите по-горе чрез приложението за гледане на филми или уебсайта за гледане на корейски филми. Кой филм според вас е най-интересен?

Напишете вашето мнение в колоната за коментари, да. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за корейски филми или други интересни статии от Даниел Кахяди .