7 препоръки за безплатен компютър за софтуер за редактиране на снимки 2020, хубав и лек

10 софтуерни препоръки за безплатни и легални цели за редактиране на снимки на компютър, които можете да изтеглите, без да се притеснявате за нищо.

Процесът на редактиране на снимки се превърна в необходимост, която не може да бъде отделена от ежедневието.

Социалните медии са най-големият фактор за използване на приложения за целите на редактирането на снимки, защото повечето хора искат да изглежда перфектно в публикациите в социалните медии.

Компютърът все още е избраното устройство за редактиране на снимки, тъй като това устройство има много по-бърза производителност от мобилните телефони.

Препоръчани най-добри безплатни приложения за редактиране на снимки на компютър

Повечето от софтуера, използван за редактиране на снимки на компютър, са платени или изискват от потребителите да плащат абонаментна такса всеки месец или всяка година.

За щастие има няколко безплатни софтуера за редактиране на снимки, които можете да използвате за редактиране на снимки на компютър. Въпреки че е безплатен, този софтуер е доста добър в извършването на различни задачи за редактиране.

Кои са някои безплатни софтуер за редактиране на снимки, които можете да изтеглите и инсталирате свободно на вашия компютър? Ето още информация.

1. Ashampoo Photo Optimizer 2019

Ashampoo Photo Optimizer е софтуер за редактиране на снимки, който е най-подходящ за тези от вас, които търсят избор на софтуер, който е практичен и лесен за използване.

Можете да подобрите качеството на снимка само с едно щракване . Тази програма може да определи какъв вид снимки са най-добрите, които можете да получите.

Не само това, този софтуер може също да редактира няколко снимки наведнъж, ако нещото, което искате да редактирате, е все същото.

Този софтуер също е относително лек за вашия компютър или лаптоп , така че не е нужно да се притеснявате, че компютърът ви е бавен, когато инсталирате този софтуер.

Ashampoo Photo & Imaging Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Photo Pos Pro

Този сложен софтуерен софтуер е подходящ за тези от вас, които се нуждаят от по-евтина и лека алтернатива на PhotoShop.

Този софтуер има 2 опции, които можете да използвате, а именно начинаещ и експерт, така че не е нужно да се притеснявате, че този софтуер ще бъде твърде сложен за използване.

Отличните характеристики на този софтуер включват възможност за оптимизиране на снимки, премахване на нежелани фонове или предмети, а също така има много възможности за избор на рамки и колажи .

Този софтуер също е достатъчно лек, че дори процесорът Pentium все още може да стартира програмата.

Приложения за снимки и изображения Сила на софтуера ИЗТЕГЛЕТЕ

3. GIMP

GIMP е програма за редактиране на снимки, разработена и разпространена безплатно за компютърни потребители .

Този страхотен софтуер може да бъде оптимизиран с помощта на приставки, които могат да бъдат изтеглени отделно, ако е необходимо.

Не само използването му е лесно, можете да персонализирате тази програма между интерфейсите възможно най-свободно .

Въпреки че е разработен безплатно, този софтуер поддържа различни видове работа като друг платен софтуер за редактиране на снимки.

Приложения за снимки и изображения Екипът на GIMP ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Paint.NET

Paint.NET е лек софтуер за редактиране на снимки, който можете да използвате за различни цели .

Този софтуер е проектиран с минимализъм, за да улесни потребителите да използват този софтуер без нужда от каквато и да е помощ.

Въпреки че е класифициран като лек софтуер, предлаганите функции също са доста разнообразни, като например оптимизиране на качеството на изображението и могат да добавят различни интересни ефекти .

Приложенията за продуктивност на Рик Брустър ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Darktable

Този най-добър софтуер има много общо със софтуера за редактиране на снимки на Lightroom.

Най-забележителната разлика между този софтуер и Lightroom е, че не е нужно да плащате нищо, за да използвате този софтуер.

Този софтуер има разнообразни функции, които можете да използвате за процеса на редактиране на снимки.

Освен това този софтуер поддържа и различни фотоформати, така че не е нужно да се притеснявате за преформатиране на снимки, преди да ги редактирате в това приложение.

Darktable Photo & Imaging Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Други препоръки за безплатен софтуер за редактиране на снимки ...

Не. Софтуер
6 Photoscape
7 InPixio

Това е препоръката на софтуера за редактиране на снимки, който можете да използвате безплатно на компютър, който можете да инсталирате по всяко време и навсякъде.

Тази колекция от софтуер може да бъде ориентир за тези от вас, които изпитват затруднения при закупуването на първокласен софтуер за редактиране на снимки като PhotoShop.

Софтуерът в този списък също е относително лек и може да се използва широко на различни компютри.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Restu Wibowo .