8 най-добри приложения за движещи се снимки 2020

Как да направите движещи се снимки на мобилния си телефон е изненадващо лесно! Тук ApkVenue ни казва препоръките за преместване на фотоприложения с най-добрата музика на телефони с Android (Актуализация 2020)

Има много опции за преместване на приложения за снимки. Но кой е най-лесният и най-малко сложен за използване?

В момента има много хора, които обичат да публикуват движещи се снимки в популярни социални медии като Instagram, TikTok и други.

Очевидно как да редактирате движещи се снимки като видеоклипове не е трудно, знаете ли! Трябва ви само правилното приложение и да имате поддържащи функции.

Е, този път ApkVenue ще прегледа тук някои от най-популярните препоръки за мобилни приложения за снимки, които да използвате на мобилни телефони с Android или iPhone.

Eitsss ... Не го пропускайте, ApkVenue ще предостави и урок за това как да правите движещи се снимки като видеоклипове. Хайде, нека да слушаме!

Препоръки за най-добри приложения за движение на снимки

Източник на снимки: popsci.com

Приложението за редактиране на движещи се снимки, което ApkVenue препоръчва този път, има интересни функции и със сигурност е полезно за вас, за да правите интересни движещи се снимки в Instagram.

Дори и да правите редакции, не е нужно да се притеснявате от наличието на мултимедийни умения, за да ги овладеете.

Така че, вместо да ставате по-любопитни, ето списък с най-добрите движещи се приложения за редактиране на видео, които ApkVenue препоръчва.

1. StoryZ Photo Motion & Cinemagraph

Източник на снимката: indiatimes.com

Първата препоръка е StoryZ Photo Motion & Cinemagraph, която има по- усъвършенствани функции от другите приложения, знаете.

Причината е, че това мобилно приложение за редактиране на снимки на Instagram с един поглед има същия вид и функция като приложението Plotagraph, мобилно приложение за снимки, което е изключително за потребители на iPhone.

Освен че прави движещи се снимки, StoryZ може също да конвертира вашите снимки в анимирани GIF файлове и анимирана двойна експозиция. Гарантирано готино!

Подробности StoryZ Photo Motion & Cinemagraph
Разработчик Andor Communications Pvt Ltd
Минимална ОС Android 4.1+
Размер 15.4MB
Рейтинг 4,5 / 5 (Google Play)

Изтеглете сега: StoryZ Photo Motion & Cinemagraph

2. Lumyer - Magic Photo Animator

Източник на снимки: clipzui.com

Освен това ApkVenue препоръчва и приложението Lumyer - Magic Photo Animator , където можете да давате движещи се анимационни ефекти, така че да изглежда по-живо като видео.

В това приложение за 3D движещи се снимки ще ви бъдат предложени повече от 200 филтъра, които могат да бъдат избрани според вашите желания.

След като се опитате да направите движещо се изображение в това приложение, можете да запазите снимките си във формат GIF, за да ги споделите в социалните си медии, банда.

Подробности Lumyer - Magic Photo Animator
Минимална ОС Android 4.4+
Размер 66.8MB
Рейтинг 4,5 / 5 (Google Play)
Снимки и изображения ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

3. Филм на живо - Анимация на живо

Източник на снимката: phandroid.com

Live Motion Picture - Live Photo Animation предоставя прости функции за създаване на интересни анимации в социалните медии.

Това приложение обаче може да създаде само движеща се снимка, без да може да добавя звук или фонова музика.

Въпреки че не включва движещо се приложение за снимки с музика, Motion Picture все още е достатъчно просто за тези от вас, които са начинаещи и искат да опитат как да станат знаменитост.

Подробности Филм на живо - Анимация на живо
Разработчик Alish Developer
Минимална ОС Android 4.1+
Размер 6.1MB
Рейтинг 3.4 / 5 (Google Play)

Изтеглете сега: Филм: Снимка на живо

Други приложения за преместване на снимки ...

4. Zoetropic - Photo In Motion (трябва да се инсталира)

Източник на снимки: banddoppler.com

Следва Zoetropic - Photo In Motion, който ще даде на вашите снимки оживено впечатление, като добави красив кинематографичен ефект.

За да го използвате, просто трябва да маскирате областта на снимката, която искате да направите неподвижна и да оставите движещите се части.

Както и да е, това 3D приложение за движещи се снимки е доста лесно за използване, без да е необходимо да се запомнят трудни уроци! Трябва да се пробва!

Подробности Zoetropic - Photo In Motion
Разработчик Zoemach Tecnologia
Минимална ОС Android 4.4+
Размер 49.2MB
Рейтинг 4.3 / 5 (Google Play)

Изтеглете сега: Zoetropic - Photo In Motion

5. Loopsie - Motion Video Effects Living Photos

Източник на снимката: mi.com

Loopsie - Motion Video Effects Living Photos е едно от приложенията за мобилни снимки за iPhone и Android, които ApkVenue опита, банда.

Използването на това приложение за редактиране на снимки на iPhone е подобно на Zoetropic, което ApkVenue е прегледал преди. В останалата част това приложение е достатъчно леко за използване, така че е подходящо за всички видове смартфони с Android.

Трябва само да маскирате областите, където снимката няма да се движи, така че областите без маскиране ще се движат.

Подробности Loopsie - Motion Video Effects Живи снимки
Разработчик GameLounge
Минимална ОС Android 5.0+
Размер 19MB
Рейтинг 4.3 / 5 (Google Play)
Apps Photo & Imaging GameLounge ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Plotaverse - Създайте своята реалност

Снимка източник: asteasolutions.com

Съдейки само от името, Plotaverse - Create Your Reality изглежда иска да внесе функциите, които са представени в ексклузивния Plotagraph за iOS.

Това приложение за мобилни снимка с музика предлага много функции, като например анимация инструмент , средство за избор , незабавно възпроизвеждане , за регулиране на яркостта на снимката.

Интересното е, че в това приложение за движещи се изображения можете да експортирате изображения под формата на GIF, MP4 и PNG, знаете ли! Просто изберете какво искате!

Подробности Плотаверс
Разработчик PLOTAGRAPH, Inc.
Минимална ОС Android 6.0+
Размер 29MB
Рейтинг 2,7 / 5 (Google Play)

Изтеглете сега: Plotaverse - Създайте своята реалност

7. Gif Аз! Камера

Снимка източник: onhax.me

Както подсказва името, Gif Me! Камерата ще донесе усещането за създаване на анимирани GIF файлове на WhatsApp директно от камерата на вашия смартфон.

Това мобилно приложение за снимки като Boomerang предоставя пълни функции за креативност с различни филтри, които се предлагат за разкрасяване на вашите снимки.

Тук можете да направите стоп движение , timelapse и дори GIF файлове, които да бъдат качени в социалните медии. Вълнуващо, де!

Подробности Gif Аз! Камера
Разработчик XnView
Минимална ОС Android 4.0+
Размер 24MB
Рейтинг 4.3 / 5 (Google Play)
ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

8. Говорещи снимки от Meing

Източник на снимки: play.google.com

И накрая, трябва също да опитате Talking Photos от Meing, за да правите забавни видео публикации в социалните медии, като Twitter и Instagram.

Това приложение за движеща се снимка отдясно наляво автоматично ще конвертира снимки в движещи се изображения и ще пее въз основа на въведения от вас текст, знаете ли.

Освен че можете да използвате собствената си снимка на лицето, Talking Photos от Meing може да се подиграва и на вашите приятели, банда. Наистина ли не искате да опитате?

Подробности Говорещи снимки от Meing
Разработчик Xiamen Magic World Network Technology Co., Ltd.
Минимална ОС Android 5.0+
Размер 91MB
Рейтинг 4.1 / 5 (Google Play)
Снимки и изображения ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

Как да направите движеща се снимка като видео

Източник на снимки: blog.flixel.com

Вече знаете препоръките за преместване на приложения за редактиране на снимки и сега просто трябва да знаете стъпките за това как да направите движещи се снимки като видеоклипове тук.

Така че не бъдете по-любопитни, защото Jaka е прегледал всичко изцяло в приложението по-долу, банда.

ВИЖТЕ СТАТИИ

И така, това са препоръките за 8 -те най-нови и най-добрите приложения за движещи се снимки, които можете да инсталирате директно на вашия Android смартфон. Как Не е много лесно да се направи!

Вече не е нужно да се бъркате, за да споделяте страхотни публикации с приятелите си в социалните медии. Хайде, опитайте сега!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .