5-те най-често инсталирани приложения за Android за Alay Children

Millennials, известни още като деца днес, имат средно свои смартфони. Дори тези, които все още са ученици в началното училище, вече имат социални медии и хоби за качване на снимки, пълни със статус на алай.

Децата на Millennials, известни днес като деца, вече имат свои собствени смартфони. Дори тези, които все още са ученици в началното училище, вече имат социални медии и хоби за качване на снимки, пълни със статус на алай. Не е необичайно да намерим много селфита в стил, който наранява очите и състоянието с думи, които го правят едновременно забавно и гадно. Обикновено тези, които качват селфита и статуси, са деца, които се държат наистина нелеп.

Говорейки за деца, които се забавляват, знаете ли какви приложения са най-инсталирани с тях? Е, наистина, този път ApkVenue иска да обсъди някои от приложенията, които децата на Alay използват, за да канализират своите услуги. Искате ли да знаете какви приложения? Вижте следните рецензии.

  • 5 приложения Най-често използвани единични

5 най-инсталирани приложения за Android Anak Alay

1. Facebook

Източник на снимки: Wajibbaca.com Apps Social & Messaging Facebook, Inc. ИЗТЕГЛИ

Приложението за социални медии, което децата на Alay определено имат, е Facebook. В сравнение с Twitter или Instagram, децата, които се забавляват, играят повече във Facebook. Не е необичайно да намерим име на акаунт във Facebook, което означава , като използваме Alay, пишейки до думи, които не разбираме как да четем. Facebook също е място за деца, за да споделят статуса си и селфита, които понякога могат да се актуализират веднъж в минута.

2. Тик Ток

Източник на снимки: TikTok Apps Видео и аудио TikTok Pte. ООД ИЗТЕГЛИ

Кой не знае това популярно приложение? Tik Tok е кратка видео платформа за социални медии, задвижвана от музика. В това приложение можем да правим кратки видеоклипове с музика по наш избор, да добавяме ефекти и стикери към лицето и да ги споделяме, за да ги видят много хора.

Много деца Alay, които инсталират това приложение и правят широк спектър от видеоклипове, които понякога изглеждат забавни . Ако използвате Tik Tok, определено ще намерите много видеоклипове на Alay, които не са забавни, но вместо това са отвратителни.

3. Камера 360

Източник на снимки: hotmagz.com PINGUO Inc Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЯНЕ

Откакто се появи за първи път, това приложение за камера е много популярно и е изтеглено от много хора. С Camera 360, някой, чието лице е грозно или едва успява да се превърне в красив / красив човек с предоставените различни ефекти и функции за редактиране. Пъпчивото лице може да бъде толкова блестящо, че да изглежда като корейски художник.

Е, поради тази изтънченост, Camera 360 има инсталирани много деца, които може да не са уверени в истинските си лица. Така че те използват Camera 360, за да създават страхотни снимки и да ги качват в социалните медии с различни надписи .

4. Blackberry Messenger (BBM)

Източник на снимки: MarcellaPurnama Apps Социални съобщения и съобщения BlackBerry ИЗТЕГЛЯНЕ

Въпреки че сега BBM вече не е толкова популярен, както преди, но все още много от вас познават деца, които използват приложението Alay chat this one. Трябва да сте виждали във Facebook, те показват своите BBM щифтове и искат да бъдат поканени. Името на акаунта в BBM на Alay обикновено е трудно за четене и странно , да не говорим за снимката на профила в стил alay и сладко изглеждаща .

5. Смула

Източник на снимки: Youtube Apps Browser Smule ИЗТЕГЛЯНЕ

Това приложение за караоке е много популярно и е изтеглено повече от 100 милиона пъти. Karaokean on Smule е наистина забавно, така че не се изненадвайте, ако много хора използват това приложение, за да насочат певческия си талант, дори много артисти използват Smule, знаете ли!

За съжаление в Smule има и деца от забавление. Това приложение е инсталирано от много деца, които искат да караоке и да покажат своя "златен глас" . С прекъснат глас, преувеличен стил плюс алай с педалите си, те споделят резултатите си от караоке в Smule и дори ги качват в социалните медии.

Е, това са 5-те приложения за Android , които най -често се инсталират от децата на Alay . Ако и вие сте потребител на тези приложения, трябва просто да игнорирате разпръснатите деца на алай. Не си позволявайте да се чувствате емоционално, виждайки мизерията им, която ви кара да наранявате, хехехе . О, да, ако знаете за други приложения, които децата на Alay са инсталирали, споделете ги в колоната за коментари, Добре!