7 от най-добрите игри за Android тапети на живо, които трябва да опитате

Почувствайте удоволствието от играта на следните най-добри игри за Android на живо! Трябва да опитате!

Играли ли сте някога игри с Android, нали? Разбира се, че сте. Всъщност може би инсталирате много Android игри на вашия смартфон. И така, този път искам да обсъдя анти- масови игри за Android . Да, играта, която имам предвид, се различава от игрите за Android като цяло, защото всъщност това е страхотен тапет на живо за Android .

Играта на играта е различна от обичайните игри за Android. Причината е, че тази игра е вградена с вашия жив тапет . Така че вашите приятели могат да играят играта директно от началния екран, без да се налага да отваряте играта първо. Готино, нали!

  • Колекция от готини Android тапети HD, които трябва да изтеглите
  • Как да накарате тапетите на Android да се променят автоматично според времето, местоположението, Wi-Fi и други
  • Как да направите прозрачен тапет на Android

7 най-добри игри за Android тапети на живо, които трябва да опитате

1. История на играчките: Стаята на Анди

Гледали ли сте някога филмовата поредица „Историята на играчките“? Ако някога сте били запознати с героя Анди , момче, което притежава играчки Уди, Бъз Лайтиър и други. Е, в този тапет на живо ще откриете атмосферата на стаята на Анди като тази във филма. В тази стая можете да взаимодействате с няколко обекта в нея. Можете също така да отключите герои, които все още са заключени, като съберете определен брой точки. Броят точки може да се види на будилника на масата.

Графичното показване на тапета в Toy Story: Andy s Room е доста фантастично. Можете да опитате и да играете сами. Функцията на този тапет може също да регулира времето на деня и нощта. Дори в късния следобед зад прозореца на Анди ще се появи залез .

2. Пъзел Blox тапет

Puzzle Blox Wallpaper е страхотен тапет на живо за Android, направен от разработчика Андре Раболд . Този жив тапет, който той направи, се превърна в популярна игра за тапети на живо. Тази игра е много лесна за игра и изисква играчите да бъдат сръчни. Играта е доста проста, от вас се иска само да съчетаете 3 или повече блока от един и същи цвят. Ако вече няма същия цвят, играта ще приключи и трябва да се започне отначало.

Игри Trivia Sunfoer Mobile ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Блокира Live Wallpaper

Вдъхновена от играта Tetris, тази игра е направена с абсолютно същия геймплей като Tetris. Разликата е, че тази игра се основава на живи тапети. Така че, тя може да се играе само чрез началния екран като игра на живо на тапет за Android като цяло. Когато просто инсталирате Blocks Live Wallpaper , играта ще започне автоматично или просто чрез двукратно докосване на екрана.

4. Diamond Maze Live Wallpaper

Diamond Maze Live Wallpaper изисква да намерите изход през блокиращия лабиринт. Мисията в тази игра е доста лесна, която е да събере всички диаманти, преди да вземе звезда. Що се отнася до начина на игра, достатъчно е да наклоните устройството с Android във всяка посока, така че топката да може да се движи през лабиринта.

Eelooz Приложения за подобряване на работния плот ИЗТЕГЛЕТЕ

5. Duck Paper Live Wallpaper

Отново вдъхновени от стари игри. Все още ли помните играта Duck Hunt , направена от NES от конзолата PS1? Е, очевидно тази игра на Duck Paper е създадена за лечение на носталгия по играта. Геймплеят е много лесен, просто докоснете птиците, които летят на екрана. Има шанс птиците да избягат. Така че, трябва да играете ловко.

Подобряване на настолни приложения geekyouup ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Space Destroyer Live Wallpaper

Голям фен ли сте на аркадни игри? Ако е така, тази игра Space Destroyer Live Wallpaper определено е подходяща за вас. Вашата задача в тази игра е да унищожите враговете, като докоснете входящите вражески самолети, за да ги унищожите. Тази игра Space Destroyer е не само забавна, но и предизвикателна.

7. Crazy Fish Live Wallpaper Free

Crazy Fish Live Wallpaper Free има темата за подводния живот, подобно на играта Freeding Frenzy на компютърни устройства. В тази игра от вас се изисква да ядете колкото се може повече други риби. Но бъдете внимателни, големите риби заплашват живота ви. Обявяваш се победен, ако ядеш грешна храна или те яде голяма риба. В тази игра имате шанс само 3 пъти. Ако тази възможност изтече, играта ще бъде завършена и рестартирана отново.

Подобряване на приложения за настолни компютри Android Developer ИЗТЕГЛЯНЕ

Как, интересувам се да го опитам? Коя игра ви харесва най-много? Ако имате препоръки за други страхотни игри за тапети на живо за Android, можете да ги споделите в колоната за коментари!