как да направите вашия андроид толкова изтънчен като галактика бележка 7

Една от страхотните функции на най-новия флагмански смартфон на Samsung е Always on Display, която позволява част от екрана да остане включена. За показване на часа и входящите известия. Интересувате ли се да опитате? Ето го как да инсталирате винаги

Samsung току-що откри своя най-нов флагмански фаблет, Galaxy Note 7 . Е, новият флагман на функцията на Galaxy Note 7 е ириса скенер защитната функция и е първият смартфон на Samsung с USB Type-C . Подобно на други скорошни флагмани на Samsung, Galaxy Note 7 също има иновативна функция, наречена Винаги на дисплея .

Тази функция е наистина полезна, защото част от екрана винаги ще бъде включена. Така че, вече не е нужно да включвате напълно екрана, за да проверите само известията. Разбира се, вече няма да пропускате важни известия, които влизат. Отчитане от Wonderhowto, ApkVenue има приложение, което има подобни възможности като Винаги на дисплея. Интересувам се да опитам, ето как.

  • 3 страхотни продукта на Samsung Освен Samsung Galaxy S7. Трябва да има!
  • 7 причини защо ТРЯБВА ДА КУПИТЕ Samsung Galaxy S7
  • Ето 9 скрити факта зад дизайна на Galaxy S7

Как да инсталирате винаги на дисплей на Android, който не е Samsung

1. Инсталирайте Винаги на AMOLED

Приложението, което ApkVenue означава, е Always on AMOLED , което наистина предлага функции в стил Always on Display за вашия Android смартфон. За протокола това приложение ще бъде много оптимално, ако се използва на смартфони с OLED екрани . Където всеки пиксел на екрана излъчва собствена светлина, така че няма да изтощи батерията на смартфона.

Междувременно, ако вашият смартфон използва LCD екран или различен от AMOLED. Всъщност цялата подсветка остава включена през цялото време, докато се показва каквото и да е съдържание. Така че приложението Always on AMOLED ще изтощи батерията на смартфона с LCD екран.

2. Разрешение за кандидатстване

След като го инсталирате и отворите, трябва да активирате двойка допълнителни разрешения. Просто натиснете бутона Allow Now и активирайте необходимите настройки. Повторете същия процес за второто разрешение.

3. Регулирайте настройките

След като заявката ви за разрешение бъде предоставена, приложението Always on AMOLED е готово за действие. Разбира се, можете да коригирате някои от наличните опции. За да осигурите тази функция и няма да бъде затворена от паметта, трябва да активирате две общи настройки, а именно да активирате услугата и да активирате това, за да поддържа приложението да работи във фонов режим .

След това трябва да активирате опцията Преместване на приспособлението автоматично, за да избегнете горещия екран. Уверете се, че сте активирали опцията Известия , за да се появят всички входящи известия. Така че, вече не е нужно да се страхувате от липсата на важни съобщения.

4. Можете да се наслаждавате на функции на дисплея винаги

Разбира се, можете да регулирате яркостта на часовника и много опции за персонализиране. След като екранът се изключи, функцията Always on Display ще се появи няколко секунди по-късно с плътен черен интерфейс, който е много приятелски настроен към AMOLED екрана.

Интересното е, че можете да отворите екрана със сензора за пръстови отпечатъци както обикновено. Така че, не жертвайте важни функции на вашия смартфон. Как, достатъчно обяснение от Джака? Късмет.