толкова добър в кодирането, ето как да създадете скрипт за диалог в blogger

Ако често вграждате специални скриптове или изречения в публикациите си в Blogger, опитайте да създадете диалогов скрипт в блога! По този начин скриптът с вашата статия вече няма да бъде объркан.

Да имаш блог с много посетители със сигурност е мечтата на всеки. Причината е, че имате блог, който е пълен с посетители, възможността да получите допълнителни пари от блога е още по-голяма. Е, един тип блог, който може да привлече много посетители, е блог, който обсъжда съвети и трикове, както и други полезни неща.

Ако имате блог, който е свързан с уроци за блогове или кодиране , със сигурност никога не сте искали да показвате диалогов скрипт във вашия блог, нали? За да не бъдете объркани с вашите публикации, нека вградим скрипт за диалог във всяка ваша публикация!

  • Как да създадете автоматично съдържание в Blogger
  • Как да се регистрирате и инсталирате Google Analytics в Blogger
  • Как да направите ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ под Blogger Posts

Важността на диалоговия скрипт в публикациите в блога

Сценарият за диалог в блога се различава от функцията Blog Quote . Функцията за диалогов скрипт е много полезна, ако ще покажете скрипта в урока, който сте създали. Но не само за скриптове, можете да използвате и диалогови скриптове за други цели, като създаване на кавички и потвърждаване на изречения. В JalanTikus диалоговият скрипт в статията е направен по такъв начин, че да ви улесни при копирането и поставянето на скрипта.

Как да създадете диалогов скрипт в Blogger

Малко различен от този, направен в JalanTikus, можете лесно да вградите скриптове за диалог във вашия блог. Как:

  • Създайте нова публикация в блога. Моля, въведете нещо в диалоговия прозорец Създаване .
  • За да създадете диалогов скрипт в Blogger, начинът е да преминете към диалоговия прозорец HTML . След това копирайте и поставете следния код на място, което отговаря на вашите нужди за писане:

ISI SCRIPT DISINI

  • След като поставите кода в HTML колоната, сега се върнете обратно в колоната Compose. Заменете ISI SCRIPT ТУК със скрипта или изречението, които ще вградите.
  • Свършен. След това можете да запазите публикацията си и тя ще изглежда различно от скрипта, който сте създали.
  • Освен горната форма, има и видове скриптове за диалог, които можете да изпробвате във вашия блог. Например:

ISI SCRIPT DISINI

Забележка: В горния скрипт можете да замените секцията Double с пунктирана , пунктирана , хребетна или плътна, за да експериментирате с други модели на диалогови скриптове. Лесно е, нали? Късмет!