10 най-нови безплатни приложения за Android за август 2016 г.

Отегчени от едни и същи приложения? Така че няма да е скучно, докато все още има много интернет квота, нека изтеглим най-новите приложения за Android за следващия август!

Подобно на предходните месеци, JalanTikus ще предостави списък с нови и популярни приложения за този месец. И така , тъй като стартира през август, готови ли сте да разберете какви приложения са нови този месец?

Въпреки че е все още в началото на месеца и вашата квота за интернет все още е много, защо не опитате да изтеглите ново приложение? Също така е скучно да използвате тези приложения всеки месец.

  • 6 приложения за Android, които ще ви направят по-умни
  • Ето го, Други най-добри приложения за редактиране на снимки на Android, толкова готини, колкото Prisma!
  • 25+ Най-добри приложения за редактиране на снимки за Android 2016 г.

Най-новото приложение за Android август 2016 г.

Както знаете, напоследък Pokemon GO получава неудържима треска. Но не само приложения, поддържащи Pokemon GO, много наистина страхотни приложения, които присъстват през август.

1. Призма

След дълго чакане потребителите на смартфони с Android трябва да се гордеят, защото най-накрая приложението за редактиране на снимки Prisma reshi е тук в Google Play Store . На пръв поглед няма нищо особено в това приложение, то предлага само десетки филтри за подобряване на външния вид на вашите снимки. Точно както предлагат други приложения за редактиране на снимки, а?

Но очевидно Prisma се различава от другите приложения за фото филтри. Тъй като това приложение използва изкуствен интелект, за да преработи приложението на снимките, които редактирате. Резултатът? Снимката, която редактирате с Prisma, ще се превърне в страхотно живописно произведение!

Приложения за снимки и изображения Prisma Labs, inc. ИЗТЕГЛИ

2. VPN Proxy Unlimited - Докоснете VPN

Често ли се чувствате раздразнени, защото правителството блокира много уебсайтове или игри, чийто достъп е блокиран от правителството? Така че, използвайки Touch VPN, всичките ви проблеми ще бъдат разрешени. За разлика от други приложения за отваряне на блокирани функции, Touch VPN ви дава неограничен достъп за отваряне на всички блокирани достъпи. Забавно отново, можете да изберете коя държава искате да използвате IP.

Изтеглете мрежови приложения на TouchVPN Inc

3. Безплатно стартиране на жестове с Magus

Ако погледнете името, ще си помислите, че Magus Free 3D Gesture Launcher е стартер за Android, който ще подобри външния вид на вашия смартфон. Въпреки че Magus е приложение, което ще направи вашия Android още по-сложен. С това приложение можете да използвате различни специални жестове за управление на вашия смартфон.

Можете да накарате смартфона да се включва автоматично при повдигане или да се заключва автоматично, когато е поставен с главата надолу на масата. Има много други жестове, които можете да използвате в Magus. И така, интересувате ли се да изпробвате това последно приложение?

Apps Desktop Enhancement Studio eXtreme ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Екран

Знаете ли играта Dong Pokemon GO? Тази игра ни позволява да ловуваме покемони в реалния свят благодарение на технологията Augmented Reality, която тя носи. Е, освен Pokemon Go, има и приложение за екран, което също използва същата технология.

Не се използва за улавяне на Pokemon, Screen ни позволява да получаваме информация за продукт по различни начини. Просто сканирайте плаката на дисплея на вестника, който четете, на екрана автоматично ще се покаже допълнителна информация или трейлър за плаката. Искате ли да намерите информация за места около вас? С екран можете!

Apps Photo & Screen Imaging BV ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Yelp

Yelp е приложение за добавена реалност, което е подходящо за тези от вас, които обичат да ядат. Не сте сигурни кой ресторант има добра репутация? Просто сканирайте квартала си с Yelp, след което ще се появи списък с ресторанти около вас, заедно с техните отзиви и оценки.

Yelp Productivity Apps, Inc ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Универсално копие

Случвало ли ви се е да се дразните, защото не сте могли да копирате публикациите на хората в Instagram или уебсайта? Ако е така, тогава Universal Copy е най-новото приложение, което трябва да бъде на вашия смартфон.

С Universal Copy можете да копирате всички дисплеи на изречения на вашия смартфон. Било то приложение или уебсайт, можете. Можете да прочетете как да използвате това приложение в статията Как лесно да копирате и поставяте Instagram публикации на Android.

Приложения за производителност на Camel Corporation ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Blippard

Скучно ли ви е да чакате приятел или поръчка в ресторант, който още не е пристигнал? Не се стъписвайте. По-добре използвайте Blippard . Това приложение ще ви направи по-умни, докато чакате приятели.

Просто сканирайте обектите около вас с помощта на Blippard, след като бъде разпознато, това приложение ще покаже цялата информация, свързана с тези обекти. Можете да сканирате храна, напитки, играчки или всякакви предмети около вас.

8. GPS статус и кутия с инструменти

Вие сте играч на Pokemon GO и често изпитвате проблеми с GPS Signal Not Found , докато играете? И така, трябва да имате GPS Status & Toolbox. С това приложение можете да проверите дали вашият GPS има грешка или има грешка в системата. Можете да прочетете как да използвате това приложение в статията Как да отстранявате неизправности в GPS сигнала на Pokemon GO.

Мрежови приложения на MobiWIA - EclipSim ИЗТЕГЛЯНЕ

9. Чат за Pokemon GO - GoChat

За тези от вас, които са луди по играта на Pokemon GO, наистина трябва да имате приложението GoChat. С това приложение можете да разговаряте с играчи на Pokemon GO около вас. Превод наистина лох за обмен на информация за всеки покемон, които са около вас.

Tethr Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

За да използвате това приложение, можете да прочетете статията Как да разговаряте с играчите на Pokemon GO по целия свят.

10. PokeDetector - Известия

Все още за тези от вас, които играят Pokemon GO без емулатор или BOT, можете лесно да намерите места, където има много Pokemon с помощта на приложението PokeDetector. Това приложение ще покаже какво са Pokemon около вас. По този начин можете да отидете до мястото, за да го хванете веднага.

С това приложение гарантирано няма да пропуснете и не успеете да хванете редки покемони отново. За това как да го използвате можете да прочетете статията Как да получите рядък покемон, без да отваряте Pokemon GO.

Драйвери за приложения и смартфон PokeDetector ИЗТЕГЛЕТЕ

И така, това са 10-те най-нови приложения за Android за август, които трябва да имате. Инсталирайте го веднага, докато вашата интернет квота все още е там!