5 приложения за най-добрия такбиран 2020, направете такабиран вечери у дома

Искате такбиран, но не можете да напуснете къщата? Спокойно, този ред приложения за такбиран може да направи атмосферата на такбиран оживена, въпреки че #DIRUMAHAJA.

Предлагат се не само приложенията за Ал-Коран и молитвения график, но и различни приложения за такбиран, които улесняват вашите дейности в навечерието на Ейд.

Този ред приложения изглежда е най-доброто алтернативно решение в настоящата ситуация, когато мюсюлманите не могат да извършват такбиран извън дома поради настъпилата пандемия.

Въпреки това можете да използвате препоръката за приложение на такбир от Jaka, за да повторите ехото на такбир във вашите съответни домове, когато не можете да напуснете къщата.

5 най-добри приложения Takbiran в PlayStore

Днес има много приложения за такбиран, поради което ApkVenue избира най-добрите 5 от всички приложения за такбиран, които можете да използвате в момента.

Jaka избра тази линия приложения поради съответните им предимства. Като се започне от разнообразието от налични аудио такбири, лекотата на използване и различни други фактори, които правят това приложение по-добро от останалите.

Любопитни ли сте какви приложения за такбиран можете да изтеглите и използвате, за да придружавате #dirumahaja нощта на такбиран? Ето още информация.

1. Takbiran Mp3 Offline v2

Първото приложение за такбиран, което ApkVenue препоръчва, е Takbiran Mp3 Offline v2 . Това едно приложение ви позволява да възпроизвеждате такбир аудио дори без връзка с интернет.

В допълнение, можете да използвате аудио такбиран в това приложение като мелодии и аларми също, банда. За тези от вас, които трудно стават рано, можете да използвате аудио прогнози, за да улесните събуждането .

Качеството на звука, вградено в това мюсюлманско приложение, също е класифицирано като добро, банда. Не е нужно да се притеснявате, ако гласът на такбира се пропука или не звучи ясно.

2. Takbir MP3 - Takbiran Offline

Втората препоръка за приложението на такбиран от ApkVenue се нарича Takbir Mp3 . Подобно на предишното приложение, можете да слушате аудио файлове и в това приложение офлайн, банда.

В допълнение, разнообразието от аудио такбиран, налично в това сложно приложение, също е доста разнообразно. Има аудио такбиран мека, деца на такбиран , както и такбиран от известните таблетки от родината на устад-устад .

Можете също така да играете този Takbir Mp3 във фонов режим , така че можете да използвате мобилния телефон, за да играете игри с Android и звукът на такбиран все още звъни във вашия дом.

3. Попълнете Takbiran Mp3

Освен това има най-доброто приложение Takbiran Complete Mp3 Takbiran . Както подсказва името, това едно приложение предлага разнообразие от пълни варианти на Ausio Takbiran, които можете да изберете и да играете.

В това приложение можете да слушате различни аудио такбирани отвън и от страната , просто изберете кой ви харесва най-много и го пуснете, както желаете.

С това приложение на такбиран все още можете да почувствате празничната атмосфера и благословията на такбиран, въпреки че трябва да останете вкъщи в разгара на пандемията от вируса на корона през 2020 г.

4. Takbiran mp3 Пълен офлайн

Следващото приложение за такбиран, което ApkVenue препоръчва, е Takbiran mp3 Full Offline . Това приложение може да се играе офлайн, така че не е нужно да се притеснявате за изчерпване на квотата.

Разнообразието от видове такбиран, предлагани от това приложение, е доста разнообразно. Започвайки от такбирана за деца, такабирана за възрастни, до такбирана на покойния Устад Джефри, който е известен с мелодичността си.

Можете да се насладите на всички вариации и функции, предлагани от това едно приложение, само с едно изтегляне и нещо повече, това мюсюлманско приложение е напълно безплатно.

5. Takbir mp3 Takbiran Офлайн

Последната препоръка за приложение на такбиран от ApkVenue е Takbir Mp3 Takbiran Offline . Подобно на други приложения, това приложение за такбиран може да се играе без връзка с интернет.

Освен това, ако смятате, че звукът в това приложение е приятен за слушане, вашите мелодии и звуци на аларма могат да бъдат променени с помощта на звука в това приложение.

Takbir mp3 takbiran Offline също така поддържа избор на таблети в тъмен режим , така че не се страхувайте от отблясъци на бандата, въпреки че използвате това през нощта.

Това е списъкът с приложенията на такбиран, които можете да изтеглите още сега, за да придружите процесията на такбиран у дома в разгара на тази пандемия.

Въпреки че имате само среща у дома, все още можете да се наслаждавате през цялото време на ехото на такбир през приложението, без да е сложно.

Надяваме се информацията, която ApkVenue споделя този път, да бъде полезна за всички вас и ще се видим в следващите статии.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Restu Wibowo .