лесен начин за инсталиране на windows 10 на mac с помощта на boot camp

Просто опитайте да инсталирате Windows 10 на Mac, това е лесно и не е трудно.

Windows 10 е най-актуалната операционна система, създадена от Microsoft по това време. Ако използвате операционната система Windows 7 или Windows 8 на любимия си лаптоп или компютър, започнете надстройката . Защото Microsoft скоро ще прекрати безплатното надграждане на Windows 10 в края на юли.

В допълнение към предишните лаптопи или компютри, базирани на Windows, вече устройства, произведени от Apple, можете да инсталирате и Mac Windows 10. Сериозно? Да , вярно е. Тогава методът достатъчно труден ли е? Или трябва да го занесете в най -близкия сервизен център, за да инсталирате Windows 10? Няма нужда, трябва само да отговаряте на няколко условия, за да инсталирате Windows 10 на Mac чрез Boot Camp .

  • 4 неща Всички потребители на Windows 10 ТРЯБВА да направят
  • Как да промените екрана за влизане в Windows 10
  • 5 най-досадни функции, които Windows 10 има

Как да инсталирате Windows 10 на Mac с помощта на Boot Camp

Да, изискванията, на които трябва да отговаряте, преди да инсталирате Windows 10 на Mac, са, първо трябва да инсталирате драйверите за Windows 10 с помощта на Boot Camp . Трябва също така да се уверите, че вашият Mac използва най-новата OS X , фърмуера на Mac и Boot Camp Assistant . Трябва също така да се уверите, че Windows трябва да бъде инсталиран на системния диск на вътрешно устройство с помощта на Boot Camp, защото Apple няма да поддържа инсталирането на Windows OS на външно пространство. След това всичко, което трябва да направите, е да следвате стъпките, които JalanTikus ще ви даде.

Лесни стъпки за инсталиране на Windows 10 на Mac

  • За пореден път трябва да ви бъде напомнено, уверете се, че са изпълнени изискванията за инсталиране на Windows 10 . Не пропускайте нищо.
  • След това инсталирайте Windows 10 ISO файла на вашето устройство Mac OS. Направете стартиращо устройство с Windows 10 под формата на USB устройство или флаш диск, използвайки UNetbootin .
  • След това стартирайте софтуера Boot Camp Assistant, за да създадете и конфигурирате дялове на Windows. Изберете размера на дяла, който ви подхожда. О, да, не забравяйте да дадете минималното пространство, необходимо за инсталиране на Windows.
  • След това използвайте софтуера Boot Camp и изберете опцията Стартиране на Windows , след това въведете Windows 10 чрез стартиращ USB и следвайте следващите стъпки, указани от инсталационната система.
  • След това приключва, можете да стартирате Windows 10 на вашето устройство Mac.

Как, лесните стъпки не са да инсталирате Windows 10 на Mac чрез Boot Camp? Изпълнявайки този метод, можете да изпробвате всички функции на Windows 10, на които преди не сте могли да се насладите. Така че, опитайте добре!